Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#2401 tomczii

tomczii
  • 913 posts

Posted 21 December 2014 - 10:31

Szukam aplikacji, która zrobi stream ekranu z iphone na tv samsung.

Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm

#2402 Turkish

Turkish
  • 35 posts
  • SkądWarszawa/Sri Lanka

Posted 21 December 2014 - 18:38

Szukam pod iOS 8
1: coś podobnego do CCControl, następuje respring gdy chce cokolwiek w tym programie włączyć ( nie wiem czemu )
2: jakiś kill all process - po zablokowaniu Iphone by zakończył wszystkie aplikacje w tle.
3: pytanie: żaden motyw pod winterboard nie działa. Ściąga się ale po zainstalowaniu i respringu ciagle klasyczny motyw. jakby ktoś mi pomógł byłoby super.

#2403 Amex

Amex
  • 1711 posts

Posted 21 December 2014 - 19:11

Szukam aplikacji, która zrobi stream ekranu z iphone na tv samsung.

Flipps HD. 
iMediaShare.

•  HP 17.3" Touch Pentium 8GB RAM 512GB SSD Windows 10
  •  MacBook Pro 15.4
 iPhone 14 PRO Space Black 128 GB

#2404 tomczii

tomczii
  • 913 posts

Posted 22 December 2014 - 15:02

dzięki za pomoc aplikacje ok ale jak mam zrobić stream ekranu np. z przeglądarki puffin ? chodzi mi o filmy.

#2405 jasiecki

jasiecki
  • 4271 posts

Posted 22 December 2014 - 19:23

Znajdzie sie jakis tweak dla ios 8 ktory zmienia dźwięki powiadomień??

Black 3gs/8 ---> Black 4s/16 ---> Black 4/16 ---> White 4s/16 ---> White 5/32 ---> Sliver 5s/64 -->Sliver 6 PLUS/16 ---> Sliver 6s/16 --> Rose gold 6s/64 ---> Black mat 7/128 ---> Black X/64  --> Black 12/128

#2406 tomczii

tomczii
  • 913 posts

Posted 27 December 2014 - 13:14

Wiem ,że to było już nieraz omawiane i pisane o tym ale chciałbym zapytać czy jest w cydi program do nagrywania rozmów przychodzących i wychodzących automatycznie (ios 8.1.1)

#2407 azak43

azak43
  • 315 posts

Posted 28 December 2014 - 14:57

Smartclose - będzie dostępne na IOS 8 ?

A może coś w zamian co będzie  automatycznie zabijało aplikacje.

#2408 ajmbot

ajmbot
  • 4 posts

Posted 29 December 2014 - 12:43

Wie ktoś jak ustawić zdjęcia w Prettier Banners ?

Edited by ajmbot, 29 December 2014 - 13:36.

#2409 kostrzeww

kostrzeww
  • 4 posts

Posted 05 January 2015 - 10:07

Witam

Potrzebuje pomocy w dwóch nurtujących mnie kwestiach:

1.Poszukuję 'aplikacji / opcji' wymuszającej na Iphonie działanie w trybie sieci wyłącznie 4g - biorę pod uwagę to że nie będzie się do mnie można dodzwonić - wiem że istnieje taka aplikacja na Androida niestety nie mogę znaleźć takiej na Iphone czy to Appstore czy Cydia.

2.PS4 wymaga przy udostępnianiu internetu z telefonu odblokowanie kilku istotnych portów dla tego typu urządzenia aby w sieci konsola mająca internet z telefonu widoczna była jako konsola ( Typ NAT 1 lub 2) a nie jako telefon (Typ NAT 3) wiele osób ma z tym problem, ustawienie stałego IP na konsoli to nie problem ale ustawienie na telefonie korzystania z konkretnych portów dla tego IP już tak - czy istnieje aplikacja (appstore / Cydia) pozwalająca na tego typu konfiguracja internetu jaki udostępniamy innym urządzeniom z Iphone?

#2410 maciek.nn

maciek.nn
  • 11 posts

Posted 05 January 2015 - 21:41

Witam, czy ktoś wie skąd można pobrać Antutu Benchmark ? Widziałem na wielu filmach tą aplikacje, a w sklepie znajduję tylko jakąś wersje 3D. Pozdrawiam

#2411 IDGAF

IDGAF
  • 16 posts

Posted 06 January 2015 - 08:59

Witajcie,

Obecnie u mnie StatusHUD2 powoduje respring board kiedy przegladam Youtube. Czy jest jakis podobny tweak ktory poprawnie dziala na 8.1.2 bez bledu?

#2412 rafdyd

rafdyd
  • 116 posts
Posted 06 January 2015 - 14:18

Widział może ktoś aplikacje pozwalającą zabezpieczyć np. galerie zdjęć odciskiem palca??

BioLockdown

Kolejna błyskotliwa odpowiedź, nie wiesz, to nie odzywaj się.

Zachowaj te swoje chamskie i głupie opinie tylko dla siebie! Nic mnie twoja opinia na mój temat nie interesuje!

Wytłumacz mi w takim razie "inteligencie" jak sam przyznajesz, że nie masz JB i się nie znasz, to wytłumacz mi po jaką cholerę udzielasz się w dziale "Cydia - Aplikacje i rozszerzenia" który dotyczy aplikacji po JB. Jak nie wiesz co to jest "Cydia" odsyłam do google. No łapy opadają. Wprowadzasz w błąd i jeszcze piszesz z rozbrajającą szczerością, że nie znasz się na tym. 

Widze ze nie umiesz czytać ze zrozumieniem, więc postaram ci sie wytlumaczyc w bardziej przystępny sposób: nie napisałem tego odnośnie mojej osoby. Akurat należę do mniejszości która ma JB na tel. Gdybyś był tylko trochę inteligentniejszy-to zanim coś napiszesz, sprawdzilbys mój profil. A na temat JB to wiem wiecej niż ty. 

Nawet nie potrafisz prawidłowo odpowiedzieć do cytowanego posta, a co dopiero mówić (pisać) o tweak-ach z Cydii. Apkami z AppStore możesz sobie buty wytrzeć. Dział jasno wskazuje dla kogo się tutaj udzielają forumowicze, a tekst że nie jażdy ma JB, biorąc pod uwagę ten dział, jest po prostu cudownym kretynizmem. No i gratulacje dla ciebie jako największego znawcy na temat JB. Sayonara 23 (23 to IQ).

#2413 maciek.nn

maciek.nn
  • 11 posts

Posted 06 January 2015 - 14:59

Rafdyd a znasz jakąś aplikacje typu biolockdown, ale żeby była darmowa ? Dopiero co kupiłem iPada Air 2 i nie spieszy mi się robić jailbreaka i pozbywać się gwarancji ;)

#2414 rafdyd

rafdyd
  • 116 posts
Posted 06 January 2015 - 18:01

Rafdyd a znasz jakąś aplikacje typu biolockdown, ale żeby była darmowa ? Dopiero co kupiłem iPada Air 2 i nie spieszy mi się robić jailbreaka i pozbywać się gwarancji ;)

Robiąc JB nie pozbywasz się gwarancji. Zawsze możesz odtworzyć czystego ios-a w itunes. BioLockdown kosztuje parę dolarów a naprawdę załatwia sprawę dostepu do jakiejkolwiek aplikacji lub ustawień za pomocą touch-a.

#2415 maciek.nn

maciek.nn
  • 11 posts

Posted 06 January 2015 - 19:55

JB wydaje mi się podobną sprawą do robienia roota w Androidzie. Zależy jaki serwis ma humor. A te 2 lata jakoś się przemęczę :/

#2416 dario13d

dario13d
  • 530 posts

Posted 06 January 2015 - 20:24

JB wydaje mi się podobną sprawą do robienia roota w Androidzie. Zależy jaki serwis ma humor. A te 2 lata jakoś się przemęczę :/

Nie do końca po zrobieniu JB i w razie późniejszych problemów ze sprzętem, przywróceniu go do ustawień fabrycznych

po JB nie ma żadnych śladów :D

WIDZEW ŁÓDŹ 1910 & RUCH CHORZÓW 1920

•  Macbook Pro 13'' Mid 2012      iPhone 5s 32GB White +JB      iPad Air 32 GB White WiFi +JB

#2417 hans1000

hans1000
  • 2 posts

Posted 07 January 2015 - 14:24

Czesc zamieniłem właśnie nokie e72 na iphona 5s i mam dwa problemy które mi utrudniają trochę korzystanie z iphona

1.

W noki po otrzymaniu wiadomosci lub nie odebraniu rozmowy dioda na froncie informowała mnie o tym że przyszedł sms albo rozmowa, miganiem migała ona do czasu aż odczytałem smsa lub sprawdziłem kto dzwonił. Czy jest taka aplikacja na iphona która działała by podobnie mrugajac dioda z tylu lub wyswietlajac cos na ekranie?

Nie chodzi mi o miganie diody w czasie przyjscia wiadomosci tylko od czasu przyjscia do jej odczytania. Czyli telefon lezy np na biurku a ja widze ze jest nie odczytana wiadomosci bo miga dioda.

2.

Raporty doręczenia sms'ów

czy są aplikacje pozwalające na potwierdzenie że sms został dostarczony i odczytany?

pzdr

#2418 rafdyd

rafdyd
  • 116 posts
Posted 07 January 2015 - 17:29

Czesc zamieniłem właśnie nokie e72 na iphona 5s i mam dwa problemy które mi utrudniają trochę korzystanie z iphona

1.

W noki po otrzymaniu wiadomosci lub nie odebraniu rozmowy dioda na froncie informowała mnie o tym że przyszedł sms albo rozmowa, miganiem migała ona do czasu aż odczytałem smsa lub sprawdziłem kto dzwonił. Czy jest taka aplikacja na iphona która działała by podobnie mrugajac dioda z tylu lub wyswietlajac cos na ekranie?

Nie chodzi mi o miganie diody w czasie przyjscia wiadomosci tylko od czasu przyjscia do jej odczytania. Czyli telefon lezy np na biurku a ja widze ze jest nie odczytana wiadomosci bo miga dioda.

2.

Raporty doręczenia sms'ów

czy są aplikacje pozwalające na potwierdzenie że sms został dostarczony i odczytany?

pzdr

Co do pierwszego zapytania to ja się nie spotkałem z taką apką czy tweak-iem. Biorąc pod uwagę mozliwości sprzętowe to jedyną opcja do migania byłaby lampa aparatu, która jest na tylnej obudowie. Dla mnie byłoby to marnotrawstwo baterii, bo nawet jeżeli lampa migałaby co kilka sekud to przy takim czasie np. półgodzinnym bateria "zamrugałaby" się :) co zera. Są aplikacje typu latarka-stroboskop więć wymuszenie na lampie mrugania z jakąś częstwotliowścią chyba nie byłoby trudne, ale tak jak napisałem wczęśniej prądożerne.

Drugie pytanie: Z poziomu iOs-a można jedynie ustawić, żeby inni otrzymywali powiodomienia (raporty) o twoim odczytaniu ich wiadomości. Co do  otrzymywania raportó w drugą stronę to inni forumowicze może będą wiedzieć.

#2419 Andaar

Andaar
  • 1688 posts

Posted 08 January 2015 - 10:39

Witam poszukuję dwóch tweaków:

1) Gdy jesteśmy w spisie kontaktów, to mamy możliwość w lewo przeciągając palec po kontakcie i uruchomi się okienko pisania wiadomości, a w prawo od razu zadzwonimy do danej osoby.

2) Tworzenie podfolderów w folderach głównych

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#2420 tomczii

tomczii
  • 913 posts

Posted 09 January 2015 - 20:23

Poszukuje aplikacji ,która wysyła potwierdzenie odczytania sms

#2421 NoMercy

NoMercy
  • 143 posts
  • Skąd3M

Posted 09 January 2015 - 20:44

program do zmiany glosu podczas rozmowy telefonicznej ? voicechanger nie dziala ios 8.1.2 

Super Recorder ma plugins umożliwiajacy zmianę głosu - nazywa się Dalek Voice. Taki, nazwijmy to śmieszny robocik ;-)

#2422 prz3mo

prz3mo
  • 2 posts

Posted 10 January 2015 - 00:07

Witajcie! Poszukuję aplikacji, która pozwoli mi zablokować ekran podczas rozmowy telefonicznej. Nie działa mi czujnik zbliżeniowy, więc szukam czegoś co zablokuje ekran po określonym czasie, lub aplikacji, która sprawi, że będę mógł zablokować ekran podczas rozmowy przyciskiem power. Niestety bez żadnej aplikacji nie mogę tego zrobić, gdyż przycisk power zakańcza połączenie. Kupiłem aplikację CallLockScreen, ale niestety nie działa. Mam IOS 8.1.2. i iPhone 5S Oczywiście po jailbreaku. Z góry dziękuję za pomoc!

#2423 Andaar

Andaar
  • 1688 posts

Posted 10 January 2015 - 02:02

Witam poszukuję dwóch tweaków:

1) Gdy jesteśmy w spisie kontaktów, to mamy możliwość w lewo przeciągając palec po kontakcie i uruchomi się okienko pisania wiadomości, a w prawo od razu zadzwonimy do danej osoby.

2) Tworzenie podfolderów w folderach głównych

Napisze nazwy bo jednak trochę szukania było, ale sam znalazłem:

1) QuickGestures

2) NestedFolders

MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue

Nie pomagam na PW

#2424 Kopi89

Kopi89
  • 13 posts
  • SkądWarszawa

Posted 10 January 2015 - 02:15

Witajcie! Poszukuję aplikacji, która pozwoli mi zablokować ekran podczas rozmowy telefonicznej. Nie działa mi czujnik zbliżeniowy, więc szukam czegoś co zablokuje ekran po określonym czasie, lub aplikacji, która sprawi, że będę mógł zablokować ekran podczas rozmowy przyciskiem power. Niestety bez żadnej aplikacji nie mogę tego zrobić, gdyż przycisk power zakańcza połączenie. Kupiłem aplikację CallLockScreen, ale niestety nie działa. Mam IOS 8.1.2. i iPhone 5S Oczywiście po jailbreaku. Z góry dziękuję za pomoc!

Activator ma możliwość przydzielenia danego przycisku do wybranych czynności w telefonie, w tym m.in. zablokowanie ekranu.

#2425 nofffy

nofffy
  • 14 posts

Posted 12 January 2015 - 11:50

Istnieje jakiś tweak (bądź klawiatura) dodający rząd cyfr nad klawiatura z literami w SMS? 

Edited by nofffy, 12 January 2015 - 11:50.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users