Witam,
mam problem z dźwiękiem na Iphonie 4s (IOS 6), Nie mam dźwięku przychodzącej nowej poczty z wp.pl. Próbowałem z hotmaila i dźwięku jest. Wyczytałem gdzieś, że trzeba wyłączyć filtr antyspamowy, tylko że na wp.pl znalazłem coś takiego: ściągaj wiadomości z folderu SPAM przez POP3 (mam to odznaczone). W sumie to nie robi różnicy, bo i przy zaznaczonej opcji nic to nie zmienia. Dźwięk jest włączony, dzwonek ustawiony i nie wiem co mam z tym zrobić. Dźwięk poczty wychodzącej jest, smsów itd. jest.
Bardzo proszę o pomoc.
pozdrawiam

Brak dźwięku poczty przchodżacej. Proszę o pomoc
Rozpoczęty przez
Durlas
, 07 lis 2012 12:50
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 listopada 2012 - 12:50
Napisano 08 listopada 2012 - 17:42
Dodam jeszcze, że nie ma też wibracji. Wie może ktoś jak rozwiązać mój problem??
Napisano 08 listopada 2012 - 17:56
A jesteś pewny, że nowe wiadomości do Ciebie przychodzą? Masz ustawiony 'fetch'? Widzisz ilość nowych wiadomości na ikonce 'mail'?
Napisano 08 listopada 2012 - 18:41
Nowe wiadomości przychodzą. Opcja push nie działa z kontem wp, więc mam ustawiony push co 30min. Jak przychodzi nowa wiadomość to na ikonce mail pojawia się liczba z ilością nowych wiadomości.
Napisano 08 listopada 2012 - 19:39
Próbowałeś zmienić dźwięk przychodzącej poczty na inny?
Napisano 08 listopada 2012 - 21:06
Zmieniałem dźwięk, zmieniałem ustawienia w powiadomieniach ale nic to nie dało. Jak założyłem konto na iphonie z hotmaila to takiego problemu nie ma. Problem jest tylko z pocztą na wp.pl
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. renqien
Na forum zabronione jest sztuczne podbijanie tematu nic niewnoszącymi postami. Jest to traktowane jako spam i karane ostrzeżeniem. Posty podbijające usunąłem, następnym razem ukarzę ostrzeżeniem. renqien
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych