Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 4 po zalaniu.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 arturek507

arturek507
  • 18 postów

Napisano 16 listopada 2012 - 13:19

Witam, mam pewien problem. Kupiłem zalanego iPhone który działa. Działa w nim wszystko prócz aparatu. Gdy naciskam przycisk Power lub Home to słychać dźwięk migawki. Gdy zablokuje telefon to po pewnym czasie również, tak jakby się wyłączał aparat. Przy korzystaniu z Wi-Fi lub długiej pracy telefon staje się ciepły właśnie tam gdzie znajduję się aparat (troszkę niżej również):roll: W czym jest problem ? Czy wymiana aparatu pomoże ?

#2 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 16 listopada 2012 - 15:49

Telefon jest po zalaniu, prędzej czy później i tak padnie do końca..

#3 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1 436 postów
  • SkądWarsaw, Poland

Napisano 16 listopada 2012 - 15:52

Może ktoś go nie wysuszył po zalaniu. I w ogóle po co kupiłeś zalanego iP?

#4 911T

911T
  • 153 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 16 listopada 2012 - 15:57

Ja ze swoim 4s, sie kompalem byl okolo 10min w wodzie. Jak go wyjalem na lodce troche swirowal a na drugi dzien, ejszce lepiej chodzi niz przed zalaniem :D to bylo oklo 3miechy temu :D Oczywiscie bylem na bani, i nie wiedzialem ze mam telefon Pozdro

#5 arturek507

arturek507
  • 18 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 10:37

Nie wiedziałem ze telefon jest zalany. Nikt mi o tym nie powiedział. To da sie cos zrobić czy tez nie ?

#6 Michasss8

Michasss8
  • 1 515 postów
  • SkądLeszno

Napisano 17 listopada 2012 - 10:42

Ja ze swoim 4s, sie kompalem byl okolo 10min w wodzie. Jak go wyjalem na lodce troche swirowal
a na drugi dzien, ejszce lepiej chodzi niz przed zalaniem :D to bylo oklo 3miechy temu :D
Oczywiscie bylem na bani, i nie wiedzialem ze mam telefon
Pozdro

A za rok przy wymianie iPhone na nowszy wystawisz na allegro i napiszesz: ,,Sprzedam iPhone 4S stan idealny, 100% sprawny, nigdy nie uszkodzony" ;)

Pozdrawiam

#7 911T

911T
  • 153 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 listopada 2012 - 11:48

A za rok przy wymianie iPhone na nowszy wystawisz na allegro i napiszesz: ,,Sprzedam iPhone 4S stan idealny, 100% sprawny, nigdy nie uszkodzony" ;)

Pozdrawiam

Nie nie, mozesz byc spokojny, wszystkie dotychczasowe jakie mialem oddawalem rodzica
żeby ich zarazic tymi telefonami, i sie udało potrafia wiecej niz tylko dzwonic i wysylac sms.
Niedlugo konczy mi sie umowa, to matka przejmie 4s a ja wchodze na ip5 wiec luzna
guma :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych