Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Czy da się wyłączyć wibrację w domyślnym budziku?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 vBB

vBB
  • 206 postów

Napisano 07 grudnia 2012 - 22:38

Witam, mam pytanie, czy istnieje możliwość wyłączenia wibracji TYLKO w domyślnej aplikacji Zegar podczas budzenia? Zupełnie zbędna opcja, a rano denerwuje gorzej niż dźwięk samego budzika :P Ewentualnie jak się nie da, to która aplikacja oferuje narastający dźwięk budzika i da się wyłączyć wibrację? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

#2 alexx2003

alexx2003
  • 8 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 01:01

Sleep Cycle - bardzo fajna applikacja, możesz wyłączyć wibracje, albo włączyć jako "pomoc" przy budzeniu. Generalnie aplikacja budzi cię ( o ile sobie to ustawisz) nawet 30 minut wcześniej, a to dlatego że znajduje twoją lekką fazę snu poprzez ruch twojego ciała na łóżku ;-) Po prostu ją włączasz, kładziesz ekranem do materaca i idziesz spać. Jest jeden minus ;-) - Mam wstać o 6 rano, a budzik budzi mnie 30 minut wcześniej, to myśle sobie że go poje*** i śpie dalej.... do 9 bo już póżniej się nie obudze ;D

#3 vBB

vBB
  • 206 postów

Napisano 08 grudnia 2012 - 21:52

Generalnie wolałbym aplikację budzika bez takich bajerów typu "inteligentne budzenie" itp. Musi posiadać narastający dzwonek, możliwość wyłączenia wibracji i może jakieś zabezpieczenie żeby za łatwo nie wyłączyć :) Jakby coś takiego było, to z góry dzięki wielkie :)

#4 minister23

minister23
  • 73 postów

Napisano 17 października 2015 - 11:57

odkopany temat, ale o tym samym sobie pomyślałem ostatnio.

Po co mi wibra w budziku ? drażni rano i tyle ;-)

#5 kubalon1

kubalon1
  • 641 postów

Napisano 17 października 2015 - 13:32

Alarm Clock Wake ® Pro autorstwa Radin Alcira
https://appsto.re/pl/za0Dx.i

#6 Jakub_W

Jakub_W
  • 1 postów

Napisano 02 czerwca 2016 - 22:38

Szukajac odpowiedzi na to pytanie właśnie sam odkryłem w iPhonie 5s, że można jednak wyłączyć wibracje budzika, należy wejść w nasz Budzik -> Edycja -> Dźwięk -> Wibracja (na samej górze) -> zaznaczamy "Brak".

Można nawet stworzyć własne wibracje, no pięknie :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych