Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Spotkanie na drodze!

• Please log in to reply
1377 replies to this topic

#151 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 03 October 2007 - 19:36

A ja już drugi raz. BTW, WIciuś, dzisiaj przejeżdzałem i obok ciebie i obok 1PLO i widziałeś mój rowerek?

#152 maslaq

maslaq
  • 2389 posts
  • SkądTychy

Posted 03 October 2007 - 19:46

hahha zaraz oznacze jablkiem moja ukraine :D

#153 altcomputing

altcomputing
  • 1098 posts
  • SkądŚwidnica

Posted 03 October 2007 - 19:58

ja jako pracownik firmy robiacej nadruki na koszulki itp wykonalem sobie kilka japek i umiescilem jedno na plecak w ktorym nosze MB :D

#154 kapelek

kapelek
  • 207 posts
  • SkądMazatlan, Meksyk

Posted 04 October 2007 - 04:03

Moze naklejki japco + myapple.pl? : ) takie cos duzo niekosztuje a chetnych bylo by duzo :)

#155 Mr.Proper

Mr.Proper
  • 88 posts

Posted 04 October 2007 - 12:03

Popieram wniosek, możnaby bezkarnie trąbić i się witać :P

#156 Maciej

Maciej
  • 696 posts
  • SkądPoznań

Posted 04 October 2007 - 13:44

Pozdrawiam kierowce parkujacego na ul. Reja w Poznaniu - granatowy Opel (vectra?), czesto tam widywalem tez granatowego Citroena z jablkiem z tylu.

#157 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 posts

Posted 04 October 2007 - 15:49

Moze naklejki japco + myapple.pl? : ) takie cos duzo niekosztuje a chetnych bylo by duzo :)

Ooo, to byłoby super :) Mógłbym w końcu oznakować auto, bo na razie nie mam czym :(

#158 maslaq

maslaq
  • 2389 posts
  • SkądTychy

Posted 04 October 2007 - 17:02

kruca nie umiem znalezc naklejek z imaca od siostry .. bo moje polecialy z mb ;(

#159 Aronia

Aronia
  • 289 posts

Posted 04 October 2007 - 17:50

Ja w Poznaniu żadnego jabłka jeszcze nie widziałem na samochodzie... W ogóle mało aktywnych poznaniaków w tym temacie :cool:

A ja widziałam latem (czerwiec, lipiec ?), w Poznaniu, przed kościołem dominikanów samochód ślubny (jakiś granatowy, chyba kombi - już słabo pamiętam) z białym jabłkiem. Był tak ładnie przystrojony, że to był chyba pojazd młodej pary. Przyznać się czyj.

ja jako pracownik firmy robiacej nadruki na koszulki itp wykonalem sobie kilka japek i umiescilem jedno na plecak w ktorym nosze MB :D

To uważaj, bo to japko może być tropem dla złodzieja, co siedzi w środku.

Jak te naklejki znoszą myjnie, wilgoć i zimę? Trzymają się dobrze?

#160 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 04 October 2007 - 18:15

Oj, ile to ja już razu jadąc na downhillu rozwlaiłem się i ramą o ziemię tarłem, a ajbłko się trzyma, cholernik jeden;)

#161 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 04 October 2007 - 18:52

Jak te naklejki znoszą myjnie, wilgoć i zimę? Trzymają się dobrze?

Bardzo Bardzo Dobrze :) Naprawde nic ich nie rusza o ile przykleisz na odtłuszczoną czystą powierzchnie

#162 Aronia

Aronia
  • 289 posts

Posted 04 October 2007 - 19:05

No to po umyciu samochodu przykleję sobie na autko. A nie obawiacie się, że może być to powodem do włamania? Ktoś zorientowany może zakładać, że samochodem przewożony jest piękny, wypasiony, drogi, markowy komputer. Nawet jeśli zbój nie znajdzie laptopa, narobi szkód wartych pewnie więcej niż mak.

#163 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 posts

Posted 04 October 2007 - 19:29

Zapewne jakieś ryzyko istnieje :(

#164 kapelek

kapelek
  • 207 posts
  • SkądMazatlan, Meksyk

Posted 04 October 2007 - 19:32

A nie obawiacie się, że może być to powodem do włamania? Ktoś zorientowany może zakładać, że samochodem przewożony jest piękny, wypasiony, drogi, markowy komputer. Nawet jeśli zbój nie znajdzie laptopa, narobi szkód wartych pewnie więcej niż mak.

Większe ryzyko, ze ktos odklei i sobie na rower przyklei :P

#165 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 04 October 2007 - 19:40

Wiekrze ryzyko ze ktos odklei i sobie na rower przyklei :P

Tak napewno :wink: tego własnie obawiam sie najbardziej .... nooo bez przesady :)

#166 Hex

Hex
  • 2660 posts
  • SkądGdańsk

Posted 04 October 2007 - 20:38

Ja kiedyś stałem na światłach wieczorem, i podjechał szrotvagen golf III z 2 szyitami w srodku, i jeden do mnie: "Eeee inwalida, na czoło se naklej" i śmiech, myśleli chyba ze to jakaś naklejka typu zielony listek. Zapaliło się zielone światło i tyle widzieli inwalidę ;) Więc chyba istnieje tylko ryzyko wyśmiania przez nierozgarnięta grupę ludzi, wybicia szyby bym się póki co nie obawiał. ;)

#167 kapelek

kapelek
  • 207 posts
  • SkądMazatlan, Meksyk

Posted 05 October 2007 - 04:15

@ up A naczym jest przyklejony ten inwalida? :)

#168 Andrzej

Andrzej
  • 1975 posts
  • SkądWarszawa

Posted 05 October 2007 - 08:58

No to po umyciu samochodu przykleję sobie na autko.

A nie obawiacie się, że może być to powodem do włamania? Ktoś zorientowany może zakładać, że samochodem przewożony jest piękny, wypasiony, drogi, markowy komputer. Nawet jeśli zbój nie znajdzie laptopa, narobi szkód wartych pewnie więcej niż mak.

Znaczy, że jak ktoś ma przyklejonego płetwonurka, to w bagażniku trzyma akwalung?
A jak rybkę to co? Mrożone filety czy dewocjonalia? ;)

BTW ta moja na kasku trzyma się bdb. Na moim wyrobie samochodopodobnym nie przyklejam bo wstyd.

#169 Marcin_G

Marcin_G
  • 892 posts

Posted 05 October 2007 - 14:38

Na moim wyrobie samochodopodobnym nie przyklejam bo wstyd.

Też tak myślałem zanim przykleiłem jabco na......... Skodę Favorit :) Później jakoś się*przyzwyczaiłem, tylko znajomi mieli czasem ubaw widząc to rdzewiejące cudo techniki z jabłkiem na klapie :) No ale jabłko było czarne więc w sumie to nie wiadomo co to było ;) Teraz muszę gdzieś białe zdobyć.

#170 wicius

wicius
  • 852 posts
  • SkądPoznań

Posted 06 October 2007 - 19:53

A ja już drugi raz.

BTW, WIciuś, dzisiaj przejeżdzałem i obok ciebie i obok 1PLO i widziałeś mój rowerek?

Obok mnie? To czemuś się nie odezwał? :P I skąd wiesz, że to ja? Następnym razem coś powiedz ;)

Jeśli jesteś pewien, że to ja (musiałem stać przy swoim skuterze) i że było to koło IPLO, to musiało to być niepodal muru koło IPLO... dobrze myślę?

Następnym razem zadzwoń dzwoneczkiem ;)
Napisz, gdzie na rowerze masz jabłuszko :P

#171 admkryn

admkryn
  • 2997 posts
  • SkądLondyn, UK

Posted 06 October 2007 - 21:30

Zaraz wrzucę fotki, a ja ciebie poznałem po jabcach. Niestety nie mam dzwonka, następnym razem zasalutuję.

---- Dodano 06-10-2007 o godzinie 22:43 ----
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Fotki jakości dop - - a to dlatego, że robione k800i. Za to oględnie chyba wszystko widać.

BTW, w ponidziałek na skrzyżowaniu 5 stycznia i polskiej o 7.30 - pasuje? I weź iPhona;)

#172 wicius

wicius
  • 852 posts
  • SkądPoznań

Posted 07 October 2007 - 23:31

odzina pasuje, ale miejsce... nie wiem, gdzie ta 5 stycznia jest :P No i chba za późno potwierdzam, bo ciebie już nie ma... proponuję inny dzień- może być następny, znaczy wtorek- i inne skrzyżowanie- bo Polską jeżdżę, ale nawet na internetowym planie Poznania nie mogę jakoś dokładnie określić tego skrzyżowania. Napisz na priv jutro- jakoś się umówimy ;) pzdr.

#173 skalak

skalak
  • 10 posts
  • SkądSzczecin

Posted 08 October 2007 - 22:21

Szczecin, Czarna Astra II. Japco na tylnej szybie u góry !!! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

#174 vinci

vinci
  • 2693 posts
  • SkądPoznań

Posted 09 October 2007 - 12:30

Dzisiaj ok. 8:30 na skrzyżowaniu na Bułgarskiej w Poznaniu naklejone jabzo na czerwonym Renault 19 widziałem :D

#175 Hex

Hex
  • 2660 posts
  • SkądGdańsk

Posted 12 October 2007 - 10:59

Przed chwilą wracałem z Gdyni, i w Sopocie na swiatłach rzucił mi się w oczy rover 25
Dołączona grafika
Przyznać się kto to :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users