Czy da się wyłączyć wibrację w domyślnym budziku?
Rozpoczęty przez
vBB
, 07 gru 2012 22:38
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 grudnia 2012 - 22:38
Witam, mam pytanie, czy istnieje możliwość wyłączenia wibracji TYLKO w domyślnej aplikacji Zegar podczas budzenia? Zupełnie zbędna opcja, a rano denerwuje gorzej niż dźwięk samego budzika
Ewentualnie jak się nie da, to która aplikacja oferuje narastający dźwięk budzika i da się wyłączyć wibrację?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam

Napisano 08 grudnia 2012 - 01:01
Sleep Cycle - bardzo fajna applikacja, możesz wyłączyć wibracje, albo włączyć jako "pomoc" przy budzeniu. Generalnie aplikacja budzi cię ( o ile sobie to ustawisz) nawet 30 minut wcześniej, a to dlatego że znajduje twoją lekką fazę snu poprzez ruch twojego ciała na łóżku ;-)
Po prostu ją włączasz, kładziesz ekranem do materaca i idziesz spać.
Jest jeden minus ;-) - Mam wstać o 6 rano, a budzik budzi mnie 30 minut wcześniej, to myśle sobie że go poje*** i śpie dalej.... do 9 bo już póżniej się nie obudze ;D
Napisano 08 grudnia 2012 - 21:52
Generalnie wolałbym aplikację budzika bez takich bajerów typu "inteligentne budzenie" itp.
Musi posiadać narastający dzwonek, możliwość wyłączenia wibracji i może jakieś zabezpieczenie żeby za łatwo nie wyłączyć
Jakby coś takiego było, to z góry dzięki wielkie

Napisano 17 października 2015 - 11:57
odkopany temat, ale o tym samym sobie pomyślałem ostatnio.
Po co mi wibra w budziku ? drażni rano i tyle ;-)
Napisano 17 października 2015 - 13:32
Napisano 02 czerwca 2016 - 22:38
Szukajac odpowiedzi na to pytanie właśnie sam odkryłem w iPhonie 5s, że można jednak wyłączyć wibracje budzika, należy wejść w nasz Budzik -> Edycja -> Dźwięk -> Wibracja (na samej górze) -> zaznaczamy "Brak".
Można nawet stworzyć własne wibracje, no pięknie
Można nawet stworzyć własne wibracje, no pięknie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych