Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Monster Beats SOLO HD + HTC z WindowsPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 LisuGD

LisuGD
  • 14 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 04 grudnia 2012 - 21:23

Witam!
Z okazji przenosin media marktu w mym mieście postawili w nowym stanowisko z sprzętami Monster'a. Ba! Nie jedno. Słuchawki można przetestować na dziale "MONSTER", na dziale z MP3 i ze słuchawkami. Dobre promo. No ale cóż. Wszędzie można przetestować. Co mnie zdziwiło? To że mimo tylu stanowisk (na samym stanowisko MONSTER, solówek podłączonych jest z 10) to wszystkie słuchawki mają podłączony kabel z takim pilocikiem. Ooooo z takim:
[URL="http://demandware.edgesuite.net/aajh_prd/on/demandware.static/Sites-beats-Site/Sites-beats-master-catalog-en/default/v1354272245499/images/unboxed/overear-beatsbydre-solo-unboxed.png"]ZDJĘCIE TEGO OTÓŻ PILOCIKA[/URL]
No ale nie piszę tutaj po to, by żalić się na sklep że nie podłączył innego kabla...no i że wystawił tylko wersje HD.

Druga część>>> Posiadam telefon HTC Mozart który posiada system Windows Phone. W sumie fajnie. Kafelki takie błękit. Oh, ah, eh. Dzwonki tylko producenta, takie klasyczne zacinki, net wolny. Ahh. Kocham to!! No ale czemu się chwalę Majkrostyftem? A no tak. Nie wiem.

No dobrze. Powróćmy do mojej wyprawy do Media Marktu. Podłączyłem przy 6 stanowisku cegiełkę (czemu szóstym? Bo lubie liczbę SZEŚĆ) i patrzę...cos mi na kablu wisi. Macam, oglądam i dmucham. Nie działa. No tak. Nic nie nacisnąłem. Aż w końcu nacisnąłem ten taki środkowy prostokącik który o dziwo jest...ZAOKRĄGLONY!! No ale cóż. Ktoś chciał takiego prostokąta mieć to ma. No i fajnie. Nic się nie dzieje. Czemu? Bo MAJKROSOFT dał mi system! Ale nie. Zdziwienie po 5 sekundach. Muzyka w odtwarzaczu (Zune, taki psycho iTunes :D ) się zatrzymała. Wciskam ponownie to coś na pilocie i włącza się muzyka. CZARY!! Macam pudełko a tam co? Pilot działa z HTC!! Podjarałem się :D

No ale moje pytanie. Gdzie ono? No...zaraz bedzie. Ok. Czekam...

Sumując moją obserwację. Pilot w Beats Solo HD działa z HTC który ma Windows Phone ale w zaskakująco szybkim tempie (5 sekund to prawie prędkość światłą). No i super. Ale...mikrofon. Nie pomyślałem i tym by poprosić kogoś aby do mnie zadzwonił jak byłem w sklepie a teraz szczerze...nie chce mi się iść do niego.

Tak więc. Pytam się was. Tych niewiernych parafianów. Czy przez tego pilocika mogę odebrać połączenie przychodzące, rozmawiać oraz się rozłączyć?

Dziękuje. Oczekuje odpowiedzi. Dobranoc. Pozdrawiam.

#2 Gregory2

Gregory2
  • 506 postów
  • SkądPruszcz Gdański, PL

Napisano 05 grudnia 2012 - 23:04

Sorry za offtop, ale jak się prezentuje MediaMarkt w CH Oliwa? Lepiej niż stary? Bo do Media na Grunwaldzkiej jeżdżę odkąd pamiętam i mocno przeżyłem jego kres :P Zmieniło się coś w radykalny sposób? Czy jednak to dalej stary dobry MediaMarkt? :)

#3 LisuGD

LisuGD
  • 14 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 06 grudnia 2012 - 16:42

Prezentuje się Lepiej. Ale chwila. CH Oliwa też jest na Grunwaldzkiej :D Tylko numerek inny :) Czy coś się zmieniło w radykalny sposób? Nie wiem. Zależy jak bardzo coś musi się zmienić byś uznał to za radykalną zmianę :D Ale powiem ci w ten sposób. Jest jaśniej. Kiedyś jak wchodziłem do MM w "OKAY" to wydawało mi się że wchodzę do ciemnej "dupy". W nowej lokalizacji lampy są co mniej więcej metr i każda się świeci. Kolejna sprawa to reklamy, które "syfiły" starą halę. W nowym miejscu tego niema. Gdyby nie szyld i nie moja wiedza że tam ot jest Media Markt, to myślałbym że nowy market elektroniczny otworzyli. Radykalnie to pewnie się zmieniło ułożenie alejek sklepowych. Otóż teraz, wchodząc do sklepu i idąc prosto ok. 15 metrów, po czym odwracając się 90stopni w lewo, widzimy Cały sklep (pomijając to co mamy za plecami). Wszystko ładnie ale poukładanie asortymentu nie jest ogarnięte. Dlatego iż, na prawo od wejścia mamy aparaty, telefony oraz...radia, stacje dokujące troche słuchawek oraz odtwarzacze MP3. Idąc głowną alejką, po prawej stronie możemy spotkać Głośniki komputerowe oraz słuchawki komputerowe. Dodajmy to że mamy alejkę zabawek zdalnie sterowanych, kolorowanek dla dzieci oraz stoisko z kredkami i mazakami. Fajnie. Dzieci się pobawią. Później mamy działy z kompaktami. Nadal fajnie. Patrząc na lewo to mamy...pralki a następnie...słuchawki. Tak tak. Słuchawki są w 3 miejscach marketu oddalonych od siebie o kilkadziesiąt metrów. Mądre? Oczywiście. Przecież aby znaleźć słuchawki musimy przejśc przez wszystkie alejki więc zapoznamy się dogłębnie z asortymentem marketu. Więc powiem ci że według mnie zmieniło się naprawde sporo. Ale to takie kosmetyczne zmiany. Ale fakt. Będę teraz częściej media odwiedzać bo blizej od autobusu ;D

#4 Gregory2

Gregory2
  • 506 postów
  • SkądPruszcz Gdański, PL

Napisano 06 grudnia 2012 - 19:11

To ze tez jest na Grunwaldzkiej to ja wiem. Takie sie u mnie po prostu nazewnictwo przyjęło: "Media na Matarni" i "Media na Grunwaldzkiej" :D Ten bedzie trzeba nazwać jakoś inaczej ;) Ok, dzięki za wyczerpująca odpowiedz, faktycznie "Okay" jako budynek był dosyć paskudny, skoro teraz sie to poprawiło to bedzie trzeba sie wybrać :)

#5 LisuGD

LisuGD
  • 14 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 07 grudnia 2012 - 10:46

Ten nazwać trzeba "Media Na Budowie". Bo w sumie Leroy Merlin jest w pół budowlany a że media jest nad nim więc można nazwać że jest NA :D

No ale powracając do TOPIC'u. Wczoraj będąc w okolicy MM (i znów to samo :D ) wstąpiłem i powiedziałem aby kumpel do mnie zadzwonił. Dzwonił ja odebrałem przez pilot w beatsach ale kurde, mikrofon nie działał. Tak więc chyba nic co ma WP w sobie nie da rady zrozumieć tego mikrofonu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych