Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#201 oczopek

oczopek
  • 240 postów

Napisano 10 listopada 2010 - 13:48

Edit. Juz nic.

#202 Derbik

Derbik
  • 4 postów

Napisano 11 listopada 2010 - 01:07

Witam! Poszukuje krokomierzu (pedometer) do iPhona 3gs. Zalezy mi by telefon mierzyl kroki nawet jak odpowiedzialna za to aplikacja nie jest wlaczona! Ma ktos jakis pomysl? Pozdrawiam :))

#203 applez

applez
  • 15 postów
  • Skądwrocław

Napisano 11 listopada 2010 - 22:02

a ja poszukuję aplikacji do pobierania muzyki. nie chodzi mi o jakiś downloader taki jak np. w appstorze. chodzi raczej o taki program jakby..z własną bazą piosenek, może działać online. mam nadzieję że rozumiecie!

#204 daniellodesiderio

daniellodesiderio
  • 7 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 13 listopada 2010 - 23:05

Witam.
Poszukuję dodatku na mojego iPhone 3G 8GB, FW. 4.1 który zmieni mi ikonę maila na taką jak na Macu, o taką:

Dołączona grafika

Nie interesują mnie motywy które zmienią mi tylko ikony na SB a tylko i wyłącznie ten dodatek. Fajnie by było jakby ktoś też mi nazwę repa podał. Dzięki z góry

#205 Krukct

Krukct
  • 936 postów

Napisano 13 listopada 2010 - 23:59

Nie lepiej będzie ręcznie podmienić tylko tą jedną ikonę?

#206 depe

depe
  • 484 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 01:23

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#207 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 14 listopada 2010 - 02:54

@daniellodesiderio - na 99,9% nie isnieje taka pierdoła - to jest kwestia podmiany ikony - jak już @Krukct wspomniał, a @depe ci nawet ikonki wkleił...

#208 daniellodesiderio

daniellodesiderio
  • 7 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 14 listopada 2010 - 14:27

O, sorry. A jak się te ikonki podmienia? Jakoś w iFile?

#209 depe

depe
  • 484 postów

Napisano 14 listopada 2010 - 14:48

Połącz iPhone z kompem.
Przy pomocy programu SSH nawiguj do:
Root/Applications/MobileMail.app
W tym folderze podmień 3 ikony o nazwach:
Icon-Small.png
Icon-Small@2x.png
icon@2x.png

(dwa różne zestawy wkleiłem Ci wyżej)

Pamiętaj o skopiowaniu na dysk (backup) oryginalnych ikon.

#210 Remek.B

Remek.B
  • 463 postów
  • SkądKraków

Napisano 14 listopada 2010 - 15:58

Jak dodać 5,6 ikone w docku czyli tym podręcznym pasku ikon poproszę o repo oraz o nazwę pliku

musisz zainstalować łatkę "five icon dock"

#211 daniellodesiderio

daniellodesiderio
  • 7 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 14 listopada 2010 - 16:28

Połącz iPhone z kompem.
Przy pomocy programu SSH nawiguj do:
Root/Applications/MobileMail.app

Pamiętaj o skopiowaniu na dysk (backup) oryginalnych ikon.

Dobra: Czy musi to być konkretna wersja SSH? Backup przez iTunes zrobić czy jakoś inaczej?

#212 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 14 listopada 2010 - 20:30

może być program do łączenia po kablu - np. pod windą total commander + wtyczka (chyba tpot) - pod mac DiskAid, a backup tylko plików które podmieniasz - zrzucasz z ipoda/iphone'a na dysk komputera i masz backup...

#213 mackow

mackow
  • 162 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 00:34

szukam aplikacji a la "air video server" z możliwością oglądania filmów z kompa po wifi z tłumaczeniem z pliku txt

#214 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 16 listopada 2010 - 01:15

rozumiemy,, że na ipoda lub iphonea nie na ipada? - biorę pod uwagę podpis

#215 mackow

mackow
  • 162 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 16:30

tak, dokładnie. może być płatna

#216 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 18 listopada 2010 - 19:48

Wskaźnik jasności w procentach Mam małe pytanie mianowicie chodzi o wskaźnik jasności w procentach. Mam np ustawioną jasność,ale nie wiem na ile procent:idea: Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić lub dodać? Z góry dziękuję za odpowiedź.

#217 elPaPaS

elPaPaS
  • 24 postów
  • SkądGdańsk, PL

Napisano 19 listopada 2010 - 00:33

Szukam aplikacji podobnej do signal tyle ze bezpłatnej lub z AppStore ( aplikacja pokazująca do jakich BTS jest zalogowany telefon)

#218 xCHERRYx

xCHERRYx
  • 217 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 19:32

Potrzebuje programu ktory pokaze mi hasla do sieci wifi do ktorych sie logowalem. Mialem kiedys ale softa zmienialem :/

#219 miloszz

miloszz
  • 46 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 21:59

Czy spotkał się ktoś z aplikacją pozwalającą na przypisanie różnych dźwięków do kont email (żeby z góry było wiadomo czy mail przyszedł na adres prywatny, czy służbowy, a nie "plum" dla wszystkich maili)? Coś jak Mail Tones z App Store, ale bez przesyłania kopii wiadomości. Ewentualnie przypisanie dźwięku do nadawcy? Niezwykle mi tego brakuje, a nie mogę znaleźć rozwiązania...

#220 krzyzak

krzyzak
  • 90 postów
  • SkądZabrze

Napisano 21 listopada 2010 - 22:56

Witajcie. Zapewne takie pytanie już kiedyś na forum się pojawiło, ale po dłuuugich poszukiwaniach nie znalazłem nic ciekawego - mianowicie poszukuję zaawansowanej aplikacji, potrafiająca zarządzać profilami telefonu w zależności od wielu warunków (na podstawie danych w kalendarzu, daty, godziny, stanu baterii, a jakby jeszcze na podstawie lokalizacji to już wogóle bomba) - musi umieć wyciszać dźwięki, zmieniać dzwonki, wyłączać wifi/bt - jakby wyłączało ssh to jeszcze lepiej. Najlepiej bezpłatna, ale nie jest to rzecz musowa.
Z góry dzięki za propozycje ;)

#221 Jobs

Jobs
  • 267 postów
  • SkądCupertino

Napisano 24 listopada 2010 - 17:30

Witajcie. Zapewne takie pytanie już kiedyś na forum się pojawiło, ale po dłuuugich poszukiwaniach nie znalazłem nic ciekawego - mianowicie poszukuję zaawansowanej aplikacji, potrafiająca zarządzać profilami telefonu w zależności od wielu warunków (na podstawie danych w kalendarzu, daty, godziny, stanu baterii, a jakby jeszcze na podstawie lokalizacji to już wogóle bomba) - musi umieć wyciszać dźwięki, zmieniać dzwonki, wyłączać wifi/bt - jakby wyłączało ssh to jeszcze lepiej. Najlepiej bezpłatna, ale nie jest to rzecz musowa.
Z góry dzięki za propozycje ;)

SBSettings z SBSchedule

#222 xCHERRYx

xCHERRYx
  • 217 postów

Napisano 25 listopada 2010 - 21:11

Cos do wysylania fot z telefonu do ipoda toucha bezplatny

#223 wojtek2295

wojtek2295
  • 7 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 27 listopada 2010 - 19:32

Hej, potrzebuję czegoś do przestawiania ikon, folderów itp. w jakiekolwiek miejsce na screenie

#224 dliwski

dliwski

• 15 306 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 listopada 2010 - 19:36

Hej, potrzebuję czegoś do przestawiania ikon, folderów itp. w jakiekolwiek miejsce na screenie

Gridlock

#225 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 27 listopada 2010 - 20:07

Poszukuje programu (nie wiem czy taki istnieje) dzięki któremu będę mógł oglądać filmy na telewizorze znajdujace sie na iPhone (taki air video tylko w dugą strone, lub jak to sie nazywa innaczej DLNA). Znalazłem program Mediaserver i widzi telewizor podłaczonego iPhona ale nie widzi muzyki ani filmów.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych