Witam. Mam iPhone 4. Najpierw przedstawię co się stało. Podczas nocnego ładowania telefonu i słuchania muzyki z niego włączyła mi się lampka od aparatu. Próbowałem wyłączyć telefon aczkolwiek pojawiał się czarny ekran i po chwili od nowa się włączał i tak cały czas. Stwierdziłem że poczekam aż mi się bateria rozładuje to się wszystko samo wyłączy. Aczkolwiek lampka nadal się świeciła a na ekranie wyskoczyła mi że czerwona bateria i żeby podłączyć do zasilania i nic się nie działo. Próbowałem podładować telefon ale teraz nawet nie da się go podładować bo ciągle jest owa czerwona bateria(pokazuje że jest podłączony do prądu) aczkolwiek nic się nie ładuje. Hard reset nie działa nic teraz nie działa a lampka jak świeciła tak dalej świeci. Co z tym zrobić?
PS. Zapomniałem dodać że za każdym razem gdy podłączam telefon do ładowarki to się MEGA szybko grzeje.

Problem iPhone 4 z ładowaniem
Rozpoczęty przez
Fatalny1458
, 17 paź 2012 13:45
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 października 2012 - 13:45
Napisano 17 października 2012 - 14:13
Nie wiem ile czasu już to trwa, ale do tej pory pewnie już się podpaliło co nieco we wnętrzu
Podłącz kablem do komputera i wprowadź go w tryb DFU
Napisano 17 października 2012 - 14:23
Niestety jak go podłączę to nie wykrywa ani go w iTunes ani na kompie. Ale pokazuje na iPhone że się ładuje...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych