Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#151 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 12 października 2010 - 07:34

http://myapple.pl/cy...tml#post1370207

Podobnież na 4.1 QuickWidgets nie działa, link powyżej.

#152 Kartez

Kartez
  • 8 postów

Napisano 16 października 2010 - 09:08

Witam! Czy istnieje jakaś aplikacja pozwalająca na zarządzanie biblioteką iTunes na PC z poziomu iPoda/iPhone'a (nie chodzi mi tu o MVC, to by było na tyle niewygodne, że mijałoby się z celem)? Zakupiłem sobie ostatnio WI-FI Sync z Cydii i ze zgrozą odkryłem, że on takiej funkcji nie posiada (co czyni go kompletnie bezużytecznym, bo skoro trzeba siedzieć przy komputerze, żeby z niego korzystać, równie dobrze można podpiąć kabel).

#153 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 16 października 2010 - 09:27

remote //edit nie zauważyłem pc - ale na nim też powinno (nie wiem, nie mam wifi w pc)

#154 Kartez

Kartez
  • 8 postów

Napisano 16 października 2010 - 10:02

Już nieakutalne; dzięki lfemzwan

---------- Wpis dodano o 10:52 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:40 ----------

Miałbym jeszcze jedno pytanie: zarówno Remote jak i WI-Fi sync wydają się łączyć tylko wtedy, gdy ipod jest w tej samej sieci co komputer.
A dałoby się połączyć (gdzieś indziej, np w mcdonaldzie) z hotspotem wifi i przez internet zsynchronizować ipoda z włączonym komputerem w domu?

---------- Wpis dodano o 11:02 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:52 ----------

i czy da się wymusić synchronizację z poziomu ipoda? tj kliknąć 'synchronizuj' na ipodzie, a nie w komputerze (chodzi mi o WI-Fi Sync)

#155 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 16 października 2010 - 10:48

w wersji 2.0 bedzie mozna łączyc sie po 3G wiec z innymi sieciami pewnie po wifi a wifi sync u mnie synchronizuje sie z automatu tylko po uruchomieniu włącz w itunes automatyczną synchronizację i po podłączeniu do usb albo uruchomieniu wifi sync bedzie automatycznie synchronizował

#156 Kartez

Kartez
  • 8 postów

Napisano 16 października 2010 - 11:27

Działa; dzięki wielkie Panowie.

#157 djtotpoland

djtotpoland
  • 62 postów

Napisano 17 października 2010 - 15:20

Szukam programów: 1. samoczynne wysyłanie smsów o ustalonej godzinie, lub np co 30minut 2. samoczynne wysłanie tzn 'sygnałka' o ustalonej godzinie, lub np co 2 sekundy 3. nagrywanie rozmów, może być nawet bardzo amatorskie, byle coś działało 4. czy istnieje obsługa plików flash pod 3G 3.1.3? Chodzi o sam odtwarzacz plików .flv, .swf 5. odtwarzacz dvix z napisami 6. odtwarzacz HD formatów .mp4, .mkv 7. jakaś dobra aplikacja do kręcenia video na 3G z możliwością przenoszenia do rolki 8. jakiś dobry dyktafon, obecnie mam 'Audio Recorder' który sprawuje się świetnie [podbicie +4.0, .mp3 Stereo 128kbps] jednak ciężko wyciągnąć z niego pliki 9. aplikacja, która pozwoli mi dodać ściągniętą muzykę bezpośrednio z Iphona lub odebraną przez Bluetooth do Ipod-a 10. program, który pozwoli mi postawić serwer ftp lub http na Iphonie 11. mapy offline, w sensie że to co przeglądam zapisuje się w pamięci i działa potem offline 12. przeglądarki stron z dobrą obsługą Java Scriptów 13. szybkie i proste narzędzie do respringu 14. możliwość użycia iphona jako głośnika bluetooth 15. aplikacja do ściągania filmików z youtube, inna niż MXTube jeśli istnieje 16. porady w jaki sposób zrobić takie fajne pomaranćzowe logo Orange zamiast zwykłego napisu 17. programu do pełnego backupu, gdzie w aplikacji mogę wybrać co mi ma zapisać i albo wysłać na serwer albo gdzieś na telefonie zapisać i później tylko wskazać lokalizację a on to sam przywróci. 18. aplikacja do aparatu lepsza niż normalna jednak aby zdjęcia były robione szybko 19. program do zmiany ikonek i nazw aplikacji z poziomu iphona 20. czy istnieje obsługa javy pod iphoa? jeśli tak to proszę o program 21. program do tworzenia dzwonków z poziomu iphona. wskazuję jakiś utwór z ipod-a i robię z niego dzwonek, który zapisze mi się w dzwonkach. Aplikacje mogą być płatne i darmowe, z app store, cydii i rock. Wszysko powinno śmigać pod Iphone 3G 3.1.3. Dziękuję bardzo za pomoc :)

#158 MiXCode

MiXCode
  • 88 postów
  • SkądChorzów, PL

Napisano 21 października 2010 - 21:55

Program do ustawiania własnego boot loga, dla iPhone 3Gs iOS 4.1

#159 Kalari

Kalari
  • 99 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 21 października 2010 - 22:04

Powtarzam zapytanie bo zniknęło w tłumie: poszukuję 2 programów: 1) chciałabym aby na całym ekranie wyświetlało się zdjęcie osoby dzwoniącej. 2) potrzebuję pełnego adresu repo z programem ForwardMsgFix albo czegoś innego do zwalczenia tej dolegliwości. (bardzo proszę o dokładne adresy repo) z góry dzięki!

#160 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 21 października 2010 - 22:17

1. bitesms (cydia) 2. chyba nie ma 3. dla Polski nie ma 4. nie, jest tylko Frash do Safari, ktory pozwala zaladowac niektore elementy flash. (cydia) 5. w dziale "Programy" jest swiezy watek o tym. 6. nie wiem 7. Cycorder (cydia) 8. iTalk moze? (cydia) 9. nie wiem 10. chyba MewSeek cos takiego robil, ale niezbyt ogarniam jak ta app dzialala (Cydia) 11. xgps (cydia) lub zafunduj sobie jakas nawigacje z appstore'a ;p 12. chwalone sa ogolnie Mercury, Atomic Browser, iCab, Opera. Posprawdzaj. (appstore) 13. SBSettings / GPower Pro (Cydia) 14. nie kojarzę 15. YourTube (Cydia) 16. w cydii sa jakies ikonci operatorow, ogolnie wpisz sobie w google zmiana loga operatora iphone i znajdziesz poradniki na myapple 17. PkgBackup (to do backupu Cydii), Appbackup (backupu savow gier itd.) 18. mnostwo tego jest... wpisz w appstore "camera" i ogarnij recenzje i oceny. 19. WinterBoard + motywy z netu lub Cydii 20. nie 21. Ringtone Maker (appstore)

#161 daro1337

daro1337
  • 65 postów
  • SkądPiaseczno

Napisano 22 października 2010 - 09:52

wITAM czy jest jakaś alpikacja, która pokazuje date i godzine przy karzdym dostanym sms w skrzynce odbiorczej? to jest wkurzajace...

#162 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 22 października 2010 - 10:42

wITAM czy jest jakaś alpikacja, która pokazuje date i godzine przy karzdym dostanym sms w skrzynce odbiorczej? to jest wkurzajace...

w orange wystarczy dodac kontakt z numerem *100*1*2*# i gratis smsy beda lądowac z datami jeden pod drugim wiec bedzie historia

#163 daro1337

daro1337
  • 65 postów
  • SkądPiaseczno

Napisano 22 października 2010 - 10:53

DZIĘKI ;D

#164 robberpl

robberpl
  • 336 postów

Napisano 22 października 2010 - 14:36

Normalniejszy sposob: sciagnij bete bitesms 5.1. Repo na forum, w watku o bitesms :P

#165 gefty

gefty
  • 321 postów

Napisano 23 października 2010 - 23:52

jakaś aplikacja pod ios3 do zmiany background pod ikonami ?

#166 MiXCode

MiXCode
  • 88 postów
  • SkądChorzów, PL

Napisano 24 października 2010 - 00:00

gefty iOS3 ? Takie coś nie istnieje. A co do programu: Winterboard

#167 adam-and1

adam-and1
  • 116 postów
  • SkądKatowice

Napisano 25 października 2010 - 09:29

1 . poszukuję programu na Iphona 3G, który umożliwi wysyłanie plików przez bluetoth'a nie tylko na iphony ale również na inne komórki

#168 Mercz

Mercz
  • 2 783 postów
  • SkądSzczecin, PL

Napisano 25 października 2010 - 09:39

1 . poszukuję programu na Iphona 3G, który umożliwi wysyłanie plików przez bluetoth'a nie tylko na iphony ale również na inne komórki,

1.IblueNova
2.Kwadrylion razy napisałem i napiszę jeszcze raz:) NIE TOLERUJEMY PIRACTWA

#169 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 25 października 2010 - 12:18

@gefty - sms/desktop background @adam-and1 - jest w cydii (w cydii masz wyszukiwarkę)

#170 Kublon

Kublon
  • 143 postów

Napisano 25 października 2010 - 15:48

[Szukam]Firmware Changer 4.0

Witam. Poszukuje paczki *.deb programu firmware changer 4.0 z repo modmyi.com w cydii. Problem w tym, że za Chiny nie mogę dodać tego repo ani w Cydii ani w Cyderze więc jeżeli ktoś by był tak uprzejmy i wyszperał u siebie tą paczkę to był bym bardzo wdzięczny.

Program jest darmowy żeby nie było, że próbuje kraść/namawiać do kradzieży :D

@:
Matko, pod latarnią najciemniej ; D. Nie zobaczyłem przyklejonego tematu, proszę moda o przeniesienie mojego posta do słusznego wątku
zrobione :)
krakers

#171 gefty

gefty
  • 321 postów

Napisano 26 października 2010 - 14:59

gefty iOS3 ? Takie coś nie istnieje.

Chodziło mi o firmware z serii 3.x.x

@lfemzwan - o to chodziło. Dzięki!

#172 inktual27

inktual27
  • 139 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 października 2010 - 15:07

Czy jest jakis temat, który wygląda jak ios 4 na 3.1.3:confused:

#173 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 26 października 2010 - 17:45

trochę tego już widziałem - poszukaj w cydii, albo na google pod hasłem ios4 theme czy coś...

#174 Piecha1

Piecha1
  • 39 postów

Napisano 28 października 2010 - 17:56

Potrzebuje Shrink ( pomniejszanie ikonek ) lecz na mojej cydii jest tylko shrink cracked a on nie działa na ios 4.1 ;/ i potrzebuje zwyklego shrinka a wyczytalem ze sa 2 . Shrink i shrink cracked . jest jakies repo które doda mi ten shrink do pobrania ? czy jest jakas inna nazwa tego i zle wyszukuje ?

#175 lfemzwan

lfemzwan
  • 2 166 postów
  • SkądPL

Napisano 28 października 2010 - 20:13

shrink powinieneś mieć w cydii, a to, że masz shrink cracked nie świadczy o tobie dobrze - wszak jest to kradzeż

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych