iPod Shuffle- opinie
Started by
Gregory2
, 07 Jan 2013 15:57
9 replies to this topic
Posted 07 January 2013 - 15:57
Hej,
Szybka piłka: co myślicie o najmniejszym dziecku Apple? Warto sie pakować w coś tak małego? Dodam, ze ma to byc dodatkowy odtwarzacz (w większości do sportu i ogólnie na zewnątrz), tak wiec mała pojemność i i brak wyświetlacza mi nie przeszkadzają. Bardziej chodzi mi o ergonomię, wygodę użytkowania i jakość dźwięku (która notabene rownież nie musi byc jakaś najwyższa). Używa ktoś "szufelki"? Bardzo proszę o nie podawanie alternatyw, bo bedzie to zakup na zasadzie "albo Shuffle albo nic". Dlatego chciałbym poznać opinie o tym grajku. Z góry dzięki

Posted 07 January 2013 - 18:36
Jako dodatkowy odtwarzacz sprawdza się świetnie. Lekki, ma klipsa, jedynie do długości słuchawek w zestawie mógłbym się doczepić, bo są trochę za krótkie, żeby wsadzić szufle do kieszeni, wtedy słuchawki ciągną ucho w dół.
Na spacer z psem, bieganie idealny.
Posted 07 January 2013 - 18:58
Łatwo zgubić.
Posted 07 January 2013 - 19:06
Dla mnie jest on za mały, dla mnie Nano 6G jest mały w ręku, a co dopiero Shuffle.
Posted 07 January 2013 - 20:21
Ipod shuffle genialnie sprawdza się podczas uprawiania sportów.
Sam kaleczę skateboarding, jak każdy wie sport dość kontuzyjny i upadkowy, i mogę powiedzieć tylko jedno ten maluch radzi sobie fenomenalnie, posiadam 2 generacje
pozdrawiam
Posted 07 January 2013 - 21:48
Jeśli do sportu- bierz. Polecam.

Posted 08 January 2013 - 08:37
Dla sportu jest idealny
Bierz sam mam

Posted 08 January 2013 - 13:14
Szybka piłka?
Ergonomia? Brak, ot taki sobie kwadracik z wypukłościami.
Wygoda użytkowania? Mniej więcej taka, jak papier toaletowy zrobiony z folii aluminiowej - Oczywiście, można na wyczucie tym sterować - ale wygoda? Jaka wygoda?
Jakość dźwięku? Ten odtwarzacz, w tych słuchawkach? Chyba, że nie musi być najwyższa - nie mówiłeś jednak, że musi być najniższa.
Skoro jest zakup na zasadzie Shuffle albo nic. Doradzam NIC. Dziękuję za uwagę.
Ergonomia? Brak, ot taki sobie kwadracik z wypukłościami.
Wygoda użytkowania? Mniej więcej taka, jak papier toaletowy zrobiony z folii aluminiowej - Oczywiście, można na wyczucie tym sterować - ale wygoda? Jaka wygoda?
Jakość dźwięku? Ten odtwarzacz, w tych słuchawkach? Chyba, że nie musi być najwyższa - nie mówiłeś jednak, że musi być najniższa.
Skoro jest zakup na zasadzie Shuffle albo nic. Doradzam NIC. Dziękuję za uwagę.
Posted 08 January 2013 - 13:30
Shuffle! Polecam

Posted 08 January 2013 - 13:31
A nie lepiej za podobną cenę znaleźć iPod'a z wyświetlaczem? Nie wiem po co się męczyć bez niego.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users