Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak dźwięku poczty przchodżacej. Proszę o pomoc

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Durlas

Durlas
  • 5 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 12:50

Witam, mam problem z dźwiękiem na Iphonie 4s (IOS 6), Nie mam dźwięku przychodzącej nowej poczty z wp.pl. Próbowałem z hotmaila i dźwięku jest. Wyczytałem gdzieś, że trzeba wyłączyć filtr antyspamowy, tylko że na wp.pl znalazłem coś takiego: ściągaj wiadomości z folderu SPAM przez POP3 (mam to odznaczone). W sumie to nie robi różnicy, bo i przy zaznaczonej opcji nic to nie zmienia. Dźwięk jest włączony, dzwonek ustawiony i nie wiem co mam z tym zrobić. Dźwięk poczty wychodzącej jest, smsów itd. jest. Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam

#2 Durlas

Durlas
  • 5 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 17:42

Dodam jeszcze, że nie ma też wibracji. Wie może ktoś jak rozwiązać mój problem??

#3 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 17:56

A jesteś pewny, że nowe wiadomości do Ciebie przychodzą? Masz ustawiony 'fetch'? Widzisz ilość nowych wiadomości na ikonce 'mail'?

#4 Durlas

Durlas
  • 5 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 18:41

Nowe wiadomości przychodzą. Opcja push nie działa z kontem wp, więc mam ustawiony push co 30min. Jak przychodzi nowa wiadomość to na ikonce mail pojawia się liczba z ilością nowych wiadomości.

#5 dyndas

dyndas
  • 4 424 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 19:39

Próbowałeś zmienić dźwięk przychodzącej poczty na inny?

#6 Durlas

Durlas
  • 5 postów

Napisano 08 listopada 2012 - 21:06

Zmieniałem dźwięk, zmieniałem ustawienia w powiadomieniach ale nic to nie dało. Jak założyłem konto na iphonie z hotmaila to takiego problemu nie ma. Problem jest tylko z pocztą na wp.pl

Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. renqien

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych