Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Pole tamatu SMS

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 kbrz1

kbrz1
  • 26 posts

Posted 14 January 2013 - 14:06

Mam problem z SMS'ami w IP5. Nie działa funkcja: pokaż pole tematu w ustawieniach wiadomości. Bez względu na to czy jest włączona czy nie jak przychodzi do mnie SMS to widać nie tylko nadawcę ale i jego treść co nie zawsze mi pasuje. W poprzednich telefonach/wersjach softu można było skutecznie wyłaczyć tą funkcje. Ma ktoś podobnie?

#2 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 14 January 2013 - 14:21

Ale nie rozumiem pytania, co ma pole temat wiadomości do treści wiadomości? Pole temat jest używane wyłącznie w MMSach i bodajże w iMessage. Dla SMSów to pole nie istnieje.

#3 ippawel

ippawel
  • 1136 posts

Posted 14 January 2013 - 14:36

Jak kolega wyżej stwierdził, nie ma tego pola dla SMSów. Widziałeś kiedyś SMSa z tematem? :)

#4 kbrz1

kbrz1
  • 26 posts

Posted 14 January 2013 - 14:38

Chodzi mi o to, że na zablokowanym ekranie, jak dostaje smsa to od razu widać jego treść. W ustawieniach można było tak zrobić, żeby było widać tylko nadawcę. Teraz mi to nie działa.

#5 OleYek

OleYek

• 17478 posts

Posted 14 January 2013 - 14:41

Tobie chodzi o powiadomienia, zmieniasz to w centrum powiadomień. Nie wiem skąd wziąłeś ten temat wiadomości, ale to się ustawia w powiadomieniach.

#6 Arkhan

Arkhan
  • 1214 posts

Posted 14 January 2013 - 14:44

Ustawienia->Powiadomienia->Wiadomości->(na sam dół)->Na zablok. Ekranie. I odznaczamy. Powinny zniknąć powiadomienia z zablokowanego ekranu, a jeśli to nie to, to przegrzebać całe ustawienia, bo jakoś to wyłączałem. :)

#7 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 14 January 2013 - 14:48

Ustawienia->Powiadomienia->Wiadomości->(na sam dół)->Na zablok. Ekranie. I odznaczamy.
Powinny zniknąć powiadomienia z zablokowanego ekranu, a jeśli to nie to, to przegrzebać całe ustawienia, bo jakoś to wyłączałem. :)

On nie chce tej funkcji wyłączyć. On nie chce mieć treści SMS'a na LS. @kbrz1 Tam jest opcja pokazuj podgląd, musisz to odznaczyć.

#8 kbrz1

kbrz1
  • 26 posts

Posted 14 January 2013 - 14:53

Właśnie o to mi chodziło. Dzięki!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users