Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nie moge usunac wiadomosci

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 borrro

borrro
  • 63 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 11:32

Witam, jestem szczesliwym posiadaczem iPada 2 Skonfigurowałem poczte na dwa konta (onet i wp) i wszystko hulało bez zarzutów. Ktoś potrzebował pożyczycz sprzęt na dwa dni więc usunąłem konta z ipada. Teraz je znowu skonfigurowałem ale jest jeden problem. Podczas usuwania maili z konta wp (na onecie działa wszystko ok) pojawia się komunikat, że "nie można było przenieść danej wiadomości do skrzynki kosz". Może ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje? Pozdrawiam

#2 Sebosz

Sebosz
  • 4 178 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 12:42

Witam, jestem szczesliwym posiadaczem iPada 2
Skonfigurowałem poczte na dwa konta (onet i wp) i wszystko hulało bez zarzutów. Ktoś potrzebował pożyczycz sprzęt na dwa dni więc usunąłem konta z ipada. Teraz je znowu skonfigurowałem ale jest jeden problem. Podczas usuwania maili z konta wp (na onecie działa wszystko ok) pojawia się komunikat, że "nie można było przenieść danej wiadomości do skrzynki kosz". Może ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?
Pozdrawiam

Wejdź w ustawienia>poczta, kontakty, inne>konto WP>konto>Zaawansowane>Skrzynka usunięte jeśli masz "na tym serwerze" to wybierz "w moim iPadzie"
A poza tym wszystko skonfigurowane poprawnie? Ja mam: użyj ssl, uwierzytelnienie:hasło, port serwera:993

#3 borrro

borrro
  • 63 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 13:57

Tak mam skonfigurowane. Ten komunikat pojawia sie przy usuwaniu wiadomosci z kazdej skrzynki (przychodzaca, robocze, kosz). Poza tym wszystko dziala, maile wychodza. Tak jak pisalem, skrzynka onetu dziala bez zarzutow.

#4 borrro

borrro
  • 63 postów

Napisano 12 listopada 2012 - 23:44

Problem rozwiązany :) coś się musiało przytkać. Jakby ktos mial problem to pisze co wykonalem. W ustawieniach poczty zmieniłem (konto/zaawansowane/usunięte) zmieniłem z "w moim ipadzie" na "na tym serwerze", nastepnie usunąlem ze dwie wiadomosci i wrocilem do ustawienia "w moim ipadzie". Po tym wszystko hula:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych