Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

MacBook

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#101 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 29 September 2007 - 21:07

A kto mówi, że nie? Hej, jakoś tak trochę nabijasz posty. Napisalem tamtego posta tydzień temu mając na myśli to, że są za drogie, żeby je dzisiaj stosować.

#102 adix666

adix666
  • 530 posts
  • SkądPoznań, Wielkopolskie

Posted 29 September 2007 - 21:15

Forum jest po to, żeby wymieniać poglądy i spostrzeżenia.

#103 toki

toki
  • 1211 posts
  • SkądPL

Posted 30 September 2007 - 09:16

Hej, jakoś tak trochę nabijasz posty.

pomyślałby kto...

#104 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 30 September 2007 - 13:39

Forum jest po to, żeby wymieniać poglądy i spostrzeżenia.

Nie przeczę. i?

pomyślałby kto...

Prawie wszystkie jego posty zostały napisane wczoraj. Można je rozłożyć na jakoś trzy dni średnio.

#105 sham4n

sham4n
  • 274 posts
  • SkądŻary => Wrocław

Posted 30 September 2007 - 13:44

Prawie wszystkie jego posty zostały napisane wczoraj. Można je rozłożyć na jakoś trzy dni średnio.

a co to ma do rzeczy?

#106 toki

toki
  • 1211 posts
  • SkądPL

Posted 30 September 2007 - 13:47

a Twoje posty w kilka tematach składające się z pojedynczych słów typu (kilka przykładów): 1. Nie wiesz o czym mówisz ;) - to skoro Ty wiesz to wyjaśnij... 2. Nie pod OS X ;) - a pod czym? 3. Tak :) - no comments 4. Nie cały OS X, tylko Tiger ;) - a co Tiger to niby dziecko MS? i kto tu jest nabijaczem postów? Dodam że Twoje posty w niektórych tematach powstawały czasami w odstępach nie dniowych tylko minutowych i wnosiły do rozmowy tyle co biedny do banku. Miałem się Ciebie nie czepiać ale znowu zaczynasz mnie wkurzać. Chłopaki mają rację, rozmawiają o trwałości sprzętu a Ty się wymądrzasz że Ci się maczek zawiesza, że muli. Może poprostu nie potrafisz go używać? Ja mam maki dość długo i jakoś wszystko mogę o nich ale nie to że kiedykolwiek mi wolno działały. Jak chcesz wolny komputer to proponuję popracować z grafiką na komputerze ze 128MB RAM pod XP.

#107 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 30 September 2007 - 14:04

Oj, nie ośmieszaj się :)
"Nie wiesz o czym mówisz" - wyjaśniłem. On mówił o czymś, choć nie miał pojęcia jak to działa
"Nie pod OS X" - pod Windows naturalnie.
"Nie cały OS X, tylko Tiger" - omg, on zasugerował, że cały OS X jest pisany pod Intele, a ja sprostowałem mówiąc, że tylko 10.4.

Jej, jaki ty jesteś stary, niemądry i niefajny, a próbujesz mnie tu dołować. No wybacz :) Zbyt dobry humor mam w tym tygodniu ;)
Jak Cie wkurzam to jest takie coś jak PM i Raport do moderatora. W tym momencie pisałeś tylko do mnie, więc trzeba było PM użyć, zamiast pisać na forum, ale ja wiem, że ty masz skłonność do nieużywania PM. Wiesz w ogóle co ten skrót oznacza, hm? :|

Chłopaki mają rację, rozmawiają o trwałości sprzętu a Ty się wymądrzasz że Ci się maczek zawiesza, że muli. Może poprostu nie potrafisz go używać? Ja mam maki dość długo i jakoś wszystko mogę o nich ale nie to że kiedykolwiek mi wolno działały.

Żal. Odpowiadałem na takie same idiotyczne posty już wcześniej. Poczytaj trochę.

#108 adix666

adix666
  • 530 posts

Posted 30 September 2007 - 14:06

Wyluzuj trochę. Jak chcesz kogoś oczerniać to wyślij PM albo e-mail.

#109 toki

toki
  • 1211 posts
  • SkądPL

Posted 30 September 2007 - 14:15

Jej, jaki ty jesteś stary, niemądry i niefajny, a próbujesz mnie tu dołować. No wybacz :) Zbyt dobry humor mam w tym tygodniu ;)
Jak Cie wkurzam to jest takie coś jak PM i Raport do moderatora. W tym momencie pisałeś tylko do mnie, więc trzeba było PM użyć, zamiast pisać na forum, ale ja wiem, że ty masz skłonność do nieużywania PM. Wiesz w ogóle co ten skrót oznacza, hm? :|
Żal. Odpowiadałem na takie same idiotyczne posty już wcześniej. Poczytaj trochę.

dobra koniec OT z mojej strony. Rok szkolny się zaczął a kolega widać nic nie poszedł do przodu... Co jest idiotyczne to nie Tobie oceniać...
adix666 ja akurat takich PM to wolę uniknąć i wyrzucę bez czytania. Pogadajmy o makach

#110 adix666

adix666
  • 530 posts

Posted 30 September 2007 - 15:40

Dla mnie Mac'i są bardzo dopracowanymi kompami, a Mac OS X jest dobrze napisanym systemem i takie jest moje zdanie. Wszyscy moi koledzy jak zaczęli pracować na Mac'ach w szkole to mówili, że bardzo fajny systemik. Ale o system, chodź najlepiej napisany, trzeba dbać i umieć dbać.

#111 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 September 2007 - 16:36

Nie przeczę. i?

Więc czemu czepiasz się tego, że ktoś przedstawia owe poglądy na forum?

Co jest, oczywiście, bez jakiegokolwiek znaczenia.

Oj, nie ośmieszaj się :)
"Nie wiesz o czym mówisz" - wyjaśniłem. On mówił o czymś, choć nie miał pojęcia jak to działa
"Nie pod OS X" - pod Windows naturalnie.
"Nie cały OS X, tylko Tiger" - omg, on zasugerował, że cały OS X jest pisany pod Intele, a ja sprostowałem mówiąc, że tylko 10.4.

Powinienem napisać, że "nie wiesz o czym mówisz", ale ograniczę się do tego, że nie słuchałeś wypowiedzi Jobsa w czasie zapowiedzi przejścia z PPC na Intele.

Posłuchaj, młody człowieku. Twoja asertywność zaczyna niepokojąco przypominać zwykłe chamstwo. Obawiam się, że może się to spotkać z bardzo nieprzychylnym przyjęciem przez innych starych i niefajnych, ale za to zdecydowanie mądrzejszych.
  • Roberto likes this

#112 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 30 September 2007 - 16:56

... jak ty? ;) eot.

#113 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 30 September 2007 - 17:17

... jak ty? ;)

Hmm... Jestem bez wątpienia starszy od Ciebie, a w Twoim wieku każdy, kto musi się golić, wydaje się starcem. Moja wiedza teoretyczna i praktyczna na temat Mac OS X i komputerów Apple przewyższa Twoją o kilka poziomów. A na dodatek jak na dłoni widać, że bardzo niefajnie się czujesz, mając poczucie tego, iż mogę nie tylko zarzucić Ci pisanie nieprawdy, ale również to udowodnić.
Biorąc to pod uwagę mogę napisać, iż owszem, ja również spełniam te kryteria.

eot.

I pięknie. Widać iż zaczyna coś do Ciebie docierać.

#114 toki

toki
  • 1211 posts
  • SkądPL

Posted 01 October 2007 - 06:51

Heidi no i jak się tu z Tobą nie zgodzić? Nareszcie osoba która zauważa zwykłe chamstwo

#115 Skipper

Skipper
  • 267 posts

Posted 01 October 2007 - 10:57

toki... alez to zauwazyl praktycznie kazdy... mlody dorosnie to moze zmadrzeje, dajcie mu szanse:) kiedys sam zrozumie co z siebie zrobil i jak to wygladalo w oczach ludzi ktorzy troche wiecej wiedza, a nie widza potrzeby by na sile interesowac tym innych :)

#116 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 01 October 2007 - 21:34

PM i Raport do moderatora

Mam powtórzyć? :)
Eot.

#117 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 01 October 2007 - 22:26

Mam powtórzyć? :)

Wręcz przeciwnie. Powinieneś przeczytać swoje własne słowa i wziąć je sobie do serca. To jest forum dyskusyjne, a więc każdemu wolno skomentować poruszane tu kwestie i zamieszczane wypowiedzi, o ile, oczywiście, nie kłóci się to z regulaminem.
A jeżeli Tobie się to nie podoba, pozostaje Ci tylko PW lub raport do moderatora. Pohukiwanie na innych, żeby przestali się wypowiadać, jest, delikatnie mówiąc, uzurpacją praw przynależnych moderatorom.

Eot.

Drugi "EOT" w tym samym wątku?

Wiesz w ogóle co ten skrót oznacza, hm? :|

No właśnie. Z ust mi to wyjąłeś.

#118 b.milewski

b.milewski
  • 4486 posts
  • SkądGlasgow

Posted 01 October 2007 - 22:56

Wicko dał byś sobie już spokój hormony Ci buzują w tym wieku to normalne i musisz sobie to jakoś wyładować ale żeby na forum? Ile masz lat patrząc na Twoje zdjęcie ok 17? to taki wiek kiedy trzeba się każdemu i wszystkim buntować, udowodnić że ma się rację że to "Ja" jestem najmądrzejszy itp, otwórz dzieciaku oczy tak wcale nie jest, nie mówię że 17 latek nie ma racji bo czasem ma więcej "rozumu" niż 50-cio latek, ale w twoim przypadku to zwykłe chamstwo zahaczające już powoli pod buractwo.

#119 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 02 October 2007 - 07:45

CHormony.. Heidi: Piszesz w wątku o MacBooku tylko i wyłącznie o mojej osobie. Dlatego masz pisać bezpośrednio do moderatora, bo właśnie ŁAMIESZ regulamin.

#120 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 02 October 2007 - 08:54

Heidi: Piszesz w wątku o MacBooku tylko i wyłącznie o mojej osobie.

Obawiam się, że mijasz się z prawdą.

Dlatego masz pisać bezpośrednio do moderatora, bo

Hue, hue, hue. Ty tak na poważnie?

właśnie ŁAMIESZ regulamin.

No to PW lub raport do moderatora. Tylko przygotuj się z uzasadnieniem, który konkretnie punkt regulaminu naruszam.

#121 Skipper

Skipper
  • 267 posts

Posted 02 October 2007 - 09:44

No to PW lub raport do moderatora. Tylko przygotuj się z uzasadnieniem, który konkretnie punkt regulaminu naruszam.

wiesz on wyjatkowo ma racje... nie wolno poruszac glupich i beznadziejnch tematow:lol:

#122 toki

toki
  • 1211 posts
  • SkądPL

Posted 02 October 2007 - 10:58

Hue, hue, hue. Ty tak na poważnie?

też mnie to rozbawiło, aż macbooka oplułem

#123 jarecki

jarecki
  • 119 posts
  • SkądKraków

Posted 02 October 2007 - 11:12

Wicko: Taka obiektywna rada obserwatora z zewnątrz. Przyznanie się*do błędu nie jest rzeczą straszną, spróbuj ?*zobaczysz jak Ci pomoże.. "Polemika" z Heidim nie wychodzi Ci ponieważ: 1. Merytorycznie jest lepszy 2. Doświadczenie ma większe 3. Pokory do życia ma więcej 4. Z obserwacji tego i innych forów/list dykusyjnych idać, że lubi konkretnie pomóc a nie bić piany.

#124 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 02 October 2007 - 12:57

Dołączona grafika

#125 jarecki

jarecki
  • 119 posts
  • SkądKraków

Posted 02 October 2007 - 13:00

I co chciałeś przez to powiedzieć?