Ipad 3 programy iphone na ipada
Napisano 14 grudnia 2012 - 09:03
Napisano 14 grudnia 2012 - 09:07
Witam , szukalem na google i nic nie znalazlem , jaki program umozliwia zeczywiste rozszezenie np. Programu iphone a ipada aby byl wiekszy obraz gdyz te 2x rozszeza ale jest czcionka lekko rozmazana , zapomnialem jak taki program sie nazywa wiec nie wiem czego szukac , dziekuje za odpowiedzi
Widzę, że język polski Cię nie lubi. RZeczywiste i rozszeRZenie.
Nie ma takiego programu, programy z iP są kompatybilne z iPadem, ale nie obsługują ekranu iPada, dlatego możesz tylko powiększyć aplikacje lub grę z iP.
Napisano 14 grudnia 2012 - 10:02
Widzę, że język polski Cię nie lubi. RZeczywiste i rozszeRZenie.
Nie ma takiego programu, programy z iP są kompatybilne z iPadem, ale nie obsługują ekranu iPada, dlatego możesz tylko powiększyć aplikacje lub grę z iP.
Witam nie mam wytlumaczenia na rz a j polski lubi , pisze na mrozie i chce szybko pisac a ć, ż wiesz ze pisanie spowalnia , dziekuje za odp, mialem kiedys ipad 2 i wiem ze instalowalem program na niego w ustawieniach moglem zaznaczyc ktore programy sa z iphone i wtedy przy uruchamianiu aplikacji automatycznie dopasowywal sie do ipad , dziekuje i pozdrawiam na dworzu -12 .
Napisano 14 grudnia 2012 - 10:04
Witam nie mam wytlumaczenia na rz a j polski lubi , pisze na mrozie i chce szybko pisac a ć, ż wiesz ze pisanie spowalnia , dziekuje za odp, mialem kiedys ipad 2 i wiem ze instalowalem program na niego w ustawieniach moglem zaznaczyc ktore programy sa z iphone i wtedy przy uruchamianiu aplikacji automatycznie dopasowywal sie do ipad , dziekuje i pozdrawiam na dworzu -12 .
Ale w RZ nie ma kropki więc Cię nie spowalnia

Napisano 14 grudnia 2012 - 10:17
Czyli musi byc jb ok to sobie poczekam , i wszystko jasne a chociaz podasz nazwe tego programuAle w RZ nie ma kropki więc Cię nie spowalnia
A miałeś JB?
Napisano 14 grudnia 2012 - 10:24
Czyli musi byc jb ok to sobie poczekam , i wszystko jasne a chociaz podasz nazwe tego programu
Ale ja nie wiem czy trzeba mieć JB, ja się Ciebie zapytałem czy miałeś Jb, bo raczej jak miałeś w ustawieniach to z Cydii coś, a nie z AppStore.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych