Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#876 Barnon

Barnon
  • 25 posts

Posted 08 February 2012 - 14:31

Mam takie pytanko a mianowicie sciagnalem z cydii tapete i gdzie ja ja znajde zeby ja ustawic ? ;P
CIACH - Piractwo na forum nie jest tolerowane.

#877 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 08 February 2012 - 14:33

Nie wiemy jaki program ściągnąłeś do tych tapet, ale powinny one być w domyślnej lokalizacji tapet. A za drugie pytanie, to czeka Cię nagroda. :) Przeczytaj regulamin.

#878 Barnon

Barnon
  • 25 posts

Posted 08 February 2012 - 14:50

Nagroda juz otrzymana.... :P Nie sciagnalem zadnego programu do tapet w Cydii w kategoriach sa tapety i stamtad sciagnalem i w tapetach jej nie mam

#879 kamil1989

kamil1989
  • 48 posts
  • SkądŁódź

Posted 09 February 2012 - 09:53

App - Bump

Witam, czy przez bump da radę wysłać jakoś pliki typu: .doc .pdf itd.?

Jeżeli nie, to co polecacie do wymiany plików pomiędzy telefonami, nie tylko pomiędzy platformą ios,ale też ios - android. Dzięki

#880 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 09 February 2012 - 09:58

App - Bump

Witam, czy przez bump da radę wysłać jakoś pliki typu: .doc .pdf itd.?

Jeżeli nie, to co polecacie do wymiany plików pomiędzy telefonami, nie tylko pomiędzy platformą ios,ale też ios - android. Dzięki

Celeste będzie wchodzić za niedługo. ;)

@Barnon - zobacz w zdjęciach, jeżeli tam ich nie będzie, to nie wiem, jak można Ci pomóc. ;)

#881 kamil1989

kamil1989
  • 48 posts
  • SkądŁódź

Posted 09 February 2012 - 10:35

chyba nie w tym temacie napisałem , bo nie mam JB.

#882 Barnon

Barnon
  • 25 posts

Posted 09 February 2012 - 12:01

A jest mi ktos w stanie powiedziec gdzie znajde dobry tutorial jak podmienic pliki robiac ssh themes, nie wiem czy to dobrze napisalem, ale mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie.
Chodzi o to, ze instaluje themy i lockscreeny przwaznie dzialaja ale nie zmienia mi tapety mimo to ze w tych themach sa tez tapety zrobione.
Jak to podmienic jest wyjasnione tak;
*Setting your custom wallpaper
-Select your preferred wallpaper and rename it to “Layer.png” and delete or rename original wallpaper

Niestesty nie wiem jaka mam ustawiona tapete bo mam zwykla podstawowa z iphona i nie wiem jak ona nazywa sie i jak znalezc ja w ssh

#883 Robinek

Robinek
  • 19 posts

Posted 09 February 2012 - 18:59

Zna ktoś jakiś darmowy dodatek (poza Lockdown), który pozwoli na zablokowanie dostępu do wiadomości hasłem ?

#884 Karrbon

Karrbon
  • 15 posts
  • SkądSzczecin

Posted 09 February 2012 - 19:27

Nie wiem czy w tym temacie mogę pisać o motywach, ale innego podobnego wątku nie znalazłem. Poszukuje motywu na mojego iPoda touch 4 który potrafi zmienić każdą ikonkę. Chyba wiadomo o co chodzi :D

#885 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 09 February 2012 - 19:42

Jest peno takich motywow, nawet darmowych, przejrzyj Themes na stronie glownej Cydii.

#886 Stivo

Stivo
  • 1232 posts
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Posted 10 February 2012 - 13:56

Witam Ostatnio zaczęły mnie drażnić w NC nowe wiadomości na poczcie/rzeczy z fb i masa innych które chce po prostu czasami wyłączyć żeby mi nie przeszkadzały. W dzień ok. Aczkolwiek w nocy czasami wolałbym żeby były wyłączone bo rano mam mase powiadomień. W starym sofcie wystarczylło wejść w powiadomienia przesunąć na wyłączone i to załatwiało ewidentnie sprawę telefon nic nie pobierał z internetu. A teraz skończył mi się pakiet troszkę się wstrzymam z kupnem bo jestem w zasięgu wifi 24/7 tylko w nielicznych sytuacjach kiedy ten push jest mi nie potrzebny. Jest jakaś możliwość nawet osobną aplikacją aby wyłączyć wszelkie powiadomienia?

#887 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 posts
  • SkądKraków

Posted 12 February 2012 - 16:17

Gdyby ktoś poszukiwał aplikacji działającej pod iOS5 do zmiany nazw pod ikonkami, to polecam darmowy Icon Renamer w repozytorium BigBoss.

---------- Wpis dodano o 16:17 ---------- Poprzedni wpis dodano o 16:13 ----------

poszukuję aplikacji, która pozwoli mi zmieniać rozmiar czcionki oraz pisanie nazw ikonek (aplikacji) w dwóch wierszach. Oraz aplikacji, która pozwoli obracać ikonki w docku jak karuzela, Barrel ma taką opcję, ale nie dla ikonek z dolnego rzędu

#888 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 12 February 2012 - 16:22

Rozmiar ikonek jest w pakiecie z Springtomize.

#889 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 posts
  • SkądKraków

Posted 12 February 2012 - 16:29

ale mi nie chodzi o rozmiar ikonek, tylko o rozmiar nazw ikonek lub edycji, żeby długą nazwę można było napisać w dwóch wierszach

#890 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 12 February 2012 - 16:34

Wątpię w to, że taki program w ogóle istnieje.

#891 czaras

czaras
  • 371 posts

Posted 12 February 2012 - 16:37

aplikacja do uporządkowania kontaktów

Witam
Szukam aplikacji która pomoże mi zrobić porządek z kontaktami, mam mnóstwo dublujących się kontaktów i nie bardzo chce mi się usuwać je ręcznie, czy jest taka aplikacja która znajdzie dublujące się kontakty i usunie je?
Z góry dzięki za odpowiedzi

Aplikacji akurat nie znam, ale jesli masz mac'a, to uruchom sobie synchronizacje iCloud na tel i na mac'u, odpal ksiazke adresowa w macu i w Menu/Wizytówka wybierasz Szukaj powielonych ;) - szybko i bezboleśnie!

#892 Pascal_77

Pascal_77
  • 80 posts
  • SkądKraków

Posted 12 February 2012 - 16:37

na pewno istnieje. do iphona wszystko jest, tylko kwestia umiejętności szukania

#893 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 12 February 2012 - 16:40

To szukaj więc.

#894 Slithered

Slithered
  • 189 posts

Posted 12 February 2012 - 18:17

Jest może jakiś klient torrenta na iPhony?

#895 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 12 February 2012 - 18:20

iTransmission, jest chyba jedyny i najlepszy - działa idealnie. :)

#896 Slithered

Slithered
  • 189 posts

Posted 12 February 2012 - 19:17

Dzięki! Program zainstalowany. A czy jest może jeszcze coś w stylu iFile tyle, że darmowe?:P Nie musi mieć pełnej funkcjonalności, może być trial, byle sprawdzić czy naprawdę potrzebuje takiej rzeczy przed zakupem.

#897 Lashe

Lashe
  • 232 posts
  • SkądWarszawa

Posted 12 February 2012 - 19:31

aplikacja do uporządkowania kontaktów

Witam
Szukam aplikacji która pomoże mi zrobić porządek z kontaktami, mam mnóstwo dublujących się kontaktów i nie bardzo chce mi się usuwać je ręcznie, czy jest taka aplikacja która znajdzie dublujące się kontakty i usunie je?
Z góry dzięki za odpowiedzi

Ta może być pomocna: Groups: SMS, Mail and Manage Contacts.

#898 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 12 February 2012 - 20:29

@Cintulek - bardzo smieszne
@up dzieki bardzo, a Teraz pytanie jak zrobic gravityboard bez wyskakujacego bledu ?

Garvityboard może być niekompatybilny z Twoim iOS'em, także będzie się wykrzaczać.

#899 nicky10

nicky10
  • 29 posts

Posted 13 February 2012 - 07:35

Witajcie Interesuje mnie program do automatycznego tworzenia dzwonka w iphone (na windowskie troszke mimo wszytsko zabawy jest) posiadam jakiś ale go nie ogarniam :D Interesuje mnie róznież aplikacja dos ciagania muzyki bezposrednio w iphone (mam chyba "apbox" działa ładnie ale niestety nie dodaje muzyki do ipoda - chyba) z góry dzięki

#900 ciekawski

ciekawski
  • 1100 posts

Posted 13 February 2012 - 22:01

Ktory tweek robiacy ikonki na 5x5 dziala na ios 5? Juz mam zainstalowany na 5 kolumn, ale nie moge znalezc na 5 rzedow. Macie jakies rady?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users