Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone nie łączy sie automatycznie z WiFi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Stars

Stars
  • 4 postów

Napisano 28 października 2012 - 06:41

Witam wszystkich
Mam takie pytanko jak ustawić albo co zrobić żeby mój ip5 automatycznie logowal sie na moja sieć wifi?siec wifi mam zabezpieczona hasłem.ale za każdym razem muszę ręcznie ja wybierać i wpisywać hasło.dzieki z góry za pomoc
peace!

---------- Wpis dodano o 06:41 ---------- Poprzedni wpis dodano o 06:32 ----------

Oczywiście w temacie miało być wifi ;)

#2 nicky

nicky
  • 169 postów
  • Skąd3miasto

Napisano 28 października 2012 - 08:44

Tylko ze względu na "wigilię" weszlam ;p. A masz zaznaczone "zapamiętaj hasło"?

#3 wojteksid

wojteksid
  • 33 postów

Napisano 28 października 2012 - 09:07

Mam ten sam problem w domowej sieci:/ iPhone 5 6.0 iPad normalnie zapamiętał sieć a iPhone muszę ciagle wpisywać :/ Wie ktoś co z tym zrobić ?

#4 Stars

Stars
  • 4 postów

Napisano 28 października 2012 - 10:45

To był chwyt marketingowy ;) niestety ale nie mam nigdzie takiej opcji zapamietaj hasło :(

#5 bar72

bar72
  • 13 postów

Napisano 28 października 2012 - 12:21

Witam miałem ten problem na 4s i poradziłem sobie tak : wybierasz w ustawieniach Wi-Fi wybierz sieć inna wpisujesz nazwę swojej sieci potem hasło i iphone zapamięta sieć i hasło u mnie zadziałało , można sprawdzić to czy działa wchodząc w naszą sieć jeśli jest opcja zapomnij sieć działa :-)

#6 pkobierecki

pkobierecki
  • 1 239 postów

Napisano 28 października 2012 - 18:17

Albo można też wypróbować opcję "wyzeruj ustawienia sieciowe" ustawienia->ogólne->wyzeruj->wyzeruj ustawienia sieciowe

#7 Stars

Stars
  • 4 postów

Napisano 28 października 2012 - 19:59

Super zadziałało ;) dzięki wielkie !!! Niestety ale wyzerowanie ustawień nic nie dawało :(

#8 matlog

matlog
  • 18 postów

Napisano 28 października 2012 - 20:19

Ja miałem problemy przy zmianach hasła do WIFI. Wchodzisz w ustawienia sieciowe zaznaczasz swoją sieć. Klikasz na zapomnij i restartujesz telefon. Potem standardowo dodajesz nową sieć wifi U mnie zadziałało na iphone i ipadzie . Ważne żeby zrestartować telefon.

#9 wojteksid

wojteksid
  • 33 postów

Napisano 28 października 2012 - 20:38

Bar72 zadziałało i u mnie. Dzięki :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych