Witam,
Ostatnio w moim ipadzie zauważyłem niepokojący objaw. Otóż zaczęły pojawiać się powidoki tzn. np. po używaniu Safari, gdy przejdę do home screena to widzę na tapecie dość wyraźny zarys paska adresu.
Czy jest to powód do niepokoju? Czy to się może samo naprawić? Czy słyszeliście o tym problemie?
Oddawać na gwarancję? Podzielcie się opiniami.
Pozdrawiam

Powidoki
Started by
Seraf
, 11 Nov 2012 16:31
4 replies to this topic
Posted 11 November 2012 - 16:31
Posted 11 November 2012 - 16:52
Miałem dokładnie to samo, aczkolwiek musiałem przeczytać cały Twój posty, żeby dojść co znaczy "powidoki". To się nazywa powszechnie "duchy na ekranie". Ja swojego iPad'a sprzedałem i na obecnym nie mam tej wady. Jeśli jeszcze masz gwarancje to nie zwlekaj, wymień.
Posted 12 November 2012 - 02:48
U mnie też się czasem tak zdarza, ale w moim wypadku to chyba softwareowa sprawa be jak obracam ekran to te 'powidoki' też się obracają

Posted 12 November 2012 - 10:34
Też zauważyłem to na iPadzie 2, wcześniej chyba się nie pojawiały. Czyżby ekran się zużywał?
Posted 12 November 2012 - 16:34
Też zauważyłem to na iPadzie 2, wcześniej chyba się nie pojawiały. Czyżby ekran się zużywał?
Na pewno nie, u mnie to jest od nowości. Taka cecha tych ekranów, i tyle

- - - Połączono posty - - -
U mnie też się czasem tak zdarza, ale w moim wypadku to chyba softwareowa sprawa be jak obracam ekran to te 'powidoki' też się obracają
Wydaje ci się, po prostu ekran trochę się 'naświetla' w tym miejscu i jak przejdziesz do homescreena to zostaje ci w tym drugim miejscu, w jakim obróciłeś

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users