Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Dzwonek ogólny iPhone 4s

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 felix81

felix81
  • 23 postów

Napisano 04 listopada 2012 - 00:47

Witam. Pytanko do obytych jest takie...Czy można ustawić swój dzwięk wgrany np.z komputera jako domyślny dla wszystkich połączeń,a nie te dostępne z iphona? Nie mogę znaleść tej opcji... Opisze to ktoś w jaki sposób można zrobić? lub czy się nie da.

#2 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 04 listopada 2012 - 00:50

Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi... Jak wybierasz dzwonek zgrany z iTunes to przypisujesz go do wszystkich przychodzących połączeń, możesz też przypisać jakąś melodie dla wybranych.

#3 felix81

felix81
  • 23 postów

Napisano 04 listopada 2012 - 01:45

Chodzi o to,że przez program z kompa iTunes zgrałem muze na fona,i teraz któryś z utworów chcę ustawić jako dzwonek ogólny i nie wiem jak To zrobić. Wiem że do każdego kontaktu z osobna sie da,ale nie wiem jak to na ogólny dać..pomożesz kolego ?

#4 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 04 listopada 2012 - 08:44

Nie da się ustawiać mp3 na dzwonki (chyba). Ja robię to tak :
Wchodzę na Free Ringtones for iPhone & Mobile. Free Ringtone Maker - Audiko
Wyszukuję dzwonek który mnie interesuję. (ewentualnie robię z mp3 swój)
Pobieram go.
Wrzucam do iTunesa.
Potem podpinam iPhone.
Wrzucam z iTunsa do iPhona.
Wybieram dzwonek w ustawieniach.
Tyle :)

#5 Jednocyca

Jednocyca
  • 1 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 20:01

U mnie niestety nie ma w "dzwiękach" - "dzwonkach" do wyboru żadnego innego dodanego przeze mnie utworu. Pamiętam że kiedyś mogłem dodawać swoje własne przerobione z mp3 na r4r dzwonki ale teraz żaden z nich nie jest widoczny. Posiadam iPhone 4 iOS 6.0.1 ma ktoś też taki problem ?

#6 diesel2117

diesel2117
  • 1 743 postów
  • SkądKatowice PL

Napisano 15 stycznia 2013 - 20:56

U mnie niestety nie ma w "dzwiękach" - "dzwonkach" do wyboru żadnego innego dodanego przeze mnie utworu. Pamiętam że kiedyś mogłem dodawać swoje własne przerobione z mp3 na r4r dzwonki ale teraz żaden z nich nie jest widoczny.
Posiadam iPhone 4 iOS 6.0.1

ma ktoś też taki problem ?

.m4r chyba.
W itunes w ustawieniach musisz włączyć rubrykę dzwonki, przeciągnąć tam dzwonki swoje. Następnie w itunes w karcie iphone'a twojego ustawić by się sunchronizowały, potem synchronizacja. Pamiętaj że w ten sposób usunie Ci się muzyka i musisz na nowo ją wgrać :)

#7 lia

lia
  • 304 postów
  • SkądLublin, PL

Napisano 22 stycznia 2013 - 22:36

I pamiętajmy, że robimy dzwonek o długości max. 40 sekund.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych