Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 4 > odzyskanie danych z trybu awaryjnego

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Boryxs

Boryxs
  • 60 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 16:49

Witam, dzis chcialem uaktualnic oprogramowanie na moim iPhone 4 przez wifi, tak jak zawsze wszedlem w ustawienia aktualizacja... i dalem uaktualnij. Wszystko przebiegalo ok, az nagle telefon wywalil zdjecie kabelka podlaczonego do iTunes. Po podlaczeniu go do komputera w iTunes napisane jest, ze telefon dziala w trybie awaryjnym i czy odtworzyc go do stanu fabrycznego. Nic sie nie da zrobic z telefonem, mam na nim wszystkie kontakty i zdjecie z ostatniego roku, w tym malego synka. Co moge zrobic, zeby odzyskac zdjecia i kontakty?

#2 Grzesiek.

Grzesiek.
  • 85 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 17:30

Home + Power przez 10 sekund.

#3 Boryxs

Boryxs
  • 60 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 18:18

jesli masz na mysli twardy reset to nie pomaga, po 2sek. od restartu pojawia sie znowu ikonka, ze trzeba telefon podlaczyc do itunes.

#4 robgrab

robgrab
  • 1 384 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 stycznia 2013 - 18:25

Restore, a potem odtwórz z icloud backup lub z dysku i tyle. Jak same zdjęcia i kontakty to masz je w strumieniu zdjęć i możesz zaimportować do iphoto na macu(oczywiście zakładam że robiłeś backup bo ludzie dzielą się na tych co robią backup i tych którzy będą robić).

#5 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 18:37

Ludzie dzielą się na tych co robią backup i na tych co będą robić.

#6 Boryxs

Boryxs
  • 60 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 18:42

backup mam ostatni dokladnie z wrzesnia, ale od tego czasu nie zgrywalem zdjec z telefonu. I wlasnie chodzi o te zdjecia, ktore sa na telefonie i zalezy mi zeby ich nie stracic. Dlatego tez nie wciskam odtworz, poniewaz wg mnie strace wszystko co od wrzesnia bylo na telefonie. I zastanawiam sie czy jakos mozna odzyskac lownie zdjecia? Nic wielkiego nie robilem, klinalem na aparacie aktualizuj, a apple kiedy przeszlo na tryb aktualizowania bezposrednio w telefonie nie wymagalo robienia backupow, jako, ze aktualizacja jest dogrywana, anie, ze kasuje wszystko i wgrywa nowy system, dlatego tez nie robilem na telefonie przed aktualizacja backupu. Czekam na konkretne informacje, prosze nie wyjezdzac ze tekstami, ze trzeba bylo backup robic, poniewaz backupy sa robione i to jest indywidualna sprawa. Backup to nie rozwiazanie, rownie dobrze moge potrzebowac danych z wczoraj. P.S. Szczerze mowiac do tej pory bylem niemalze slepym fanbojem Apple i zachwalalem go na kazdym kroku, bo juz korzystam od 3G i coraz bardziej przesiadam sie tez na inne urzadzenia Apple, ale po takim incydencje szczerze zaczynam watpic w cala ideologie i w dopracowanie systemu, ktorym zawsze Aple sie wyroznial...

#7 robgrab

robgrab
  • 1 384 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 stycznia 2013 - 21:39

Dla Twojej informacji backup na icloud robi się za każdym razem gdy ładujesz telefon i jest on w zasięgu znanego wifi.

#8 dameon

dameon
  • 1 353 postów
  • SkądLublin

Napisano 12 stycznia 2013 - 21:54

Spróbuj przytrzymać HOME+POWER aż do momentu ponownego uruchomienia się iPhone'a; może akurat się uruchomi Póki nie ma 100% pewnego pomysłu podpowiem, że są urządzenia za cenę rzędu 1000 zł, którego wyciągną ci dane z takiego telefonu. Możliwe, że któryś komis GSM akurat ma takie coś

#9 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 12 stycznia 2013 - 22:47

A nie lepiej sprawdzić exit recovery z tinyumbrelli ? albo recovery fix ios 6.x w redsn0w ? Ewentualnie w dfu i itools'em zgrać zdjęcia.

#10 VR46

VR46
  • 5 postów

Napisano 04 grudnia 2013 - 23:23

POMOCY ! Bardzo proszę o pomoc. Mój telefon od jakiegoś czasu był przepełniony i czasami sam się restartował. iPhone 4s soft4.... Z oryginalnym softem Dziś niestety rozładował się i kiedy go ponownie uruchomiłem jest w trybie awaryjnym iTunes z kabelkiem :-/ Totalna katastrofa, należę do tych którzy robią backupy natomiast jakiś czas temu nie robiłem :-/ Zastanawiam się czy jeżeli posiadam oryginalny soft to czy tymi programami o których kolega pisze mógłbym wydobyć smsy oraz zdjęcia ? Jeżeli tak to jak? Zdaje sobie sprawę, i z góry dziękuje za okazaną pomoc. To dla mnie bardzo ważne ... Pozdrawiam

#11 Amex

Amex
  • 1 711 postów

Napisano 05 grudnia 2013 - 01:18

A nie lepiej sprawdzić exit recovery z tinyumbrelli ? albo recovery fix ios 6.x w redsn0w ? Ewentualnie w dfu i itools'em zgrać zdjęcia.

Masz powyżej napisane co trzeba zrobić.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych