Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Bateria i zasięg

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#26 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 14 listopada 2012 - 09:43

Czytaj ze zrozumieniem kolego !!! Tam jest po prostu napisane, że masz odpowiedzieć czy to jest nowszy 3GS czy nie. I nie ma informacj, że się nie da zrobić downgrade'u. Jest tylko informacja, że nie nowym nie możesz mieć własnego loga przy bootowaniu.

#27 radher

radher
  • 15 postów

Napisano 14 listopada 2012 - 09:49

Masz rację. Dzięki.

#28 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 14 listopada 2012 - 12:51

Tak, lista jest nieaktualna. W dalszym ciągu przy BB wyższych niż 5.13 jest informacja 'tylko iPad BB' co nie jest do końca prawdziwe bo można zrobić downgrade. Update o możliwości downgrade'u poniżej jest niestety mało widoczny. Ktoś, kto szuka informacji o swoim telefonie zakończy lekture na swoim telefonie i wersji tak jak to zrobił kolega co widać powyżej. Temat dla moderatorów.

Dodałem te info jako nowy post może teraz będzie bardziej zauważalne.

#29 radher

radher
  • 15 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 22:47

Koledzy, zdecydowałem się na downgrade. Coś mi to jednak utrudnia. Może mi powiecie jak to rozwiązać, mianowicie gdy już redsn0w wgra wszystko na iPhone, on się rebootuje (zgodnie z instrukcją) i na czarnym ekranie pojawia się spam białych napisów i zacina się na "'Transferring control to jailbreak..." Z tego co widziałem powinien się pojawić Pwnapple. Nie wiem co z tym zrobić. Na szczęście nic się telefonowi nie stało. Wyszedłem z DFU i dalej działa. Co jest nie tak? Próbowałem coś wygooglować ale nic nie znalazłem. Proszę o pomoc.

#30 radher

radher
  • 15 postów

Napisano 19 listopada 2012 - 15:44

Może mieć to związek z tym, że gdy downgraduje nie zaznaczam Install Cydia? Nie zaznaczam, bo już ją mam, ale czy może mieć to z tym związek? Czy może dlatego, że przy zapytaniu o boot daję, że mam nowy?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych