Zaczyna robić się tu syf już na forum
Napisano 13 września 2007 - 10:13
Napisano 13 września 2007 - 10:30
Napisano 13 września 2007 - 10:36

Napisano 13 września 2007 - 10:49
Wyszukiwarki na tego typu forach są o kant rzyci potłuc, nie każdy ma czas na przekopywanie się przez setki wątków i nie zawsze w wyszukiwarce da się odpowiednio zdefiniować problem.
Co do wyszukiwarki to się zgodzę a nawet nie. Ona dobrze wyszukuje, jednak potrzeba dobrych słów kluczowych, których oczywiście osoba nowa albo nie zorientowana znać nie będzie więc dla niej w większości przypadków wyszukiwarka będzie bezużyteczna. Ciekawym przykładem może być regulamin
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i .... nie znajdziemy czegoś takiego.
Nie zgodzę się. Wyszukiwarka spełnia swoje zadanie, ale nie wszystkim chce się szukać.
Wyniki wyszukiwania słowa "regulamin":
http://www.google.pl...p;FORID:1&hl=pl
http://www.myapple.p...searchid=934922
Napisano 13 września 2007 - 10:53
Napisano 13 września 2007 - 10:54
Ale, jest jedno ale, nie w tym temacie założyłeś swój wątek.
[URL="http://www.myapple.pl/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=75"]TEN[/URL] będzie lepszy.
---- Dodano 13-09-2007 o godzinie 11:55 ----
Uf, już myślałem że komuś się wątek o tatuażach nie podoba.
Nie ma takich;)
Napisano 13 września 2007 - 11:00
Napisano 13 września 2007 - 11:13
Napisano 13 września 2007 - 11:17
Pisząc "wszyscy" obrażasz kilka tysięcy użytkowników tego forum.wszsytcy zakaldaja nowe tematy!
j.w.nikomu nawet nie che sie cofnac jedna dwei strony wstecz zeby zadac swoje pytanie w odpowiednim temacie.
Niestety jest pewna grupa (zazwyczaj są to nowi użytkownicy, którzy dość szybko się dowiadują o zwyczajach jakie tu panują i się do nich potrafią dostosować.i tak na temat sciagniecia simlocka softem jest kilka tematow . ale po co szukac jak moge zalozyc nowy temat o tym samym!!
Oczywiście grupa nowych użytkowników jest cały czas zasilana kolejnymi osobami.
Najlepszym wyjściem w takiej sytuacji jest w nowym temacie podanie linka do owych odpowiedzi i zraportowanie postu do administracji, która nowy wątek zamknie.po drugie pojawil sie nowy watek dzisja , koles zadaje pytania na ktore sa odpowidzi na tym forum. ale po co szukac jak mozna zalozyc nowy temat!!!
W ten sposób wziął byś udział w jakże ważnej misji edukowania nowych użytkowników.
Czasami powstaje kilka wątków na minutęi w ten sposob co kilkanascie minut powstaja nowe watki

Może masz ochotę pomóc?mam prozbe do administartora! zeby wywalil niepotrzebne tematy. albo poprzenosil je w odpowiednie miejsca. zeby bylo prosciej i latwiej . niech bedzie kilka glownych tematow. a nie np informacje dotyczace simlocka niezaleznie od sposobu jegoo sciagania mozna znalesc rozwalone po pieciu tematach;/
Stan na teraz to 23 566 wątków oraz 244 763 postów.
Wg. tego co piszesz należałoby to wszystko przejrzeć, porównać, ocenić i wykonać odpowiednie działania.
Masz trochę racji, problem istnieje, jednak aby było lepiej to każdy z nas musi wziąć udział w tej misji.jezeli nie mam racji to przepraszam. i po zapoznani sie z moim zdaniem prosze o usuniecie tego tematu . pozdrawim
Chodzi przede wszystkim o dawanie dobrego przykładu nowym użytkownikom, zamiast pisać odpowiedzi było, poszukaj, itp wystarczy napisać że było, podać link i zgłosić raport postu, wtedy moderator oceni czy wątek zamknąć.
Napisano 13 września 2007 - 11:31
Uf, już myślałem że komuś się wątek o tatuażach nie podoba.
Nie wywołuj wilka z lasu... bo wiesz licho nie śpi

Napisano 13 września 2007 - 12:45
Napisano 13 września 2007 - 14:06
Napisano 13 września 2007 - 14:16
To może ja tak nieśmiało zapytam... Może potrzebujemy nowych moderatorów? Może warto zrobić konkurs na nowych modów... Zawsze przyda się kolejna para rąk do pracy...
Świetny pomysł!
A teraz kandydaci zaprezentują się w strojach kąpielowych, po czym zadamy im kilka standardowych pytań, na które najlepszą odpowiedzią jest "pokój na świecie". Prosimy o głosowanie.
Napisano 13 września 2007 - 15:26
Wyszukiwarka jest jak najbardziej OK. Wątki będą się powtarzać, tego się nie uniknie. Kwestia tylko, żeby administratorzy byli bardziej restrykcyjni.
Mhm. A potem musimy walczyc z obelgami, docinkami, aluzjami co drugi post, tysiacami PW i trollujacymi Pankami ;P To juz lepiej miejcie te swoje watki, sami sobie robicie balagan to sie w nim grzebcie ;P
---- Dodano 13-09-2007 o godzinie 17:26 ----
To może ja tak nieśmiało zapytam... Może potrzebujemy nowych moderatorów? Może warto zrobić konkurs na nowych modów... Zawsze przyda się kolejna para rąk do pracy...
Prosze bardzo: ja chetnie oddam swoje stanowisko w dobre rece. Jakis chetny?
Napisano 13 września 2007 - 15:37
Prosze bardzo: ja chetnie oddam swoje stanowisko w dobre rece. Jakis chetny?
Wiesz, nie chodzi mi o to, żeby od razu ktoś rezygnował czy oddawał swoje obowiązki następnej osobie... Mnie chodziło o to, żeby po prostu powiększyć zespół moderatorów o kilka następnych osób... Taka jest moja idea do przemyślenia...

Napisano 13 września 2007 - 15:38
Mnie chodziło o to, żeby po prostu powiększyć zespół moderatorów o kilka następnych osób...
Wiesz, z reguły zapał nowej osoby kończy się po tygodniu. Napisz do Code, przedstaw swoją osobę i co byś chciał robić. I tyle.
Napisano 13 września 2007 - 15:43
Napisano 13 września 2007 - 15:44
To ilu nas jest do tego trolowania? Wydawało mi się że jestem jeden, ale może czas się do jakiegoś lekarza przejść?
Sio do swojego watku.
Napisano 13 września 2007 - 15:46
Napisano 13 września 2007 - 15:50

Napisano 13 września 2007 - 15:52
ehh...
insider zostaje podsluchany, postawiono go w kregu podejrzanych i zdymisjonowano... rozmarzylem sietak to tylko w PIS
kadargo i mactom maja chcice na ta pozycje? Bezplatnych wczasow w Bulgarii sie Wam zachcialo?
Napisano 13 września 2007 - 15:55

Napisano 13 września 2007 - 16:05

Napisano 13 września 2007 - 16:07
ja moderatorem ? ROTFL
NIGDY! nie doczekanie wasze![]()
zreszta, zaufajcie mi, nie chcielibyscie tego
Ja bym chciał. Też lubię małe kotki. Z sosem.
Napisano 13 września 2007 - 16:08

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych