MacBook
Posted 29 September 2007 - 21:07
Posted 29 September 2007 - 21:15
Posted 30 September 2007 - 09:16
Hej, jakoś tak trochę nabijasz posty.
pomyślałby kto...
Posted 30 September 2007 - 13:39
Nie przeczę. i?Forum jest po to, żeby wymieniać poglądy i spostrzeżenia.
Prawie wszystkie jego posty zostały napisane wczoraj. Można je rozłożyć na jakoś trzy dni średnio.pomyślałby kto...
Posted 30 September 2007 - 13:44
Prawie wszystkie jego posty zostały napisane wczoraj. Można je rozłożyć na jakoś trzy dni średnio.
a co to ma do rzeczy?
Posted 30 September 2007 - 13:47

Posted 30 September 2007 - 14:04

"Nie wiesz o czym mówisz" - wyjaśniłem. On mówił o czymś, choć nie miał pojęcia jak to działa
"Nie pod OS X" - pod Windows naturalnie.
"Nie cały OS X, tylko Tiger" - omg, on zasugerował, że cały OS X jest pisany pod Intele, a ja sprostowałem mówiąc, że tylko 10.4.
Jej, jaki ty jesteś stary, niemądry i niefajny, a próbujesz mnie tu dołować. No wybacz

Jak Cie wkurzam to jest takie coś jak PM i Raport do moderatora. W tym momencie pisałeś tylko do mnie, więc trzeba było PM użyć, zamiast pisać na forum, ale ja wiem, że ty masz skłonność do nieużywania PM. Wiesz w ogóle co ten skrót oznacza, hm? :|
Żal. Odpowiadałem na takie same idiotyczne posty już wcześniej. Poczytaj trochę.Chłopaki mają rację, rozmawiają o trwałości sprzętu a Ty się wymądrzasz że Ci się maczek zawiesza, że muli. Może poprostu nie potrafisz go używać? Ja mam maki dość długo i jakoś wszystko mogę o nich ale nie to że kiedykolwiek mi wolno działały.
Posted 30 September 2007 - 14:06
Posted 30 September 2007 - 14:15
Jej, jaki ty jesteś stary, niemądry i niefajny, a próbujesz mnie tu dołować. No wybacz
Zbyt dobry humor mam w tym tygodniu
Jak Cie wkurzam to jest takie coś jak PM i Raport do moderatora. W tym momencie pisałeś tylko do mnie, więc trzeba było PM użyć, zamiast pisać na forum, ale ja wiem, że ty masz skłonność do nieużywania PM. Wiesz w ogóle co ten skrót oznacza, hm? :|
Żal. Odpowiadałem na takie same idiotyczne posty już wcześniej. Poczytaj trochę.
dobra koniec OT z mojej strony. Rok szkolny się zaczął a kolega widać nic nie poszedł do przodu... Co jest idiotyczne to nie Tobie oceniać...
adix666 ja akurat takich PM to wolę uniknąć i wyrzucę bez czytania. Pogadajmy o makach
Posted 30 September 2007 - 15:40
Posted 30 September 2007 - 16:36
Więc czemu czepiasz się tego, że ktoś przedstawia owe poglądy na forum?Nie przeczę. i?
Co jest, oczywiście, bez jakiegokolwiek znaczenia.Prawie wszystkie jego posty zostały napisane wczoraj. Można je rozłożyć na jakoś trzy dni średnio.
Powinienem napisać, że "nie wiesz o czym mówisz", ale ograniczę się do tego, że nie słuchałeś wypowiedzi Jobsa w czasie zapowiedzi przejścia z PPC na Intele.Oj, nie ośmieszaj się
"Nie wiesz o czym mówisz" - wyjaśniłem. On mówił o czymś, choć nie miał pojęcia jak to działa
"Nie pod OS X" - pod Windows naturalnie.
"Nie cały OS X, tylko Tiger" - omg, on zasugerował, że cały OS X jest pisany pod Intele, a ja sprostowałem mówiąc, że tylko 10.4.
Posłuchaj, młody człowieku. Twoja asertywność zaczyna niepokojąco przypominać zwykłe chamstwo. Obawiam się, że może się to spotkać z bardzo nieprzychylnym przyjęciem przez innych starych i niefajnych, ale za to zdecydowanie mądrzejszych.Jej, jaki ty jesteś stary, niemądry i niefajny, a próbujesz mnie tu dołować. No wybacz
Zbyt dobry humor mam w tym tygodniu
Żal. Odpowiadałem na takie same idiotyczne posty już wcześniej. Poczytaj trochę.
- Roberto likes this
Posted 30 September 2007 - 16:56

Posted 30 September 2007 - 17:17
Hmm... Jestem bez wątpienia starszy od Ciebie, a w Twoim wieku każdy, kto musi się golić, wydaje się starcem. Moja wiedza teoretyczna i praktyczna na temat Mac OS X i komputerów Apple przewyższa Twoją o kilka poziomów. A na dodatek jak na dłoni widać, że bardzo niefajnie się czujesz, mając poczucie tego, iż mogę nie tylko zarzucić Ci pisanie nieprawdy, ale również to udowodnić.... jak ty?
Biorąc to pod uwagę mogę napisać, iż owszem, ja również spełniam te kryteria.
I pięknie. Widać iż zaczyna coś do Ciebie docierać.eot.
Posted 01 October 2007 - 06:51
Posted 01 October 2007 - 10:57

Posted 01 October 2007 - 21:34
Mam powtórzyć?PM i Raport do moderatora

Eot.
Posted 01 October 2007 - 22:26
Wręcz przeciwnie. Powinieneś przeczytać swoje własne słowa i wziąć je sobie do serca. To jest forum dyskusyjne, a więc każdemu wolno skomentować poruszane tu kwestie i zamieszczane wypowiedzi, o ile, oczywiście, nie kłóci się to z regulaminem.Mam powtórzyć?
A jeżeli Tobie się to nie podoba, pozostaje Ci tylko PW lub raport do moderatora. Pohukiwanie na innych, żeby przestali się wypowiadać, jest, delikatnie mówiąc, uzurpacją praw przynależnych moderatorom.
Drugi "EOT" w tym samym wątku?Eot.
No właśnie. Z ust mi to wyjąłeś.Wiesz w ogóle co ten skrót oznacza, hm? :|
Posted 01 October 2007 - 22:56
Posted 02 October 2007 - 07:45
Posted 02 October 2007 - 08:54
Obawiam się, że mijasz się z prawdą.Heidi: Piszesz w wątku o MacBooku tylko i wyłącznie o mojej osobie.
Hue, hue, hue. Ty tak na poważnie?Dlatego masz pisać bezpośrednio do moderatora, bo
No to PW lub raport do moderatora. Tylko przygotuj się z uzasadnieniem, który konkretnie punkt regulaminu naruszam.właśnie ŁAMIESZ regulamin.
Posted 02 October 2007 - 09:44
No to PW lub raport do moderatora. Tylko przygotuj się z uzasadnieniem, który konkretnie punkt regulaminu naruszam.
wiesz on wyjatkowo ma racje... nie wolno poruszac glupich i beznadziejnch tematow:lol:
Posted 02 October 2007 - 10:58
Hue, hue, hue. Ty tak na poważnie?
też mnie to rozbawiło, aż macbooka oplułem
Posted 02 October 2007 - 11:12
Posted 02 October 2007 - 12:57

Posted 02 October 2007 - 13:00
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users