Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z Safari-Zakładki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 DODI1982

DODI1982
  • 63 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 14:23

Witam
Przeszperałam forum i odpowiedzi nie znalazłam. W swoim IP4 miałam dodanych w Safari kilka zakładek (stron ulubionych) Wczoraj niestety wszystkie zniknęły. Próbowałam dodać zakładki od początku co jest niestety nie możliwe. Poradźcie co w tej sytuacji zrobić i co mogło byc przyczyną takiej sytuacji. Z góry wielkie Dzieki :)

#2 Kamil Lesiak

Kamil Lesiak
  • 137 postów
  • SkądKielce

Napisano 21 listopada 2012 - 17:38

Sprawdź czy masz tryb prywatny w safari ( najprościej wychodzisz w safari a następnie jeżeli masz kolor niebieski ( te ikonki nowa karta , back) to masz tryb normalny , gdy masz kolor czarny jest to safari w trybie prywatnym.

#3 DODI1982

DODI1982
  • 63 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 19:47

Sprawdź czy masz tryb prywatny w safari ( najprościej wychodzisz w safari a następnie jeżeli masz kolor niebieski ( te ikonki nowa karta , back) to masz tryb normalny , gdy masz kolor czarny jest to safari w trybie prywatnym.

Gdy otwieram Safari na podgladzie stron ikona "nowa strona" jest w odcieniach niebieskich i ikona "gotowe" niebieska

#4 darek_cz2

darek_cz2
  • 1 postów

Napisano 26 czerwca 2013 - 20:50

Mam to samo. Nagle w safari na iPadzie zniknęły wszystkie dodane wcześniej zakładki. Mało tego, teraz nie zapisuje się żadna zakładka. Patrzyłem w ustawieniach, ale tam nic nie ma. Poradźcie, co mam zrobić, żeby odzyskać utracone zakładki i przywrócić funkcję dodawania. A-ha, nie mówcie zebym zmienił przeglądarkę, wiem że to mogę zrobić, ale chodzi mi o odzyskanie zakładek, bo były tam ważne rzeczy. Dięki za merytoryczne odpowiedzi.
  • zorro1974 lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych