Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Football Manager 2013 - wysoka cena na Steam

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 michak80

michak80
  • 430 postów
  • SkądKijów ( Ukraina )

Napisano 16 grudnia 2012 - 16:51

Cześć, chciałbym zakupić grę FM 2013. Niestety przebywam za granicą i nie mam możliwości zakupu w wersji pudełkowe. Postanowiłem kupić za pomocą steam. Jednak cena która się pojawiła troche mnie zaskoczyła - 49,99 EUR. Wychodzi dużo wiecej niż wersja pudełkowa która w Empiku kosztuje 116,99 PLN. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić taniej w wersji elektronicznej?

#2 Lagman

Lagman
  • 32 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 16 grudnia 2012 - 17:45

Łap za 87,90 :)
Keye.pl - World of Warcraft, Aion Online, Warhammer, mmo, prepaid

#3 BAD_PIXEL

BAD_PIXEL
  • 4 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 15:07

witam ten link co kolega wyzej wstawil to dziala na mac ? bo pisalem tam do nich i powiedzieli mi ze na PC na pewno ale nie sa w stanie mi zapewnic ze na mac book mi pojdzie ?

#4 tomaczo

tomaczo
  • 80 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 15:52

Na steamie jest promocja Site Error ;)

#5 GregoryMc

GregoryMc
  • 125 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 17:16

Jeżeli jest to wersja steam to zawsze będzie wersją też na mac. Dzisiaj 16.07.2013 FM 2013 jest w promocji na steam. Warto brać za 8,74€.

#6 BAD_PIXEL

BAD_PIXEL
  • 4 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 19:32

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#7 BAD_PIXEL

BAD_PIXEL
  • 4 postów

Napisano 16 lipca 2013 - 20:25

Dzieki wielkie za info, wczoraj patrzylem to byl w granicach ok 20 euro. Mam go juz kupionego i mam problem mianowicie nie chcialem miec na calym ekranie gry wiec w opcjach zmienilem na okno i ucielo mi ten dolny panel poprostu sie nie miesci. I teraz nawet nie moge tego zmienic. Macka mam od niedawna i nie wiem jak sobie z tym poradzic. niech ktos pomoze.
[ATTACH=CONFIG]16051[/ATTACH]

- - - Updated - - -

I jeszcze 2 pytania mam jak to jest z gra na multi. Bez problemu moge grac z kolega jak on ma PC a ja macbooka ?
I jak wiadomo mac nie jest do gier. Czy taka gra jak FM nie bedzie go zbytnio obciazala ?

#8 shaqui

shaqui
  • 586 postów
  • SkądGdynia

Napisano 17 lipca 2013 - 11:16

Granie pomiędzy PC a Mac raczej nie powinno być problemu - ponieważ łączysz się grając z konkretnym graczem identyfikując go po jego Nick'u jeżeli chodzi o obciążenie - zależy jakiego masz mac'a ? I też zadam pytanie dlaczego mac nie jest do gier ? Ja sam gram w FM'a - i wszystko jest super - przesiadłem się z Windowsa na Mac'a i jestem bardzo zadowolony, do grania używam X360 - a do niektórych gier też Mac'a nie widzę, żadnych problemów. Bywaj i życzę udanego grania ;)

#9 BAD_PIXEL

BAD_PIXEL
  • 4 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 19:13

To dobrze ze nie powinno byc problemu. A moj macbook dopiero dzisiaj pierwszy raz zobaczylem jakie ma parametry. Mam go od niedawna. Macbook Air Procesor 1,4 GHz Intel Core 2 Duo, Pamiec 2GB 1067 MHz DDR3, Grafika NVIDIA GeFORCE 320 M 256 MB. Takie parametry z tego co widze posiada. A odnosnie grania przez neta nie ma problemu ze jeden kolega siedzi w angli a drogi irlandia ?

#10 DrunkenBear

DrunkenBear
  • 174 postów
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Napisano 17 lipca 2013 - 21:37

Na Amazonie FM2013 jest za 10$

#11 tomaczo

tomaczo
  • 80 postów

Napisano 18 lipca 2013 - 07:13

[QUOTE=BAD_PIXEL;2147006]Dzieki wielkie za info, wczoraj patrzylem to byl w granicach ok 20 euro. Mam go juz kupionego i mam problem mianowicie nie chcialem miec na calym ekranie gry wiec w opcjach zmienilem na okno i ucielo mi ten dolny panel poprostu sie nie miesci. I teraz nawet nie moge tego zmienic. Macka mam od niedawna i nie wiem jak sobie z tym poradzic. niech ktos pomoze.
[ATTACH=CONFIG]16051[/ATTACH]

U góry Okno/tryb pełnoekranowy.

#12 GregoryMc

GregoryMc
  • 125 postów

Napisano 18 lipca 2013 - 08:58

Masz 3 opcje, dwie teoretyczne i jedna sprawdzona dla tych co posiadają drugi monitor. 1. Teoretyczna: Zmień rozdzielczość w grze w pełnym ekranie na niższą niż ma twój ekran, a potem zmień na tryb w oknie w tej rozdzielczości. 2. Teoretyczna: Zmień rozdzielczość ekranu na mniejszą niż masz teraz (w twoim wypadku chodzi o piksele w poziomie). Potem naciśnij "plusik" i gra powinna dostosować się do pełnego ekranu w tej rozdzielczości. Wyłącz grę i zmień rozdzielczość ekranu do właściwej. 2. Sprawdzona: Mając drugi ekran (monitor) o mniejszej rozdzielczości przenieś grę na ten drugi ekran i naciśnij "plusik" wtedy gra dostosuje się do całego (tego mniejszego) ekranu. Potem przenieś grę z powrotem na ekran właściwy. Niestety nie mam teraz zainstalowanego FM więc nie mam możliwości sprawdzenia czy te teoretyczne teorie też działają.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych