Witam,
przymierzam powoli się do zakupu iPada. Z Internetu głównie korzystam w domu (oczywiście mam wifi). Dodatkowo Internet w telefonie bez ograniczeń. Także na starcie odrzuciłem sobie iPada cellular. Bo w razie potrzeby zawsze można z iPhona zrobić hotspot. Dodatkowo do iPada planuje dokupić sobie klawiaturę, coby mieć na szybko dostęp do swego rodzaju ,,laptopa''. Co polecacie Drodzy użytkownicy? iPada Retina czy iPada mini? Proszę bardzo o opinie dot. mojego pytania... nie typu: "kup se macbooka", bo takiego nie potrzebuję. iPad ma służyć głównie do tworzenia prostych arkuszy kalkulacyjnych oraz ich edycji, zdarzy się oczywiście zagranie w jakąś grę. Natomiast nie będzie traktowane to jako konsola. Bardzo proszę o konstruktywne opinię.

iPad mini czy iPad Retina
Started by
abuser
, 31 Dec 2012 15:59
4 replies to this topic
Posted 31 December 2012 - 15:59
Posted 31 December 2012 - 16:09
Skoro myślisz o pracy z arkuszami kalkulacyjnymi i dodatkowej klawiaturze, radziłbym wybrać iPada z Retiną - będziesz miał większy ekran i większy komfort pracy. Na "dużym" iPadzie bardzo wygodnie pracuje się z zewnętrzną klawiaturą.
Posted 31 December 2012 - 16:12
Ja również zastanawiałem się między dużym iPadem, a iPadem mini. Ale że też będę używał go głównie w domu to postawiłem na większą opcję. No i w Twoim przypadku dochodzi jeszcze Retina, która też jest silnym magnesem (szczególnie gdy będzie się pracować z tekstem). Dlatego wybrałbym iPada z Retiną
.

Posted 31 December 2012 - 16:16
To jest wybor miedzy skurczonym iPad'em 2 a iPad'em 4, wiec nie powinno byc watpliwosci ;p
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users