Zakupiony dzwonek zniknął i nie można go pobrać
Rozpoczęty przez
crab
, 02 gru 2012 18:52
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 grudnia 2012 - 18:52
Witam,
Szukałem odpowiedzi na to pytanie, ale nie znalazłem.
Kupiłem dzwonek: Orion: Symphonic Metallica, Helisek ringtones. Kupiłem do kilka miesięcy temu i używałem. Pewnego dnia zdziwiłem się, kiedy na połączenie przychodzące zadzwonił całkiem inny dzwonek
Okazało się, że zakupiony Orion zniknął z listy dzwonków. O ile pamiętam robiłem aktualizację do najnowszej wersji iOS. Próbowałem zsynchronizować z komputerem, ale dzwonka nie ma. Jak wchodzę w zakupione utwory - też go nie ma. Nie wiem co jest grane. Jak wpiszę nazwę dzwonka w iTunes, nie pokazuje go w sklepie, natomiast poprzez iPhona można go drugi raz kupić ;/ Co się stało i dlaczego? Jak mogę pobrać wcześniej kupiony dzwonek? Na liście kupionych piosenek do pobrania go nie ma...
Pozdrawiam!

Napisano 02 grudnia 2012 - 21:27
Niestety dzwonków nie można pobierać ponownie. Jak kupisz to odrazu zapisuj jako kopię gdzieś. Wiem... to skrajnie idiotyczne !!! Jest jednk sposób, napisz do Appla że zniknęlo, że zniknęły piosenki masz problem z pobraniem już zakupionych piosenek. Generalnie zrób awanturę. Dla świętego spokoju odblokują Ci wszystko do ponownego pobrania. Mnie raz się udało

Napisano 18 stycznia 2013 - 12:24
ja mam to samo z dzwonkiem po cholere mamy kupowac dzwonki skoro za jakis czas znikną popieprzone to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych