Cześć,
chciałbym zakupić grę FM 2013. Niestety przebywam za granicą i nie mam możliwości zakupu w wersji pudełkowe. Postanowiłem kupić za pomocą steam. Jednak cena która się pojawiła troche mnie zaskoczyła - 49,99 EUR. Wychodzi dużo wiecej niż wersja pudełkowa która w Empiku kosztuje 116,99 PLN. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić taniej w wersji elektronicznej?

Football Manager 2013 - wysoka cena na Steam
Rozpoczęty przez
michak80
, 16 gru 2012 16:51
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 grudnia 2012 - 16:51
Napisano 16 grudnia 2012 - 17:45
Napisano 16 lipca 2013 - 15:07
witam
ten link co kolega wyzej wstawil to dziala na mac ? bo pisalem tam do nich i powiedzieli mi ze na PC na pewno ale nie sa w stanie mi zapewnic ze na mac book mi pojdzie ?
Napisano 16 lipca 2013 - 17:16
Jeżeli jest to wersja steam to zawsze będzie wersją też na mac.
Dzisiaj 16.07.2013 FM 2013 jest w promocji na steam. Warto brać za 8,74€.
Napisano 16 lipca 2013 - 19:32
[CIACH]
Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].
Napisano 16 lipca 2013 - 20:25
Dzieki wielkie za info, wczoraj patrzylem to byl w granicach ok 20 euro. Mam go juz kupionego i mam problem mianowicie nie chcialem miec na calym ekranie gry wiec w opcjach zmienilem na okno i ucielo mi ten dolny panel poprostu sie nie miesci. I teraz nawet nie moge tego zmienic. Macka mam od niedawna i nie wiem jak sobie z tym poradzic. niech ktos pomoze.
[ATTACH=CONFIG]16051[/ATTACH]
- - - Updated - - -
I jeszcze 2 pytania mam jak to jest z gra na multi. Bez problemu moge grac z kolega jak on ma PC a ja macbooka ?
I jak wiadomo mac nie jest do gier. Czy taka gra jak FM nie bedzie go zbytnio obciazala ?
- - - Updated - - -
I jeszcze 2 pytania mam jak to jest z gra na multi. Bez problemu moge grac z kolega jak on ma PC a ja macbooka ?
I jak wiadomo mac nie jest do gier. Czy taka gra jak FM nie bedzie go zbytnio obciazala ?
Napisano 17 lipca 2013 - 11:16
Granie pomiędzy PC a Mac raczej nie powinno być problemu - ponieważ łączysz się grając z konkretnym graczem identyfikując go po jego Nick'u jeżeli chodzi o obciążenie - zależy jakiego masz mac'a ? I też zadam pytanie dlaczego mac nie jest do gier ? Ja sam gram w FM'a - i wszystko jest super - przesiadłem się z Windowsa na Mac'a i jestem bardzo zadowolony, do grania używam X360 - a do niektórych gier też Mac'a nie widzę, żadnych problemów.
Bywaj i życzę udanego grania

Napisano 17 lipca 2013 - 19:13
To dobrze ze nie powinno byc problemu. A moj macbook dopiero dzisiaj pierwszy raz zobaczylem jakie ma parametry. Mam go od niedawna. Macbook Air Procesor 1,4 GHz Intel Core 2 Duo, Pamiec 2GB 1067 MHz DDR3, Grafika NVIDIA GeFORCE 320 M 256 MB. Takie parametry z tego co widze posiada.
A odnosnie grania przez neta nie ma problemu ze jeden kolega siedzi w angli a drogi irlandia ?
Napisano 17 lipca 2013 - 21:37
Na Amazonie FM2013 jest za 10$
Napisano 18 lipca 2013 - 07:13
[QUOTE=BAD_PIXEL;2147006]Dzieki wielkie za info, wczoraj patrzylem to byl w granicach ok 20 euro. Mam go juz kupionego i mam problem mianowicie nie chcialem miec na calym ekranie gry wiec w opcjach zmienilem na okno i ucielo mi ten dolny panel poprostu sie nie miesci. I teraz nawet nie moge tego zmienic. Macka mam od niedawna i nie wiem jak sobie z tym poradzic. niech ktos pomoze.
U góry Okno/tryb pełnoekranowy.
U góry Okno/tryb pełnoekranowy.
Napisano 18 lipca 2013 - 08:58
Masz 3 opcje, dwie teoretyczne i jedna sprawdzona dla tych co posiadają drugi monitor.
1. Teoretyczna: Zmień rozdzielczość w grze w pełnym ekranie na niższą niż ma twój ekran, a potem zmień na tryb w oknie w tej rozdzielczości.
2. Teoretyczna: Zmień rozdzielczość ekranu na mniejszą niż masz teraz (w twoim wypadku chodzi o piksele w poziomie). Potem naciśnij "plusik" i gra powinna dostosować się do pełnego ekranu w tej rozdzielczości. Wyłącz grę i zmień rozdzielczość ekranu do właściwej.
2. Sprawdzona: Mając drugi ekran (monitor) o mniejszej rozdzielczości przenieś grę na ten drugi ekran i naciśnij "plusik" wtedy gra dostosuje się do całego (tego mniejszego) ekranu. Potem przenieś grę z powrotem na ekran właściwy.
Niestety nie mam teraz zainstalowanego FM więc nie mam możliwości sprawdzenia czy te teoretyczne teorie też działają.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych