Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Czy warto wymieniać Arc S na iPhone 4, czy 4s?

• This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 Shogun216

Shogun216
  • 12 posts

Posted 29 December 2012 - 19:22

Witam. Przymierzam się do sprzedaży mojego Soniaka, no i rozmyślam jaki telefon kupić, by został jego następcą. Po moich doświadczeniach z tym telefonem, jak i niejednym samsungiem, postanowiłem zainwestować w coś zupełnie innego, niż ten android. Posiadałem trochę czasu iPhone 3gs, z tydzień miałem do czynienia z iPhonem 4 i postanowiłem, że albo iPhone, albo jakaś Nokia. A że z Nokiami to jeszcze niepewnie, wiadomo te aktualizacje, wsparcie, sytuacja producenta... Wybrałem iPhone. I teraz pytanie do Państwa: Czy warto zmieniać Arc S na iPhone 4? Wydaje mi się, że są podobnej "wydajności" i technologii, z tym że oczywiście iPek trochę droższy. Arc ma lepszy aparat, według wszystkich recenzji lepszy ekran (jednak dla mnie trochę za duży, większego niż 3,9-4 cale nie kupuję więcej), jednak dla mnie ma za słabe kąty widzenia, a po doświadczeniach z czwórką płakać mi się chce, jak czytam te strony internetowe i męczę oczy, więc wybrałbym Retinę. Oglądając różne porównania i recenzje dochodzę do wniosku, że jednak iPhone 4 wydaje się już być dość stary. Wsparcie już nie to (ograniczenia systemowe), wydajność też nie ta (Vice City). A ze względu, że po roku comiesięcznych zmian telefonów, chcę w końcu coś na dłużej (rok, może dwa) może warto dołożyć trochę grosza i kupić 4s? Wiem, że dla Was to będzie coś w rodzaju "możesz to kupuj 4s", ale jednak będzie to dla mnie porządne sięgnięcie po oszczędności i opóźnienie kupna konsoli conajmniej do wakacji :(. A więc jak sądzicie? Warto wymieniać Arc S na 4? Jeśli tak, to czy lepiej zaoszczędzić trochę pieniędzy i kupić czwórkę, czy zacisnąć pasa i brać się za "eskę"? Pozdrawiam i liczę na pomocne wypowiedzi :).

#2 renqien

renqien

Koniec...

• 20740 posts

Posted 29 December 2012 - 19:25

http://myapple.pl/ja...iphone-4-a.html
http://myapple.pl/ja...-iphone-4s.html

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users