iPhone 5 piosenka jako dzwonek
Rozpoczęty przez
Gość_kasia5580_*
, 14 gru 2012 04:13
9 odpowiedzi w tym temacie
Gość_kasia5580_*
Napisano 14 grudnia 2012 - 04:13
Hejjj
Mam pytanie , na które mimo szczegółowego opisu uzyskałam mase głupich odpowiedzi i przez to mam taki Meksyk w głowie, ze nawet nie wiecie ... :razz: mam Iphone'a 5 , iOS 6.0.1 i Zastanawia mnie, czy możliwe jest aby dźwiękiem przychodzących połączeń był utwór z biblioteki iTunes ? :confused:
Zanim uzyskam odpowiedz chciałabym coś jeszcze dodać
Nie piszcie mi proszę nic na temat Cydii , Jailbreak'a , etc.
8-) dla mnie Iphone, to najlepsza rzecz, jaka wymyślono, aby ułatwić i umilic życie człowieka!!
To nie jest zwykły smartfon typu Samsung, itp. Itd. , którego można kupić za 200 zł, nie wspomnę o tym, ze łamanie zabezpieczeń iOS'a programami typum Cydia, to niszczenie jego NATURALNEGO UROKU !! W sprzęt zaopatruje sie tylko i wyłącznie w sklepach APPLE
( nie korzystam z ofert PLAY, ORANGE, itd. ) już mówię dlaczego:) a dlatego, ze nabywajac Iphone'a np. Z abonamentem w PLAY - stajemy sie szczesliwymi posiadaczami Iphone'a nie używanego , jednak uznanego jako sprzęt z "drugiej ręki" ( czyt. Używany :wink: )
Kupując Iphone'a w sklepie powiedziano mi, ze dostaje dożywotnia gwarancje, pod warunkiem, ze nie będę korzystała z Cydii, itp.
Wiadomo, ze każdy by sie ucieszył, dożywotnia gwarancja na telefon !! W sieciach komórkowych można liczyć na góra dwa lata gwarancji, a czasem trzeba nawet ubezpieczyć telefon na własna rękę, a tu proszę - gwarancja na całe życie bez żadnych dodatkowych opłat...
Tak na prawdę ucieszylby sie tylko ten, który będzie potrafił docenić Iphone'a i iOS'a i zdecydował sie na niego nie po to, żeby sie nim bawić, tylko po to ,żeby mieć otwarte okno na świat o każdej porze dnia i w każdym miejscu na świecie !!!
Niestety spotkałam sie już z przypadkami , gdzie korzystano z Iphone już po Jailbreak'u ... BEZ SENSU!!! lepiej sobie kupić tani telefon i w nim mieszać
Moja rada : nie traccie cieżko zarobionych pieniędzy na rzecz, która nie wiecie do czego służy
( bo to tez " upokorzenie " dla firmy APPLE ... )
A wracając do tematu, fajnie byłoby żeby leciała jakaś dobra nuta przy próbie połączenia, ale jeśli nie możliwe jest uzyskanie tego efektu NATURALNIE to na pewno nie skorzystam z waszych rad
Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktoś ,kto myśli podobnie jak ja :razz:
Czekam na jakieś mądre posty, pozdroo dla was , buziaaaaaa :***
Gość_kasia5580_*
Napisano 14 grudnia 2012 - 06:54
Możesz to wykonać programem https://itunes.apple...d383819300?mt=8
Dzięki wielkie. Musze sprawdzić to, co mi wyslalas. Wolałbym nie zrobić jakiejś głupoty
Napisano 14 grudnia 2012 - 07:20
Witam
Co masz na myśli mówiąc dożywotnia gwarancja na telefon?
Każdy sprzęt Apple ma 1 rok gwarancji, ewentualnie po wykupieniu AppleCare można przedłużyć do 3 lat.
Gość_kasia5580_*
Napisano 14 grudnia 2012 - 07:31
Nazwę to tak-dożywotnia w wolnym tłumaczeniu, a polega na tak jakby dodatkowym ubezpieczeniu telefonu przez salon Apple w którym był zakupiony.dozywotnia odnośnie mnie, jeśli sprzedam go ochrona wygasa.tak jak w przypadku używania przeze mnie jailbreak or cydia and more programów.
Napisano 14 grudnia 2012 - 09:01
Dodam tylko, ze Orange daje ustawowe 2 lata. Sadzilem, ze robi tak kazdy operator do ostatniej niemilej przygody w salonie T-Mobile, gdzie powiedziano mi ze oni daja tylko rok. Dlatego nigdy juz nie wezme telefonu z T-Mobile - tylko i wylacznie Orange z ich dwuletnia gwarancja!
Napisano 14 grudnia 2012 - 13:30
Proszę skupić się na temacie i odpuścić sobie wycieczki osobiste.
Każdy kolejny post nie na temat będzie kasowany a autor otrzyma ostrzeżenie.
Odnośnie ubezpieczenia telefonu to w T-Mobile można takowe wykupić i faktycznie działa ono pod warunkiem płacenia miesięcznej opłaty (doliczane do abonamentu). Telefon jest ubezpieczony od kradzieży, upadku, zalania, itd.
Napisano 14 grudnia 2012 - 18:48
W Orange również można coś takiego wykupić (z tego co się orientuję 30 zł miesięcznie)
Co do tematu - nie musisz kupować żadnych programów, wystarczy przekonwertować plik audio, nie dłuższy niż 29 sekund (!!!) do formatu *.m4r, np. darmowym FormatFactory i wrzucisz do biblioteki iTunes
Napisano 14 grudnia 2012 - 18:54
Free Ringtones for iPhone & Mobile. Free Ringtone Maker - Audiko miliony razy było. Zamiast pisać głupie rozprawki na bzdurne tematy radzę używać google i wyszukiwarki forumowej.
Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce magiczne słowo "dzwonek" i masz odpowiedź... http://myapple.pl/ip...-za-krotki.html
Co do reszty twojej "rozprawki" radze dowiedzieć się co to jest Jailbreak , jak działa i czy zostawia ślady w telefonie. A przede wszystkim na jakich urządzeniach i wersjach iOS można go zrobić. Bo widzę że masz zerowe pojęcie i na siłę starasz się być "fajna" pisząc totalne bzdury.
Wystarczyło wpisać w wyszukiwarce magiczne słowo "dzwonek" i masz odpowiedź... http://myapple.pl/ip...-za-krotki.html
Co do reszty twojej "rozprawki" radze dowiedzieć się co to jest Jailbreak , jak działa i czy zostawia ślady w telefonie. A przede wszystkim na jakich urządzeniach i wersjach iOS można go zrobić. Bo widzę że masz zerowe pojęcie i na siłę starasz się być "fajna" pisząc totalne bzdury.
Napisano 14 grudnia 2012 - 21:20
Uważam, iż dalsza dyskusja w tym temacie nie ma sensu. Kolega Paf wszystko wyjaśnił. Zamykam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty