Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Spotkanie na drodze!

• Please log in to reply
1377 replies to this topic

#1026 Jenot

Jenot
  • 2204 posts
  • SkądChełm

Posted 02 November 2010 - 14:22

Sobota 30.10, koło 11:00, Chełm, parking koło "Chrobrego" - srebrne (może lekko perłowe) Clio rej. LCH... Zdjęcia nie zdążyłem zrobić.

#1027 EmotiCon02

EmotiCon02
  • 167 posts

Posted 02 November 2010 - 19:51

Ostatni piątek około 15. Zielony Fiat Brava. Parkingi galerii Focus Mall w Piotrkowie.

#1028 Quaczek

Quaczek
  • 77 posts
  • SkądKraków

Posted 03 November 2010 - 11:56

2 listopada Krakow, godzina 18.20, osiedle Kliny ciemny seat ibiza, kierowca prawdopodobnie robil zakupy w sklepie Avita

#1029 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 04 November 2010 - 17:25

Środa 03.11 - Bielsko-Biała - ul. Słowackiego - między BCK, a Książnicą. Na chodniku zaparkowane BMW 3 (starsza buda), tablice SBI, japco naklejone na tył, na maskę :)

#1030 szczottie

szczottie
  • 285 posts
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Posted 06 November 2010 - 15:27

Dołączona grafika

Dziś koło 13 na ulicy Krakowskiej w Bielsku-Białej.

Jabłko słabo widoczne obok napisu Panda ;)

#1031 mpConroe

mpConroe
  • 288 posts
  • SkądWrocław

Posted 06 November 2010 - 19:59

Dołączona grafika
W czwartek we Wrocławiu :) (Obwodnica Śródmiejska kier. Poznań).

#1032 pkobierecki

pkobierecki
  • 1239 posts

Posted 06 November 2010 - 20:16

swoją drogą "SB" to nieciekawy wyróżnik rejestracji, budzi negatywne emocje :)

#1033 paparazzi

paparazzi
  • 1006 posts

Posted 06 November 2010 - 21:18

swoją drogą "SB" to nieciekawy wyróżnik rejestracji, budzi negatywne emocje :)

hehe, nie wpadłem na to :P chyba ktoś kto nie ma na codzień do czynienia z taka rejestracją tak pomyśli :D
kiedyś na stacji benzynowej jak brałem FV to mówie numer rejestracyjny KOS, i u nas to sie normalnie czyta kos, a Pani sprawdzając czy dobrze: ka-o-es :) na początku jej nie zrozumiałem... przyzwyczajenie robi swoje

#1034 pkobierecki

pkobierecki
  • 1239 posts

Posted 07 November 2010 - 13:15

ja za to mam fajną rejestrację :)
DOL L(....)
dla tych niewtajemniczonych w angielski doll=lalka :)
w moim mieście zaczyna się teraz robić moda na rejestracje DOL AR(...)
nie wiem czy można samemu sobie wybrać wyróżnik i kawałek numeru czy po prostu są przyznawane po kolei alfabetycznie i teraz przyszła kolej na DOL AR :)

---------- Wpis dodano o 15:15 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:14 ----------

ja za to mam fajną rejestrację :)
DOL L(....)
dla tych niewtajemniczonych w angielski doll=lalka :)
w moim mieście zaczyna się teraz robić moda na rejestracje DOL AR(...)
nie wiem czy można samemu sobie wybrać wyróżnik i kawałek numeru czy po prostu są przyznawane po kolei alfabetycznie i teraz przyszła kolej na DOL AR :)

#1035 malynowsky

malynowsky
  • 706 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 November 2010 - 14:16

jezeli masz znajomosci w urzedzie,to mozesz sobie wybrac numerki itd. We wroclawiu najnowsze auta teraz maja np. DW 158NA (nie wiem dokladnie jakie najnowsze) ale w urzedzie odkladaja jakies najlatwiejsze,najlepsze rejestracje typu DW 111NN i po znajomosci dają,albo mozesz kupic (nie chodzi tu o tablice indywidualne np.D0 BUZI) tylko normalne na DW. Widzialem są juz rejestracje DW 666XX, mimo ze 'X'y beda dopiero za ok. rok- dwa lata. Gosc zaplacil to ma. Wiec mozliwe ze 'AR' sa wykupione zeby fajnie wygladalo;)

#1036 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 08 November 2010 - 14:35

Nie wykupione tylko tablice spod lady wyciągnięte :) Ja nie przywiązuje uwagi do numerów, byle by się składał z max 3 cyfr, żeby łatwiej było zapamiętać, i by się język nie plątał podczas podawania numeru na stacji benzynowej po fakturę :)

#1037 malynowsky

malynowsky
  • 706 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 November 2010 - 14:38

Nie wykupione tylko tablice spod lady wyciągnięte :)
Jak nie przywiązuje uwagi do numery, byle by się składał z max 3 cyfr, żeby łatwiej było zapamiętać, i by się język nie plątał podczas podawania numeru na stacji benzynowej po fakturę :)

dlatego mowie ze albo po znajomosci,a jak ktos tych znajomosci nie ma,to sie kupuje takie numery.

#1038 Zwickau

Zwickau
  • 817 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 November 2010 - 18:08

Ustrzelone na parking, przy Centrum Handlowe Promenada - Warszawa.

1. Fiat Panda
Dołączona grafika
2. Toyota Verso - znowu drugi raz
Dołączona grafika
3. Ford Mondeo (niewyraźna zdjęcia, bo spieszyłem). To jest miejsca postojowe dla osób niepełnosprawnych. Zobaczyłem jak młoda babka wsiada do samochodu i ruszyła sie, choć nie wyglądała niepełnosprawne, a prawdopodobnie pożyczyła kartę parkingową od mamy czy babci. To jest wstyd i trochę szacunku. Dokładnie WF 28**F.
Dołączona grafika

#1039 Quuba777

Quuba777
  • 979 posts
  • SkądGdańsk

Posted 08 November 2010 - 18:14

często widuje w Gdańsku, ul. Grunwaldzka przy wysepce na przeciwko rowerowego, czarne Volvo V70 z jabłkiem na bagażniku : )

#1040 malynowsky

malynowsky
  • 706 posts
  • SkądWrocław

Posted 08 November 2010 - 20:03

To jest miejsca postojowe dla osób niepełnosprawnych. Zobaczyłem jak młoda babka wsiada do samochodu i ruszyła sie, choć nie wyglądała niepełnosprawne

a skad wiesz czy nie ma chorej córki/syna/meza/faceta ? moj znajomy ma niepelnosprawna siostre i ma taką plakietke, czasami zawiezie gdzies siostre,to stanie na takim miejscu,pozniej wraca sam,to juz jest bluzgany,tak?

#1041 Zwickau

Zwickau
  • 817 posts
  • SkądWarszawa

Posted 08 November 2010 - 23:07

a skad wiesz czy nie ma chorej córki/syna/meza/faceta ? moj znajomy ma niepelnosprawna siostre i ma taką plakietke, czasami zawiezie gdzies siostre,to stanie na takim miejscu,pozniej wraca sam,to juz jest bluzgany,tak?

Było sama, a nikt nie ma drugiej osoby. Tylko ona korzystała z kartą czyli pożyczała od matki czy chorej, na pewno znam.

Co do siostry to jest normalnie, a nikt nie zabrania.

Tylko przykład problem w tym, że niepełnosprawny może kartę oddać komukolwiek. - Ojciec często pożyczał mi swoją kartę parkingową, którą dostał dzięki swojej mamie. Dlatego nigdy nie ma problemu ze znalezieniem parkingu w centrum miasta. To jest karalne.

#1042 szczottie

szczottie
  • 285 posts
  • SkądBielsko-Biała, Poland

Posted 10 November 2010 - 15:54

Przed chwilą (około 15.40) na ulicy Stołajowskiego w Bielsku-Białej przejechał zielony Ford terenowy o numerach SB 888**. Zdjęcia nie zrobiłem niestety.

#1043 Turbo

Turbo
  • 526 posts

Posted 11 November 2010 - 14:22

Śledzę i śledzę ten wątek, ale widzę, że w Gdyni słabo z jabłkowymi paparazzi i nikt mi zdjęcia jeszcze nie zrobił ;< Pozdrawiam serdecznie! :)

#1044 malynowsky

malynowsky
  • 706 posts
  • SkądWrocław

Posted 11 November 2010 - 15:37

Śledzę i śledzę ten wątek, ale widzę, że w Gdyni słabo z jabłkowymi paparazzi i nikt mi zdjęcia jeszcze nie zrobił ;<
Pozdrawiam serdecznie! :)

to samo we Wrocławiu ;p

#1045 micha_pl

micha_pl
  • 179 posts
  • SkądŁódź

Posted 11 November 2010 - 21:28

W Łodzi natomiast obfotografowalem osobiście chyba z 10 aut z japcem, a mnie nikt nie zrobił foty. Pozdr.

#1046 Jędrys

Jędrys
  • 65 posts
  • SkądGdynia

Posted 13 November 2010 - 15:28

Śledzę i śledzę ten wątek, ale widzę, że w Gdyni słabo z jabłkowymi paparazzi i nikt mi zdjęcia jeszcze nie zrobił ;<
Pozdrawiam serdecznie! :)

Dzisiaj na Legionów Passat z japcem z tyłu. Twój? ;)

#1047 bar-trek

bar-trek
  • 6159 posts

Posted 13 November 2010 - 17:10

W TVN Turbo program "zakup kontrolowany" podczas jazdy jakimś gównem na kat. B1 pojawiło się Volvo 850 kombi z naklejeczką ;)

#1048 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Posted 13 November 2010 - 18:19

Taki Off Top - to jeszcze ten program (TVN Turbo) pomimo Zerowych nakładów na dobre produkcje istnieje? .... Swoją droga ileż można oglądać zakup kontrolowany i jazda polska z pseudo dobrym dowcipem .... Mi osobiście ten kanał wypadł z menu jak zaprzestało ITI kupowania Top Gear ... Aż tak było szkoda kasy - to żeganamy Żeby nie było zupełnie OT - to też mam 3 auta z japkiem i od 5 lat nigdy nikt mnie złapał :)

#1049 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 14 November 2010 - 00:08

Taki Off Top - to jeszcze ten program (TVN Turbo) pomimo Zerowych nakładów na dobre produkcje istnieje? .... Swoją droga ileż można oglądać zakup kontrolowany i jazda polska z pseudo dobrym dowcipem .... Mi osobiście ten kanał wypadł z menu jak zaprzestało ITI kupowania Top Gear ... Aż tak było szkoda kasy - to żeganamy

Żeby nie było zupełnie OT - to też mam 3 auta z japkiem i od 5 lat nigdy nikt mnie złapał :)

Z ciekawszych pozycji to ew. Legendy PRL, Uwaga Pirat, i Moto ON.

#1050 Turbo

Turbo
  • 526 posts

Posted 14 November 2010 - 20:35

Dzisiaj na Legionów Passat z japcem z tyłu. Twój? ;)

Niestety to nie ja ;>

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Bing (1)