Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#2126 szwagier95

szwagier95
  • 13 postów

Napisano 02 marca 2014 - 12:30

Szukam aplikacji która wyświetlałaby sporządzone notatki w centrum powiadomień.

#2127 nero12

nero12
  • 54 postów

Napisano 02 marca 2014 - 13:29

Witam, Mm zainstalowany favorite contacts7 nie działa mi iphone5s możecie pomóc?

#2128 Turkish

Turkish
  • 35 postów
  • SkądWarszawa/Sri Lanka

Napisano 02 marca 2014 - 17:16

Witam. Szukam aplikacji która pozwoli mi na podzieleniu kontaktów w SMS, w sensie chce dodać grupę osób od których nie będzie powiadomień SMS na lockscreenie, a smsy mogą być ukryte Ew. Po wejściu w wiadomości tam bedą.

#2129 Robert Michalsky

Robert Michalsky
  • 12 postów
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Napisano 02 marca 2014 - 20:09

Witam, szukam aplikacji która po usunięciu, (schowania zegarka) przesunie otrzymane powiadomienia do góry, a nie jak to jest teraz, że wyświetlają się mniej więcej od połowy. Wszystko przez nowy piękny zegar GRAND LS. Pozdrawiam.

#2130 krisdnm

krisdnm
  • 34 postów
  • SkądŻagań

Napisano 03 marca 2014 - 15:12

Jak się nazywał tweak który zmieniał rozmiar StatusBar'a z lockscreena na taki sam jak jest na home itd.?

#2131 HappyBlack

HappyBlack
  • 187 postów

Napisano 03 marca 2014 - 16:05

Witam. Szukam aplikacji która pozwoli mi na podzieleniu kontaktów w SMS, w sensie chce dodać grupę osób od których nie będzie powiadomień SMS na lockscreenie, a smsy mogą być ukryte Ew. Po wejściu w wiadomości tam bedą.

W biteSMS jest taka opcja, by dla wybranych kontaktów wyciszyć powiadomienia, jednak o opcji, by się nie pojawiały na LS, nie słyszałem.

Jak się nazywał tweak który zmieniał rozmiar StatusBar'a z lockscreena na taki sam jak jest na home itd.?

SameStatus.

#2132 azak43

azak43
  • 315 postów

Napisano 04 marca 2014 - 16:33

Witajcie. Potrzebuję aplikacji, która by uaktywniała w określonych godzinach program Virtual Home. Coś takiego jak jest w "nie przeszkadzać" - ustawia się godziny aktywności. z góry dziękuję i pozdrawiam.

#2133 HappyBlack

HappyBlack
  • 187 postów

Napisano 04 marca 2014 - 18:08

Activator. W Ustawieniach wybierasz Activator -> Wszędzie -> Edycja -> Scheduled. W ten sposób możesz ustalić, by o danej porze danego dnia coś się włączyło. Następnie utworzyć zdarzenie raz jeszcze, by się wyłączyło.

#2134 azak43

azak43
  • 315 postów

Napisano 04 marca 2014 - 19:10

Mam Activatora. Ustawiłem godziny wg. Twoich wskazówek, ale jak mam wybrać tą konkretną aplikację tzn. Virtual Home ?

- - - Połączono posty - - -

Nie mam tej aplikacji na liście Activatora.

Jak ją dodać do listy aplikacji obsługiwanych przez Activatora ??

#2135 Mardok

Mardok
  • 252 postów

Napisano 05 marca 2014 - 09:21

A nie możesz po prostu wybrać z listy przycisk home ?

#2136 azak43

azak43
  • 315 postów

Napisano 05 marca 2014 - 10:09

Niestety gdy wrzucę „ Home” wówczas działa to tak jakbym dwa razy wcisnął przycisk Home.

- - - Updated - - -

Cały czas zastanawiam się jak zrobić aby Activator widział Virtual Home jako aplikację systemową. Inne widzi .

#2137 Mardok

Mardok
  • 252 postów

Napisano 05 marca 2014 - 10:32

Nie bardzo wiem co chcesz zrobić ale "Virtual Home" po prostu wysyła zdarzenie wciśnięcia "Przycisku Home" a to samo zdarzenie możesz wibracji dostępnych opcji "Przycisk Home" więc póki konkretniej nie napiszesz "o co chodzi" obawiam się że nie mogę Ci pomóc.

BTW: dla "Przycisk Home" robisz tylko jeden Scheduled!

#2138 azak43

azak43
  • 315 postów

Napisano 05 marca 2014 - 11:02

Nie bardzo wiem co chcesz zrobić ale "Virtual Home" po prostu wysyła zdarzenie wciśnięcia "Przycisku Home" a to samo zdarzenie możesz wibracji dostępnych opcji "Przycisk Home" więc póki konkretniej nie napiszesz "o co chodzi" obawiam się że nie mogę Ci pomóc.

BTW: dla "Przycisk Home" robisz tylko jeden Scheduled!

Dzięki za zainteresowanie i już piszę o co mi chodzi.
Mam zainstalowaną aplikację Virtual Home, która między innymi powoduje to, że Iphona z uśpienia można wybudzić przez dotkniecie klawisza dotykowego Home, bez konieczności jego wciskania. Co mi bardzo przypadło do gustu.
Jednak aby to działało VH w momencie uśpienia telefonu jest cały czas aktywny i pobiera energie z baterii. Przez co czas użycia i gotowości jest równy sobie.

W związku z powyższym chcę aby aplikacja VH automatycznie wyłączała się np. wieczorem, gdy nie używam IP a aktywowała się rano. W ten sposób przez noc nie będzie pobierać prądu z baterii, co przedłuży jej działanie.
W Activatorze jest większość aplikacji systemowych, które zainstalowałem z Cydii. A nie ma VH co uniemożliwia mi zastosowanie ustawień Scheduled.

#2139 Mardok

Mardok
  • 252 postów

Napisano 05 marca 2014 - 12:24

Aaa ... chodzi o aktywację opcji w Virtual Home a nie samego przycisku, no cóż tego Activatorem nie zrobisz (brak odpowiedniego wydarzenia) - pozostaje tylko napisać do developera VH z prośbą o dodanie owej opcji.

#2140 azak43

azak43
  • 315 postów

Napisano 05 marca 2014 - 13:23

Nie musi aktywować konkretnej opcji w VH, wystarczy aby uruchamiał przycisk. Gdyby Activator widział VH to myślę, że dało by rade to zrobić.

#2141 Łukasz Wojciechowski

Łukasz Wojciechowski
  • 133 postów
  • SkądWawa/Ząbki

Napisano 06 marca 2014 - 16:14

Proszę o jakieś dobre repozytoria (szybkie darmowe wersje wychodzących tweaków) ale przy tym bezpieczne. Biteyourapple w miare szybko aktualizuje ale dwa razy uwalilem telefon instalując coś od nich, natomiast xsellize bardzo dlugo sie czeka na cokolwiek.

#2142 Paf

Paf
  • 8 094 postów

Napisano 07 marca 2014 - 10:53

Proszę o jakieś dobre repozytoria (szybkie darmowe wersje wychodzących tweaków) ale przy tym bezpieczne. Biteyourapple w miare szybko aktualizuje ale dwa razy uwalilem telefon instalując coś od nich, natomiast xsellize bardzo dlugo sie czeka na cokolwiek.

Chcesz kraść radzi sobie sam.

#2143 speedway

speedway
  • 172 postów

Napisano 07 marca 2014 - 16:40

Czym wyłącze to denerwujące powiadomienie "brak sieci"? Popup blocker nie działa

Ponawiam pytanie. Istnieje coś takiego?

#2144 WeronikaM

WeronikaM
  • 63 postów

Napisano 08 marca 2014 - 17:15

Szukam tweaku, dzięki któremu nie będę miała powiadomień na lockscreenie :) Zna ktoś ?

#2145 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 08 marca 2014 - 17:33

A nie wystarczy wyłączyć powiadomienia w ustawieniach centrum powiadomień?

#2146 WeronikaM

WeronikaM
  • 63 postów

Napisano 08 marca 2014 - 19:19

nie sprecyzowałam... chodzi o to, żebym miała na lockscreenie tylko nieodebrane połączenia i wiadomości bez fb/poczty/instagrama. Jak wyłącze powiadomoenia z tych aplikacji, to nie będę miała ich wogle, a chodzi o sam lockscreen ;)

#2147 JerryEvo

JerryEvo
  • 3 921 postów
Napisano 08 marca 2014 - 19:27

Dla każdej aplikacji oddzielnie możesz włączyć/wyłączyć powiadomienia.

#2148 WeronikaM

WeronikaM
  • 63 postów

Napisano 09 marca 2014 - 19:53

Jest tweak dzięki któremu mogę ustawiać ikony gdzie mi się podoba na ekranie początkowym ? i tweak do zmiany nazwy pod ikonkami ? dzięki ;)

#2149 Mardok

Mardok
  • 252 postów

Napisano 09 marca 2014 - 19:55

Gridlock oraz Icon Renamer.

#2150 gsn

gsn
  • 180 postów

Napisano 09 marca 2014 - 23:24

W momencie kiedy uruchamiam aplikacja będącą w jakimś folderze po jej zamknięciu mam widok zawartości folderu. Chciałbym, aby po zamknięciu appki od razu wracać do Springbord'a. Zna ktoś jakiś sposób?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych