Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Lumia 620 czy Iphone4 ?

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#51 Arkhan

Arkhan
  • 1214 posts

Posted 10 December 2012 - 22:35

Łukasz, co do tej nokii to zależy od użytkownika. Dla mnie symbian jest skasowany, przez wszechobecne mulenie i obciążanie procesora wyświetlaniem zegara .... bo sam nie wiem co tam może mulić telefon, który ma całkiem dobre parametry, a system chodzi gorzej niż pierwsze iphony, albo androidy. :/

#52 pepsi-opc

pepsi-opc
  • 19 posts

Posted 10 December 2012 - 23:00

Nokia n9 niema symbiana tylko MeeGo, system o niebo lepszy od niego.

#53 Arkhan

Arkhan
  • 1214 posts

Posted 10 December 2012 - 23:41

Aaa, wybaczcie, pomyliła mi się z n8 bo faktycznie widziałem n8 jak o niej pisałem. Wiem co to jest MeeGo, ale sam osobiście się nim nie bawiłem.. ale nawet mnie nie kręci w żaden sposób. Nie podoba mi się, może z tego względu że zero oficjalnego wsparcia.. Ale jednak, trzeba przyznać że wykonano kupę dobrej roboty z tym systemem. :)

#54 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4943 posts
  • SkądKraków, PL

Posted 12 December 2012 - 13:16

Jest nieoficjalne w postaci MeeGo "Nemo", Mer, Sailfish OS itd.

#55 Homer

Homer
  • 9977 posts
  • SkądGdańsk

Posted 12 December 2012 - 13:44

Czyli nie ma, tylko reczna zatyrka.

#56 Arkhan

Arkhan
  • 1214 posts

Posted 12 December 2012 - 14:39

MeeGo odpada. Postanowione, pieniążki odkładam jak tylko mogę i w styczniu wymieniam l800 na Iphone4. :) A gdyby ktoś to czytał i chciał się zamienić, z mojej strony lumia 800 używana, ale stan techniczny i fizyczny nówka, cały czas noszony w etui i żadnych śladów, oraz problemów (oczywiście gwarancja i cały zestaw, gwarancja do lipca 2014). Za Iphone4 czarny, wolał bym stan jak najlepszy, ale chętnie obejrzę każdą ofertę. Oczywiście z dopłatą z mojej strony. :) W razie czego to na PW.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users