Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Angry Birds Star Wars & Angry Birds Star Wars HD !!! Już jest !!!

• Please log in to reply
36 replies to this topic

#26 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 08 November 2012 - 18:26

Maciuś gadasz , że ja nabijam posty a sam piszesz NIC NIE WNOSZĄCE ''Nic dodac , nic ujac'' z błędami ortograficznymi. Nie kozacz tak bo nie jesteś perełką na tym forum tylko userem jak każdy inny. To , że ja wtedy założyłem tematy nt 2 zy 3 gier nie znaczy , że posty nabijam , a że nie podałem linków - tak mój błąd , ale na 2 raz będę o tym pamiętał.

- - - Połączono posty - - -

Zauważyłem w innych postach , że w ogólę pisownie masz z błędami bez kresek itp.

Tylko ze ja raz napisalem nic nie wnoszacy post, a Ty ciagle zakladales tematy, w ktorych wklejales link z forum, bardzo madre, i nie pisze z polskimi znakami bo moze mi sie ALT-y zepsuly? I ja nie wiem kto tu wedlug Ciebie kozaczy no ale mniejsza. I zeby nie bylo OT to przejscie poziomow na 3 gwiazdkach to nie lada wyzwanie na dluzsza mete.

#27 3GS

3GS
  • 83 posts

Posted 08 November 2012 - 18:31

Pierwszy raz gram w Angry Birds na iPadzie i muszę przyznać, ze nie wiem jak mogłem przechodzic poprzednie części na iPhonie, przyjemność rozgrywki jest nieporównywalna. Dodatkowo jestem fanem SW, więc jest to całkiem innowacyjne podejście do tematu. :)

#28 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 08 November 2012 - 18:40

A Wy macie moze dzwiek w grze? Bo ja nie mam ani na iPhone ani na iPad.

#29 crash5

crash5
  • 405 posts
  • SkądGdynia

Posted 08 November 2012 - 18:53

(Maciek spoko sprawa wyjaśniona , nie ma co się żreć :)) A pozatym dźwięk mam na iPhone jak najbardziej.

#30 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 08 November 2012 - 18:57

(Maciek spoko sprawa wyjaśniona , nie ma co się żreć :)) A pozatym dźwięk mam na iPhone jak najbardziej.

(Spoko, tak sie powinno zalatwiac sprawy :P ) Jeszcze rozumiem jakbym na jednym urzadzeniu nie mial ale nie mam i na iPhonie i na iPad...

#31 crash5

crash5
  • 405 posts
  • SkądGdynia

Posted 08 November 2012 - 22:02

Kiedy się odblokowuję Gwiazda Śmierci?

#32 blade827

blade827
  • 57 posts
  • SkądŁódź, PL

Posted 08 November 2012 - 23:15

O co chodzi z tym unlock kodem czy gdzies go sie kupuje. Mimo starego silnika gry nadal miodnosc jest i warto było wydac te pare złociszy

#33 virgin71

virgin71

• 12562 posts
  • SkądWrocław

Posted 09 November 2012 - 08:23

nie pisze z polskimi znakami bo moze mi sie ALT-y zepsuly?

To czas je naprawić (ew. remapować), bo zaczyna to być irytujące. EOT z mojej strony.

#34 CrystalDyst23

CrystalDyst23
  • 109 posts

Posted 09 November 2012 - 08:32

Nastepne bedzie Angry birds M jak Milosc i bedziesz wscieklym ptakiem w kartony strzelal. Boze daj spokoj z takimi komentarzami, jak ktos chce kupic to i tak kupi, tak jak ja na przyklad, kupuje z ciekawosc zeby zobaczyc co nowego jest w nowej odslonie, nikt Tobie nie karze tej gry kupowac, nie nakladaja na Ciebie przymusu wydania 0.89 € koniecznie na ta gre, mozesz za ta cene kupic cos innego, albo wcale nie wydawac.

Dojdzie nowy ptak Hanka Mostowiak.
Angry Birds zaczęło mi się nudzić przy Rio i Space. Uważam, że na seazons mogło się skończyć.

#35 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 09 November 2012 - 08:38

To czas je naprawić (ew. remapować), bo zaczyna to być irytujące. EOT z mojej strony.

Ok, będe pisał z polskimi znakami jeśli to koledze poprawi nastrój :)

#36 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 09 November 2012 - 10:07

Kiedy się odblokowuję Gwiazda Śmierci?

A jak myślisz ? Pewnie jak przejdziesz 1 planetę...
Poprzednie ptaszki średnio mi się podobały, ale SW zapewniły mi rozrywkę na 3h wykładów, więc nie jest źle.

#37 xtek

xtek
  • 172 posts
  • SkądKraków

Posted 10 December 2012 - 17:34

Nie macie problemow z bateria grajac w nowe Angry Birds? U mnie strasznie jedza szybko baterie. Jak zaczalem grac dzis to bylo 18% i w ciagu kilkunastu minut spadlo do 0...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users