iPhone 5 - na raty, od sieci handlowej/detalicznej
Napisano 27 grudnia 2012 - 13:11
Napisano 27 grudnia 2012 - 19:58
Napisano 27 grudnia 2012 - 20:10
Napisano 28 grudnia 2012 - 01:01
Napisano 28 grudnia 2012 - 01:33
Dodatkowe pytanie: Mogę mieć pewnosć, że IP 4S nie jest refurbished po ponad roku od premiery?
W takich sklepach musi chyba być nowy . No chyba,że jest napisane,ze to ref. Tyle,że nawet na stronie apple nie można kupic iPhone refubished.
Dlaczego nie chcesz kupić na Allegro? Znajdziesz za 2200zł nowy, zafoliowany sprzęt... Czasami mnie przeraża jak bardzo ludzie nie szanują pieniędzy.
Może ma jakiś powód,żeby nie kupować w ASO/ALLEGRO.
- - - Updated - - -
) Cena 3499zł mnie nieco przeraża, a AOS nie wchodzi w grę, ani Allegro.
No jak nie chcesz kupić tam to może umówmy się ,że ja kupię nowego na np.allegro i Ci sprzedam przykładowo xx zł drożej
Kupisz za mniej niż 3499 a dodatkowo nie kupisz w tym miejscu
Tak serio to może jakiś Reseller ?
Napisano 28 grudnia 2012 - 07:44
Napisano 28 grudnia 2012 - 09:10
W RTV nie ma 0% na iPhona. Dziękuje dobranoc.
Jak nie ma jak jest.
Po co takie bzdury opowiadasz?
Apple iPhone 5 16GB (czarny) - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
10x349zł co daje 0%
Poza tym w placówce tego sklepu możesz się starać wziąć na raty do 40 x 0% bez ubezpieczenia, chyba, że chcesz się zabezpieczyć to do każdej raty dochodzi 0.9% dla pracujących lub 0.6% dla emerytów.
- - - Połączono posty - - -
Dlaczego nie chcesz kupić na Allegro? Znajdziesz za 2200zł nowy, zafoliowany sprzęt... Czasami mnie przeraża jak bardzo ludzie nie szanują pieniędzy.
No widzisz, Ty masz wolne 2200zł, inni nie mają, a chcą mieć telefon już teraz, to biorą na raty i tyle
Napisano 28 grudnia 2012 - 09:27
Przykro mi to stwierdzać ale kumpel brał i ma 500zł wiecej do zaplatyJak nie ma jak jest.
Po co takie bzdury opowiadasz?
Napisano 28 grudnia 2012 - 09:37
Czasami mnie przeraża jak ludzie kupujący na allegro płaczą, że ich oszukano.
Napisano 28 grudnia 2012 - 09:41
Napisano 28 grudnia 2012 - 10:36
Przykro mi to stwierdzać ale kumpel brał i ma 500zł wiecej do zaplaty
sam widzialem umowe. I nie to nie jest dodatkowe ubezpieczenie.
Możliwe że brał na tzw dobre raty, gdzie wtedy dochodzi procent. Jednak teraz iPhone w euro rtv kupisz na 0%. Jest to pewne na 100% bo moja siostra kupiła iphone 5 biały na 30 rat 0%.
Napisano 28 grudnia 2012 - 11:19
Czasami mnie przeraża jak ludzie kupujący na allegro płaczą, że ich oszukano.
Byłem niedawno świadkiem przypadku, kiedy osoba kupiła niby nowego, zafoliowanego Galaxy S3 na Allegro. Długo nie przyszedł. Po około miesiącu maili i telefonów, pieniądze oddało i Allegro, i sprzedający. Wynika z tego, że jeżeli komuś się koniecznie nie pali do telefonu lub pieniędzy, to można jeszcze zarobić na takim oszukaniu. Z kolei jak ktoś się boi oszukania - zawsze są przesyłki pobraniowe ze sprawdzeniem zawartości.
Napisano 28 grudnia 2012 - 11:37
Właśnie dla tego jeśli: masz czas, nerwy (miesiąc maili telefonów ?!?!), sprawdzonego sprzedawcę - kupujesz na Allegro. Nie masz czasu, chcesz mieć pewność - wybierasz reselera, AOS, operatora komórkowego.[...]
W czasach studenckich mamy wiele czasu i mało pieniędzy. Zaczynasz pracować wiesz, że twój czas jest cenny. Wyboru musi dokonać zainteresowany. Warto jednak zrozumieć obie strony.
Napisano 28 grudnia 2012 - 12:15
A czy na iP twojej siostry nie było żadnych skaz jak ze sklepu typu (rtv euro agd)?Możliwe że brał na tzw dobre raty, gdzie wtedy dochodzi procent. Jednak teraz iPhone w euro rtv kupisz na 0%. Jest to pewne na 100% bo moja siostra kupiła iphone 5 biały na 30 rat 0%.
Jestem trochę przewrażliwiony, po przeczytaniu kilkunastu stron problemów dziecięcych.
Napisano 28 grudnia 2012 - 12:19
A czy na iP twojej siostry nie było żadnych skaz jak ze sklepu typu (rtv euro agd)?
Jestem trochę przewrażliwiony, po przeczytaniu kilkunastu stron problemów dziecięcych.
Nie. Wszystko w 100% bez problemów. Zresztą jak pisałem już tu na forum, osobiście nie spotkałem się z wadliwa wersją iPhone5.
Napisano 30 grudnia 2012 - 00:31
Napisano 30 grudnia 2012 - 00:36
Dzisiaj w rtveuroagd biały iP5 kosztuje 3299zł, a czarny nadal 3499zł.
Jak myślicie, dlaczego obniżono cenę białego?
Bo nie podobał im się kolor na półce... . To jest pytanie w stylu " dlaczego w sklepie "xxx" zrobili wyprzedaż na połowe asortymentu .
Napisano 30 grudnia 2012 - 00:40
Wiem, że to pytanie w takim stylu. Lecz patrząc logicznie, jakiś powód musi być. Można powiedzieć, że w rtveuro lepiej schodzą czarne, a komputronik białe.Bo nie podobał im się kolor na półce... . To jest pytanie w stylu " dlaczego w sklepie "xxx" zrobili wyprzedaż na połowe asortymentu .
Ma ktoś inne sugestie?
Napisano 30 grudnia 2012 - 00:44
Wiem, że to pytanie w takim stylu. Lecz patrząc logicznie, jakiś powód musi być. Można powiedzieć, że w rtveuro lepiej schodzą czarne, a komputronik białe.
Ma ktoś inne sugestie?
Dostali nową dostawe ipków i potrzebowali zrobić miejsce w magazynie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych