Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Nie dochodzą smsy z Inteligo

• Please log in to reply
32 replies to this topic

#26 rattkin

rattkin
  • 112 posts

Posted 22 October 2007 - 14:02

Ponoć w 1.1.1 ten problem zostal rozwiązany (choć nie dla wszystkich, chyba zalezy od specyfiki sendera). Jak się przemogę, zvirginizuję i zrobię update, to dam znać czy to coś dało. Mnie brak smsow z wbku tez sie daje we znaki.

#27 GreaTskY

GreaTskY
  • 3303 posts
  • Skądtowni?

Posted 05 November 2007 - 11:10

Mam soft 1.1.1 od 3 dni i potwierdzam że smsy z Inteligo przychodzą ;)

#28 Stopczyk

Stopczyk
  • 10 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 05 November 2007 - 12:08

Potwierdzam - w piątek uaktualniłem do 1.1.1 i SMS-y z Inteligo zaczęły przychodzić. Karta SIM Orange.

#29 dyndas

dyndas
  • 4424 posts

Posted 05 November 2007 - 12:13

Zauważyłem taki problem że od kiedy mam iPhone to nie dochodzą do mnie smsy z Inteligo ze stanem konta jak wpłacam lub wypłacam pieniądze, na początku myślałem że to wina Inteligo lecz zadzwoniłem, dostałem zgłoszenie, dziś do mnie zadzwonił konsultant i powiedział że od Nich jest wszystko dobrze a wina może być po stronie operatora, no ok. Dzwonie do Orange i mówię to samo a Pani do mnie żebym wpisał numer centrum smsowego (ale w telefonie nie ma takiej opcje żeby to wpisać) dostałem zgłoszenie i ktoś ma zadzwonić za kilka dni. Ma ktoś z Was taki problem?? może faktycznie problem polega że nie ma wpisanego tego numeru centrum smsowego hmmm

Przeciez pisalem o tym cos kolo tygodnia temu.... Do telefonow z softem 1.0.2 faktycznie nie dochodza SMS'y ktorych nadawca jest nazwa a nie numer. Ale ten problem zostal poprawiony w 1.1.1 (!). I wlasnie z Inteligo po podniesieniu softu do 1.1.1 zaczalem dostawac

pzdrw
//T

#30 rattkin

rattkin
  • 112 posts

Posted 05 November 2007 - 12:30

Jak z BZ WBK?

#31 gromboy

gromboy
  • 130 posts

Posted 06 November 2007 - 16:19

a ja z banku zachodniego niedostaje tylko slysze jak w glosnikach od kompa sygnal idzie ale na iphonie nic

#32 tukan

tukan
  • 772 posts

Posted 06 November 2007 - 22:12

a ja z banku zachodniego niedostaje tylko slysze jak w glosnikach od kompa sygnal idzie ale na iphonie nic

to w glosnikach co slyszysz wystepuje rowniez czesto bez powodu. mianowicie telefon moze wyslac info do sieci iz jest zalogowany czy cos z tych rzeczy...

#33 rattkin

rattkin
  • 112 posts

Posted 10 January 2008 - 23:02

Zauważyłem niedawno, że znów dostaje SMS z BZ WBK (z tokenem potwierdzenia przelewu). To dlatego, że nadawcą teraz nie jest alfanumeryczne BZWBK, ale numer 2424. Mam soft 1.0.2 i bardzo mnie cieszy, że już nie muszę updatować :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users