Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

AppStore - recenzje i nick

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 19 października 2012 - 16:52

Witam, Dzisiaj napisałem swoją pierwszą recenzję na AppStore. Ku mojemu zdziwieniu ukazała się ona z zupełnie innym nickiem niż moje Apple id. Pytanie brzmi - gdzie można zmieniać ów nick? No bo skoro pokazał się inny to musiałem go zmienić, tylko widocznie wyparłem tę informację. Pytanie nr. 2 - czy za recenzję dostaje się jakieś profity, czy jest ona ot tak po prostu jak komentarz np. na YouTube? Pytanie nr. 3 - czy mamy dostęp do swoich recenzji? Tzn czy gdzieś można zobaczyć jakie appki już skomentowaliśmy i np. ewentualnie usunąć lub edytować recenzję? Pozdrawiam

#2 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 19 października 2012 - 17:52

Ad 1 - w ustawieniach konta w iTunes Ad 2 - to jest zwykły komentarz, należy pamiętać, że nie należy go używać do zgłaszania błędów, bo deweloper nie ma możliwości skontaktowania się z wystawiającym komentarz Ad 3 - w ustawieniach konta w iTunes

#3 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 19 października 2012 - 18:38

W którym miejscu w ustawieniach iTunes? Serio, nie mogę tego znaleźć :|

#4 wojtkow

wojtkow

• 6 767 postów

Napisano 19 października 2012 - 19:08

Wybierz iTunes Store po lewej stronie i na stronie która się wczyta po prawej stronie, w czarnej belce, masz nazwę swojego konta. Klikasz w nią, wybierasz Account, wpisujesz raz jeszcze hasło i masz dostęp do ustawień konta.

#5 Seraf

Seraf
  • 80 postów

Napisano 20 października 2012 - 14:06

Rozumiem, że chodzi o iTunes na kompie? Tego o czym piszesz nie ma w iTunes na ipadzie, a tylko tak mogę to zmienić, ponieważ nie mam dostępu do kompa obecnie (poza tym nie mam tam nawet zainstalowanych iTunes).

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych