Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#1076 blap

blap
  • 8 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 09:09

Szukam rozszerzenia żeby siatka aplikacji była w rozmiarze 5x4 i to samo z dockiem. Szukam, szukam i znaleźć nie mogę:( zna ktoś coś takiego?

#1077 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 11:55

hmm... repo HYI ma duzo siatek moze tam ktoras bedzie podobna repo.hackyouriphone.org albo Iconoclasm <-- rozmieszczasz ikony wedlug wlasnego uznania :) to najwyzej samemu rozmiesc dzieki temu programowi. pozdro

#1078 mickelk

mickelk
  • 144 postów
  • SkądPrudnik, Poland

Napisano 08 kwietnia 2012 - 14:05

z jakiego repo ściągne TreasonSMS lub podobną aplkacje?

#1079 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 14:26

ModMyi.com | treasonSMS
z modmyi ;S wpisuj w google aplikacje to Ci znajdzie je szybciutko ;)
pozdro, wesolych

#1080 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 08 kwietnia 2012 - 15:18

Witam, Potrzebuje na ip 4 cos ala Safari Download manager gdyz nie dziala on na sofcie moim czyli 5.1 oraz aplikacje do obslugi bluetooth gdyz AirBlue wogole nie chce mi chodzic - niby sie instaluje ale klikam w status bar 2x i nic sie nie dzieje. A mialem 5.0 i za rada kogos z forum upgradeowalem do 5.1 ;/ i teraz mam problem. Zna ktos rozwiazanie na moje problemy? PS . Oczywiscie chodzi mi o uniwersalny bluetooth a nie taki tylko pomiedzy ios

#1081 mickelk

mickelk
  • 144 postów
  • SkądPrudnik, Poland

Napisano 08 kwietnia 2012 - 16:02

@sbaton, adres to http://apt.modmyi.com ? jak tak to nie wyszukuje mi tej aplikacji

#1082 OpTiMuSpRiMe

OpTiMuSpRiMe
  • 42 postów
  • SkądPolkowice

Napisano 08 kwietnia 2012 - 16:35

Witam poszukuje aplikacji dzieki ktorej bede mogl zrobic z iPhone 3G pendrvie, ale zeby pliki mozna bylo wgrywac przez kabel

#1083 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 23:22

@mickelk nie znalazlem rowniez tego w modmyi w cydii choc na stronie maja, dziwne. Mam dla Ciebie za to dwie zastepcze aplikacje takie same jak tamta tak sadze
-WifiSMS
-DeskSMS
Napisz pozniej prosze, czy to jest to co potrzebujesz.

---------- Wpis dodano o 00:22 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:19 ----------

@Optimusprime
Jest program w apt.dmytro.me i sie nazywa USB DRIVE -> jak podlaczysz iphone pod kompa nawet jak nie ma itunes wyskoczy w panelu komputera dysk dodatkowy np G: ;) w programie mozesz ustawic ile dysk moze maxymalnie miec pojemnosci np max 300mb mozesz wrzucic

#1084 ryzu

ryzu
  • 75 postów

Napisano 08 kwietnia 2012 - 23:39

Witam Wiecie może jak wygląda emulacja gier z PSX na iPhonie 4S ? Jakiekolwiek fakty są na temat tego czy gry chodzą ?

#1085 krystianen

krystianen
  • 16 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 00:40

Witam Potrzebuje programu so obslugi alarmow. 1. Rozna glosnosc dzwonka i alarmow (z tego co wiem w ustawieniach mamy tylko jedna glosnosc- wspolna)q 2. Mozliwosc ustawienia kilku alarmow (jest w standardzie ale z reguly nie odzie w parze z punktem 1.) 3. Mam 5.1 najlepiezeby byla free

#1086 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 12:46

@ryzu dziala ... ale i tak te gry dziwnie chodza czasem sie mula, lepiej GBA sciagnij albo normalne gry :)

#1087 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 09 kwietnia 2012 - 22:48

Jak ręcznie skopiować aplikacje z Cydii (.deb) na komputer (Windows)? Witam. Szukam już od 2h informacji jak mogę skopiować z Iphona 4S IOS 5.0.1 aplikacje z Cydii na komputer (Windows) i nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji, a nie chciałem zaśmiecać forum. Wiem, że są to pliki o rozszerzeniu deb. Bardzo proszę o pomoc. Ps. czy ktoś w prosty sposób może mi wyjaśnić jak zrobić kopie zapasową aplikacji i repozytoriów z Cydii programem PKGBACKUP, bo niestety nie mogę sobie z tym poradzić.

#1088 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 09:49

PKGBACKUP - User Guide

musisz miec Ifunbox, wchodzisz przez niego do komorki w cale 'drzewko' iphone'a i w do wybranego pliku gdzie jest pkgbackup i bedzie pewno nazwa restore:D z data i kopiujesz. Jak bedziesz chcial wgrac ten restore to w ten sam sposob.

pozdro. :)

---------- Wpis dodano o 10:48 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:46 ----------

mozesz przez dropboxa sciagnac albo w IFile :) poszukac

---------- Wpis dodano o 10:49 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:48 ----------

How To Backup Your iPhone Cydia Apps With PkgBackup tutaj masz ze niby przez itunes mozna

#1089 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 postów
  • SkądKraków

Napisano 10 kwietnia 2012 - 11:54

Dzięki za pomoc z PKGBackup. A czy możesz mi powiedzieć jakie rozszerzenia mają instalki aplikacji z Cydii? DEB czy IPA? Wiem, że instalkę o rozszerzeniu DEB mogę wrzucić np. za pomocą iFile do Iphona i zainstalować, a jak mogę komuś wysłać taką instalkę aplikacji z Cydii, którą mam zainstalowaną na telefonie? Nie mogę nigdzie znaleźć plików o rozszerzeniu DEB w telefonie. PS. jak włączyć LocalSharing?

#1090 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 12:27

1. nie wyslesz komus instalki z cydii on musi sam pobrac
2. localsharing = program uzywasz do wysylania np ifile? albo przez bluetooth - airblue
3. instalki maja .deb
-> Download mirrors for com.filippobiga.springtomize2_1.2-6_iphoneos-arm_fabius.deb - Mirrorcreator - Upload files to multiple hosts przyklad programu springtomize

#1091 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 10 kwietnia 2012 - 13:07

A czy PKGbackup backupuje tylko same aplikacje czy rowniez ich ustawienia? W takim sensie ze po restore bede mial wszystko tak jak bylo?

#1092 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 16:44

sadze ze wszystko - ustawienia,repositories etc.

#1093 klosiek

klosiek
  • 32 postów
  • SkądBiałobrzegi

Napisano 10 kwietnia 2012 - 19:31

Witam :). Poszukuje kilku potrzebnych dla mnie aplikacja mam nadzieje ze mi pomożecie ;). Otóż pierwsza - najlepiej jakiś całkiem nowy program do pisania, odbierania maili etc etc. Jeśli takowego nie ma to może chociaż jakaś aplikacja (tools) co by mógł zmienić dźwięk przychodzacego maila ( dużo mailuje i zaczyna irytowac mnie fakt ze czasami po prostu nie usłysze jak mi nowy przychodzi ). Drugi program to najprościej jakiś alarm co by mozna było wybrać własna muzykę , albo chwała Bogu może radio. Trzeci program potrzebny mi do zakładania hasła na foldery ,np.: zdjecia. Sadze ze z tym nie będzie problemu ;). Jakiś czas temu oglądając jakiś ciekawy toturial na yt zauważyłem ze facet prezentujący iPhone'a nie miał standardowego suwaka do odblokowania swego iphone'a a ciekawie skonstruowany Lock polegający na tym ze było bodajże cztery kropki w pionie i trzy w poziomie ( aczkolwiek nie jestem pewny) i przesuwając palcem w odpowiednio wybranej sekwencji po kropkach odblokowal iPhone. Ciekawa sprawa , może ktoś z was sie co to za aplikacja :)?

#1094 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 21:05

1. iprotect - blokuje aplikacje haslem wybierasz sobie jakie:D
2. poczta inny dzwiek - anyring ( guide w necie*google* :D )
3. alarm na noc - App Store - TimeTuner Radio Alarm Clock ?
a jak chcesz po prostu muzyke jakas fajna zrobisz to rowniez anyringiem.
4. Chodzi Ci o odblokowywanie jak w androidzie jest? 9 kolek i wybierasz jak chcesz odblokowac?
repozytor : cydia.xsellize.com
i aplikacja sie nazywa androidlock .
* co do aplikacjii do meila to jezeli tylko dzwiek Ci przeszkadza to powinno byc dobrze, a jak nie to pisz co potrzebujesz zeby bylo zmienione w tej aplikacjii.

#1095 kebab

kebab
  • 132 postów
  • SkądOstrowiec Świętokrzyski/Kraków

Napisano 11 kwietnia 2012 - 09:54

Nagywanie filmów (demo aplikacji) Cześć, czy kojarzycie może jakiś programik który nagrywa co robimy na telefonie? Chodzi o to żeby dev. byli w stanie bez problemu odtwarzać błędy I żeby nagrać kawałek programu i pokazać klientowi na demo (chcą to w formie wideo...) Jak ktoś kojarzy to byłbym wdzięczny za info!

#1096 Turkish

Turkish
  • 35 postów
  • SkądWarszawa/Sri Lanka

Napisano 11 kwietnia 2012 - 11:27

Witam! namiętnie Poszukuję aplikacji która by zrobiła lock/unlock poprzez czujnik zbliżeniowy.

#1097 sbaton

sbaton
  • 187 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 12:21

@kebab program nazywa sie Display Recorder w Cydii jest dostepne. @Turkish nie da rady tak zeby iphone sie odblokowywal bez nacisniecia power albo home mozna tez ustawic na glosnosc ale nie na zblizenie

#1098 kebab

kebab
  • 132 postów
  • SkądOstrowiec Świętokrzyski/Kraków

Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:27

@kebab program nazywa sie Display Recorder w Cydii jest dostepne.

Wiem, ale płatny. Szukam czegoś darmowego niestety;/

#1099 klosiek

klosiek
  • 32 postów
  • SkądBiałobrzegi

Napisano 11 kwietnia 2012 - 17:48

Ok dzięki wielkie :). Mam jednak mały problem . Ściągnąłem AndroidLock ale kiedy "tapam" żeby wejść w jego ustawienia pojawia mi się komunikat "There was an error loading the preference bundle for AndroidLock" . O co może chodzić ;/? Poza tym Nie mam pojęcia jak ustawić własny dźwięk alarmu w AnyRingu .

#1100 PeGaZ666

PeGaZ666
  • 284 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 11 kwietnia 2012 - 20:10

Szukam tweak'a do klawiatury systemowej ogolnie chce miec cos ala android np ze po dluzszym przycisnieciu liter w gornym rzedzie moge wprowadzic cyfry lub inne znaki. Czy istnieje cos takiego?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych