Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Your account is not valid for use in u.s. store You must switch to the polish store before

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 MeGusta

MeGusta
  • 253 postów

Napisano 27 grudnia 2012 - 00:56

Cześć. Nie wiem co się stało, ale gdy próbuję pobrać jakąś aplikacje to wyskakuje mi: 'you account is not valid for use in u.s. store. You must switch to the polish store before purchasing' Tylko jak to zrobić :/ ? Z góry dzięki z pomoc.

#2 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 28 grudnia 2012 - 03:49

Cześć.
Nie wiem co się stało, ale gdy próbuję pobrać jakąś aplikacje to wyskakuje mi:
'you account is not valid for use in u.s. store. You must switch to the polish store before purchasing'
Tylko jak to zrobić :/ ?

Z góry dzięki z pomoc.

Po kliknięciu "OK" powinno przenieść Cię automatycznie. Jeśli nie - możesz ręcznie zmienić kraj w prawym dolnym rogu iTunes Store, poprzez kliknięcie na flagę - i wybór polskiej w tym przypadku.

Innym wyjściem jest: otworzenie App Store, kliknięcie na Twój Apple ID w prawym górym roku - kliknij wyloguj. Następnie zaloguj się ponownie.

#3 Albi.pl

Albi.pl
  • 6 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 13:25

eualex - na kompie jest, ok. Flaga jest ok i działa pobieranie. Problem dotyczy prób pobrania bezp. z IPhon-a. Przelogowałam ITunes, restartowałam tel. Bez efektu :(

#4 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 13:36

eualex - na kompie jest, ok.
Flaga jest ok i działa pobieranie.

Problem dotyczy prób pobrania bezp. z IPhon-a.
Przelogowałam ITunes, restartowałam tel.
Bez efektu :(

Wejdź w: ustawienia > iTunes Store i App Store > "kliknij" na/dotknij: Apple ID: ******* > wyloguj się > zaloguj ponownie.

#5 Albi.pl

Albi.pl
  • 6 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 13:41

jest!!!: ''this Apple ID is only valid in the Polisch...'' przełączyło :P Dzięki wielkie :)

#6 bartekok

bartekok
  • 3 postów

Napisano 08 maja 2013 - 22:30

Witam Mam ten sam problem. 'you account is not valid for use in u.s. store. You must switch to the polish store before purchasing' Próbowałem wylogwać się i zalogować. Robiłem to i na telefonie i przez komputer logując się na itunes. Próbowałem zmienic kraj na inny i z powrotem zmienić na Polskę. Nic nie działa :/ Jakieś pomysły ?

#7 eualex

eualex
  • 2 097 postów

Napisano 08 maja 2013 - 22:58

iTunes > iTunes Store > Account > Country/Region > zmień na pl.

#8 bartekok

bartekok
  • 3 postów

Napisano 16 maja 2013 - 12:58

Witam W moim iphone 5 wersja 6.1.4 (10B350) - wczoraj ją zainstalowałem bo myślałem że to rozwiążę problem ale niestety... Pojawia się następujący problem: "Your account is not valid for use in the U.S. store. You must switch to the Canadian store before purchasing." Próbowałem wylogować się i zalogować, próbowałem zmienić kraj na inny i potem z powrotem ustawić Polskę, wprowadzałem na nowo dane karty, restartowałem telefon i .... ciągle nie działa. Próbowałem również założyć nowe konto i dalej nic. Mogę pobierać nowe aplikacje ale niestety nie mogę aktualizować wcześniej pobranych. Poniższe dwa sposoby również nie działają :/ Method 1: Go to Settings Go to iTunes & App Stores Click on your Apple ID In poped up window click Sign Out. Fill your Apple ID and Password and press Sign In Done. Now you will be able to download applications from App Store Method 2 ( Thanks to Ami Hauptman ) In Settings>Appstore> click on your AppleId Select "Show AppleId" Click "Country\Region", then "Change Country or Region" Select your country, then provide Credit Card info (typically you will only need the security code) Complete this process Go back to the AppStore. Should work fine by now Będę wdzięczny za pomoc bo już nie mam pomysłu co zrobić.

#9 dawidnor

dawidnor
  • 984 postów
  • SkądOslo (Asker)

Napisano 16 maja 2013 - 13:06

Bo pisze ze musisz zmienic na Kanade. Zmien i zaloguj.

#10 madela82

madela82
  • 2 postów

Napisano 04 czerwca 2013 - 21:27

Problem z aktualizacja i pobieraniem aplikacji w App Store

Witam , mam problem z app store, z którym nie mogę dać sobie rady... A mianowicie jak chcę pobrać sobie aktualizacje do aplikacji i nawet ściągnać nową, wyświetla mi się komunikat: " Account Not In This Store . Your account is not valid for use in the Polisch store. You must switch to the German store before purchasing" wie ktoś może co mam z tym zrobić? Dziekuję za pomoc.

[URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]Na tym forum piszemy zgodnie z zasadami jęz. polskiego![/URL] & Wątek: "Problem z aktualizacja i pobieraniem aplikacji w App Store" został przeniesiony do istniejącego tematu. eualex.

#11 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 04 czerwca 2013 - 21:28

Hmmm np.to co każą zrobić? Dodatkowo wystarczy poszukać na forum,podobnych tematów było mnóstwo,które lądowały w koszu.Z tym będzie podobnie.

#12 Lukas_pk

Lukas_pk
  • 127 postów

Napisano 04 czerwca 2013 - 22:14

Masz konto w Niemieckim app store a chcesz korzystać z Polskiego musisz się przełączyć na te pierwsze i będzie OK :) iOS: zmienianie zalogowanego konta Apple ID w sklepie iTunes Store Powodzenia :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych