Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ipad 3 programy iphone na ipada

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 garfild72

garfild72
  • 71 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 09:03

Witam , szukalem na google i nic nie znalazlem , jaki program umozliwia zeczywiste rozszezenie np. Programu iphone a ipada aby byl wiekszy obraz gdyz te 2x rozszeza ale jest czcionka lekko rozmazana , zapomnialem jak taki program sie nazywa wiec nie wiem czego szukac , dziekuje za odpowiedzi

#2 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 09:07

Witam , szukalem na google i nic nie znalazlem , jaki program umozliwia zeczywiste rozszezenie np. Programu iphone a ipada aby byl wiekszy obraz gdyz te 2x rozszeza ale jest czcionka lekko rozmazana , zapomnialem jak taki program sie nazywa wiec nie wiem czego szukac , dziekuje za odpowiedzi

Widzę, że język polski Cię nie lubi. RZeczywiste i rozszeRZenie.

Nie ma takiego programu, programy z iP są kompatybilne z iPadem, ale nie obsługują ekranu iPada, dlatego możesz tylko powiększyć aplikacje lub grę z iP.

#3 garfild72

garfild72
  • 71 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 10:02

Widzę, że język polski Cię nie lubi. RZeczywiste i rozszeRZenie.

Nie ma takiego programu, programy z iP są kompatybilne z iPadem, ale nie obsługują ekranu iPada, dlatego możesz tylko powiększyć aplikacje lub grę z iP.

Witam nie mam wytlumaczenia na rz a j polski lubi , pisze na mrozie i chce szybko pisac a ć, ż wiesz ze pisanie spowalnia , dziekuje za odp, mialem kiedys ipad 2 i wiem ze instalowalem program na niego w ustawieniach moglem zaznaczyc ktore programy sa z iphone i wtedy przy uruchamianiu aplikacji automatycznie dopasowywal sie do ipad , dziekuje i pozdrawiam na dworzu -12 .

#4 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 10:04

Witam nie mam wytlumaczenia na rz a j polski lubi , pisze na mrozie i chce szybko pisac a ć, ż wiesz ze pisanie spowalnia , dziekuje za odp, mialem kiedys ipad 2 i wiem ze instalowalem program na niego w ustawieniach moglem zaznaczyc ktore programy sa z iphone i wtedy przy uruchamianiu aplikacji automatycznie dopasowywal sie do ipad , dziekuje i pozdrawiam na dworzu -12 .

Ale w RZ nie ma kropki więc Cię nie spowalnia :) A miałeś JB?

#5 garfild72

garfild72
  • 71 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 10:17

Ale w RZ nie ma kropki więc Cię nie spowalnia :) A miałeś JB?

Czyli musi byc jb ok to sobie poczekam , i wszystko jasne a chociaz podasz nazwe tego programu

#6 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 14 grudnia 2012 - 10:24

Czyli musi byc jb ok to sobie poczekam , i wszystko jasne a chociaz podasz nazwe tego programu

Ale ja nie wiem czy trzeba mieć JB, ja się Ciebie zapytałem czy miałeś Jb, bo raczej jak miałeś w ustawieniach to z Cydii coś, a nie z AppStore.

#7 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 10:38

Ogłoszenia - iPhone, iPad, iPod, AppleTV

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych