Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Uchwyt samochodowy do iPhone 5

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
54 odpowiedzi w tym temacie

#51 Q_ba_d

Q_ba_d
  • 165 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 czerwca 2014 - 10:18

Witam, tez poszukuje jakiegoś sensownego uchwytu do 5S. Po przesiadce z 3GS pozostał mi uchwyt Navigona. Z tego to sprawdzałem teraz identyczny, ale z "pleckami" do 5 produkuje Garmin: Uchwyt samochodowy iPhone 5 [010-11959-00] garmin24.pl , znalazłem też same "plecki" do 5:
http://www.redcoon.p...wigacja-ręczna
Zalety takiego uchwytu wiadome (3GS w Navigonie siedział super), ale są i wady: bumper odpada (ja mojego mam we wsuwce skórzanej) i podobno górny klips po jakimś czasie rysuje górę obudowy.
Mój szwagier tez ma 5 i używa iPhone :: Uchwyty :: Oso U Grip Mount uchwyt do iPoda/iPhone (czarny) - Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac i podobno jest super, przyssawka bardzo mocna, ma ją na desce.
Sam jeszcze się nie zdecydowałem, ale coś pewnie znajdę, może skorzystam z Waszych podpowiedzi.
Pzdr
Maciek

Posiadam ten uchwyt od listopada zeszłego roku. Zero problemów z odklejaniem od szyby czy samoczynnym odkrecaniem się uchwytu, uchwyt wart pieniędzy. Zdecydowanie Oso warte każdej złotówki.

#52 Danio02

Danio02
  • 369 postów

Napisano 16 lipca 2014 - 00:08

Po przebojach z różnymi uchwytami (najczęściej powyżej 100 zł; szukałem aktywnego uchwytu pasującego na urządzenie w etui Neo Hybrid od Spigena - zawsze był problem z dockiem; Garmin, Fix2Car...) padło na Clingo. Czy żel może zerwać lakier z plecków iPhone? Jak wygląda sprawa z długimi podróżami z rozgrzanymi pleckami? Na necie można znaleźć dwie wersje kolorystyczne - zieloną i czarną, od 40 do 100 zł. Wątpię, aby Agito sprzedawało podróbkę za 40 zł. Proszę o pomoc ;)

- 99 zł / Żelowy Uchwyt CLINGO Black Edition Apple iPhone 5 (4395657450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
- 40 zł / Clingo Uchwyt samochodowy 07022 - Sklep internetowy Agito.pl
- 36,94 zł / ŻELOWY UCHWYT SAMOCHODOWY DO TELEFONU/NAWIGACJI MOCOWANY DO SZYBY I DESKI BLACK LIMIT.EDITION CLINGO | sklep internetowy Kurtmedia.pl

#53 razr

razr
  • 1 664 postów
  • SkądKatowice, SI

Napisano 19 sierpnia 2014 - 20:58

Ja również polecam Kenu z Apple Store za 99 zł. Mieści 5S z etui od Apple i rozwiązuje problem "schłodź iPhone żeby go ponownie używać" Przenośny uchwyt samochodowy Kenu Airframe Car Vent Mount na telefon iPhone - Apple Store (Polska)

[ATTACH=CONFIG]22847[/ATTACH]

Do tego ładowarkę Moshi Revolt Duo

[ATTACH=CONFIG]22848[/ATTACH]

#54 mamrut

mamrut
  • 3 postów

Napisano 18 września 2014 - 11:10

A co powiecie o czyms takim? [url=http://www.brodit24.pl/product-pol-999-Uchwyt-aktywny-z-kablem-USB-do-Apple-iPhone-5-Apple-iPhone-5S.html?]Uchwyt aktywny z kablem USB do Apple iPhone 5 & Apple iPhone 5S | UCHWYTY SAMOCHODOWE DO SMARTFONÓW \ APPLE \ IPHONE 5 UCHWYTY SAMOCHODOWE DO SMARTFONÓW \ APPLE \ IPHONE 5S UCHWYTY DO APPLE | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO[/url] podobno maja 5 lat gwarancji, czy ktos uzywal tej firmy?.
Mam iphona 5 bez etui czarnego ( 1 rewir wiec jest caly porysowany ale co tam :D) Wiec zalezy mi tylko i jedynie zeby sie dobrze i stabilnie trzymał

#55 RumburMK

RumburMK
  • 613 postów

Napisano 18 września 2014 - 19:39

A co powiecie o czyms takim? Uchwyt aktywny z kablem USB do Apple iPhone 5 & Apple iPhone 5S | UCHWYTY SAMOCHODOWE DO SMARTFONÓW \ APPLE \ IPHONE 5 UCHWYTY SAMOCHODOWE DO SMARTFONÓW \ APPLE \ IPHONE 5S UCHWYTY DO APPLE | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO podobno maja 5 lat gwarancji, czy ktos uzywal tej firmy?.
Mam iphona 5 bez etui czarnego ( 1 rewir wiec jest caly porysowany ale co tam :D) Wiec zalezy mi tylko i jedynie zeby sie dobrze i stabilnie trzymał

Cena kosmiczna za kawałek plastiku. Max warte 120zł. W życiu bym tego nie kupił nawet za 50zł.

Na rynku jest wiele fajnych uchwytów, wyglądających o niebo lepiej. Poza tym, w dzisiejszych czasach zakup dedykowanego uchwytu nie jest dobry wyborem (lepiej kupić uniwersalny) tym bardziej na uchwyt z tego linku :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych