Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy opłąca się kupić iPada czy moze jakiś inny sprzęt?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 kociowisko

kociowisko
  • 40 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 18:14

Witajcie. Jestem szczęśliwym posiadaczem iPhona 4S i zastanawiam się nad kupnem iPada, jednak mając ultrabooka Dell Inspiron Duo, nie wiem czy to jest opłacalne, jakie są wasze opinie na temat tego sprzętu, czy może zamiast tego wymienić iPhona 4S na 5 (chociaż jak na pierwszy rzut oka nie ma tylu zmian) czy może jednak kupić jakiegoś laptopa z procesorem np i5? Z góry wielkie dzięki za pomoc :)

#2 madmax332-802bc1e3e2

madmax332-802bc1e3e2
  • 7 682 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 19:31

O rany - kolejny "opłacacz". Zdefiniuj swoje potrzeby & oczekiwania, sprawdź możliwości obiektów zainteresowania, a następnie wyciągnij samodzielne wnioski.

#3 Nasedo

Nasedo
  • 1 743 postów
  • SkądLondyn

Napisano 09 stycznia 2013 - 20:16

Opłaca się kupić dyjamenty. K.... co to za sformułowanie. Opłaca się iPady ukraść - przykładem - kradzież w kampusie Microsoftu.

#4 Homer

Homer
  • 9 977 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 09 stycznia 2013 - 20:25

O rany - kolejny "opłacacz".

Nie myl opłaca z opłąca. W tytule jest jasno napisane o co pyta.

#5 kociowisko

kociowisko
  • 40 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 23:17

Pisząc szybko wkradła mi się literówka do tematu posta, miało być " Czy opłaca się...", i tylko napisałem z ciekawości jakie są wasze odczucia na temat danego sprzętu. Jeśli nie chcecie mi podać waszej opinie to trudno, jakoś przeżyje :)

#6 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 23:19

Całe forum masz o odczuciach... Jeśli potrzebujesz tablet to kup, jak nie - to nie kupuj, jak nie wiesz to kup i albo zostaw, albo sprzedasz...

#7 cidik

cidik
  • 317 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 23:41

A ja czuje ze chyba Microsoft w tym roku wypuścić MSphone 1g, i powali nadchodzącą ip5s na kolana... I ze w końcu w tym roku nad polskim morzem będzie całe lato słonko...

#8 dm76

dm76
  • 2 445 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 23:45

Nikt nikogo nie powali na kolana, dopóki ktoś w smartphonach nie zainstaluje czegoś, czego nikt nie ma... baterii trzymającej tydzień, aparatu z zoomem optycznym x4 i głebią ostrości, nietłukący się ekrane (tego raczej nie zrobią nawet jak będzie technologia), kompletnie innego designu (ekran bez ramek czy cos) itp itd - walka na gigaherze, cale będzie podniecać tylko geeków...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych