Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#526 Cintulek

Cintulek
  • 2128 posts
  • SkądWrocław, Poland

Posted 21 July 2011 - 16:35

"Slide to unlock killer" przez WinterBoard.

#527 chudas94

chudas94
  • 144 posts
  • SkądKatowice

Posted 21 July 2011 - 20:32

"Slide to unlock killer" daje tylko usunięcie napisu "odblokuj"

#528 lewy9797

lewy9797
  • 26 posts

Posted 21 July 2011 - 20:39

Szukam aplikacji która pozwala na uruchomienie takiego paska przeciąganego z góry do dołu jak na androidzie :)

#529 BLOCK43

BLOCK43
  • 95 posts

Posted 21 July 2011 - 22:50

Witam, poszukuję programu z appstore lub cydii(raczej tutaj będzie), który pomoże edytować mi kontakty i zapisywać na karcie SIM. Mam ogólny problem z sortowaniem, zamienione jest nazwisko z imieniem, pomimo że na innym telefonie raz próbowałem zapisać Jan Kowalski, a raz Kowalski Jan, na iPhonie dalej mam Nazwisko-Jan, Imię-Kowalski. Nie wiem od czego to zależy. Niby da się to posortować według imienia i nazwiska, tak samo żeby pokazywało. Ale denerwujące jest gdy tworzę nowy kontakt i wpisuję w Nazwisko Imię, i vice versa. Drugi problemik to taki, że jak dodam parę kontaktów na iPhonea to nie mogę skopiować je na kartę SIM :| I zawsze jestem zmuszony do przepisywania numerów na innym telefonie. Za niedługo większość numerów zacznę zapamiętywać ze względu na to przepisywanie. Dodam że ostatnio zdarza mi się zmienianie telefonu raz na tydzień. No i trzeci problemik. Otóż, nie mam pojęcia czy to zależy od karty sim(którą mam 10-12lat), ale przy kopiowaniu z karty sim na iPhone, zawsze ucina mi nazwy kontaktów, np. Kowalski;J zamiast typowego Kowalskiego Jana. Mimo że telefon bardzo mi się podoba, to nawet w tak prostych rzeczach bardzo denerwuje i prosi o to by go wydymać za okno :( Bardzo proszę o pomoc i zrozumieniu mojego jakże problematycznego problemu...

#530 vault_dweller

vault_dweller
  • 40 posts

Posted 22 July 2011 - 11:41

Szukam appki która będzie działała podobnie lub lepiej niż Photoalbums+. Najlepiej darmowej ale niekoniecznie. Czy jest jakiś soft który automatycznie będzie potem zrzucał via CCK zdjęcia do albumów o nazwach folderów na pendrivie albo dawał możliwość założenia takowych, zanim wrzuci wszystko do rolki?

#531 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 posts

Posted 22 July 2011 - 18:28

Poszukuję aplikacji, która da mi możliwość blokowania folderów ze zdjęciami hasłem. Czy jest coś takiego?

#532 slawrumia

slawrumia
  • 1293 posts
  • SkądRumia

Posted 22 July 2011 - 19:47

photoalbums+ tworzy katalogi w programie zdjecia rowniez na haslo lockdown pro mozna blokowac kazda aplikacje na haslo

#533 SilentFisher

SilentFisher
  • 192 posts

Posted 22 July 2011 - 19:50

photoalbums+ tworzy katalogi w programie zdjecia rowniez na haslo
lockdown pro mozna blokowac kazda aplikacje na haslo

Lockdown pro? Nie znalazłem takiej aplikacji

#534 rmxprzemo

rmxprzemo
  • 64 posts

Posted 22 July 2011 - 20:36

Szukam aplikacji która pozwala na uruchomienie takiego paska przeciąganego z góry do dołu jak na androidzie :)

Android lock o ile się nie mylę.

Ja natomiast poszukuję czegoś by przenieść ściągniętą muzykę do biblioteki .

#535 Artek777

Artek777
  • 499 posts
  • SkądSanok, PL

Posted 23 July 2011 - 12:26

Na kompie iFun Box'em wyciągniesz a potem daj do iTunes i sync ;) Z poziomu iPhonea to nie wiem czy się da.

A ja poszujuję:
1. Programu do ściągania z You Tube (YourTube nie chce mi się zainstalować :( a YourTube 2 nie bo mam softa 3.1.3) jest jakaś inna do ściągania filmów z YT?
2. Program w stylu photoalbums+ ale działający na 3.1.3

#536 audia4

audia4
  • 74 posts
  • SkądRzeszów

Posted 23 July 2011 - 13:47

Na kompie iFun Box'em wyciągniesz a potem daj do iTunes i sync ;) Z poziomu iPhonea to nie wiem czy się da.

A ja poszujuję:
1. Programu do ściągania z You Tube (YourTube nie chce mi się zainstalować :( a YourTube 2 nie bo mam softa 3.1.3) jest jakaś inna do ściągania filmów z YT?

MxTube

#537 meeron

meeron
  • 504 posts

Posted 25 July 2011 - 08:20

Szukam aplikacji która żre baterię jak opętana i nie widać, że jest zainstalowana - piszę serio :)

#538 Zebeszczyn

Zebeszczyn
  • 17 posts
  • SkądPoland

Posted 25 July 2011 - 08:27

Witam Was . Mam pytanko , czy jest jakaś aplikacja na iStore lub Cydii która umożliwia ustawienie hasła na skrzynkę odbiorczą sms ? Ktoś może testował? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.

#539 Artek777

Artek777
  • 499 posts
  • SkądSanok, PL

Posted 25 July 2011 - 13:44

Witam Was . Mam pytanko , czy jest jakaś aplikacja na iStore lub Cydii która umożliwia ustawienie hasła na skrzynkę odbiorczą sms ? Ktoś może testował? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.

W Cydii - lockdown pro. Mozna nia zabezpieczyc wszystkie ikonki w tym wiadomosci czy chociazby email. Polecam ;)

Ja poszukuje jakiegos programu czy narzedzia do obracania zdjec. Jest cos takiego?

#540 Zebeszczyn

Zebeszczyn
  • 17 posts
  • SkądPoland

Posted 26 July 2011 - 10:15

Rotate Mojo - Z tego co czytałem to bezpłatna aplikacja w AppStore.
[url=http://www.infoapple.net/rotate-mojo-%E2%80%93-szybkie-obracanie-zdjec-w-iphonie/]Rotate Mojo – szybkie obracanie zdjęć w iPhonie - InfoApple.net[/url]

#541 Artek777

Artek777
  • 499 posts
  • SkądSanok, PL

Posted 27 July 2011 - 16:55

Dzięki - bardzo fajna. Jest za darmo ale można tez kupić platną.

#542 123456789max

123456789max
  • 154 posts

Posted 27 July 2011 - 19:39

A ja zabrałem się za szukanie Supreme Preferences i zaginęło w akcji. Szukałem też to Supreme S i iHandy i nic. Zna ktoś coś podobnego,tylko najlepiej bez WinterBoard'a? Chodzi mi przede wszystkim o suwak "Dane sieci komórkowej" z iOS4 P.S.Whited00r daje czadu ;) Wielkie dzięki

#543 iprestigen

iprestigen
  • 520 posts
  • SkądEłk, PL

Posted 27 July 2011 - 21:03

Witam, chodzi o to, że mam nokie n73 i ipoda touch 4g. Czy jest taki program na ipoda, ktory połaczy sie przez bluetooth z nokią i pozwoli na pisanie sms z ipoda ? strasznie denerwuje mnie pisanie na zwyklej klawiaturze po przesiadce z ipka 3g

#544 Rafcioskc

Rafcioskc
  • 6 posts

Posted 27 July 2011 - 21:39

Witam Szukam aplikacji ktora bedzie mi podliczala wszystkie wyslane i odebrane smsy ,tak jak to jest w innych komorkach w "rejestrze" Pozdrawiam

#545 iMichael

iMichael
  • 3 posts
  • SkądPoznań, PL

Posted 28 July 2011 - 01:20

Witam. Mam takie otóż pytanie, czy w Cydii znajduję się takie coś co wprowadza taką zmianę, żeby gry/aplikacje działające na 4.2.1 działały na sofcie 3.1.3? Chodzi mi tylko, żeby działała aplikacja foursquare i gadu-gadu :) Z góry dziękuję :)

#546 iprestigen

iprestigen
  • 520 posts
  • SkądEłk, PL

Posted 28 July 2011 - 11:01

co do "gadu-gadu" to zamiast gg możesz uzywac palringo :D a co do aplikacji ktorej szukasz - niestety nie ma :)

#547 Ilendil

Ilendil
  • 27 posts

Posted 29 July 2011 - 10:05

Szukam aplikacji która hmm, spróbuję opisać : Jak jest zablokowany ekran na iphone ( jest obrazek i slider ) i są ramki takie jaśniejsze razem z zegarem. Chciałbym usunąć te ramki oraz slider, tak aby na całym ekranie była tylko strzałka slidera i tło (bez tych ramek). Wiem że to istnieje ale cholera nie umiem tego znaleźć. A może to jakiś theme?

#548 DonCorleone666

DonCorleone666
  • 365 posts
  • SkądKalisz

Posted 29 July 2011 - 23:05

Theme ;) A do pozbycia sie godziny z LS jest Clock Hide (Cydia)

#549 iGor S.-8e6949e8a8

iGor S.-8e6949e8a8
  • 675 posts

Posted 30 July 2011 - 13:48

Szukam aplikacji która hmm, spróbuję opisać :

Jak jest zablokowany ekran na iphone ( jest obrazek i slider ) i są ramki takie jaśniejsze razem z zegarem. Chciałbym usunąć te ramki oraz slider, tak aby na całym ekranie była tylko strzałka slidera i tło (bez tych ramek). Wiem że to istnieje ale cholera nie umiem tego znaleźć. A może to jakiś theme?

To theme Clear LockScreen iOS 4, czy jakoś tak. Szukaj w Cydii.

Witam.

Mam takie otóż pytanie, czy w Cydii znajduję się takie coś co wprowadza taką zmianę, żeby gry/aplikacje działające na 4.2.1 działały na sofcie 3.1.3? Chodzi mi tylko, żeby działała aplikacja foursquare i gadu-gadu :)

Z góry dziękuję :)

Możesz pobrać starszą wersję tego programu .ipa z jakiejś strony (myślę, że to nie piractwo, w końcu te aplikacje są darmowe).
Możesz też skorzystać z Palringo.

Witam, chodzi o to, że mam nokie n73 i ipoda touch 4g. Czy jest taki program na ipoda, ktory połaczy sie przez bluetooth z nokią i pozwoli na pisanie sms z ipoda ? strasznie denerwuje mnie pisanie na zwyklej klawiaturze po przesiadce z ipka 3g

Spróbuj kupić jakiś nadajnik WiFi do Nokii Forum OpenMobile • Zobacz wątek - [N73] Nadajnik Wi-Fi i pobierz aplikację na Symbiana, która tworzy hotspot. Połącz iPoda z WiFi z telefonu i pobierz bramkę SMS na iPoda.
Nie wiem czy taki nadajnik istnieje, przeczytałem o nim w tamtym linku. O aplikacji na Symbiana słyszałem, ale nie mam pewności.
Jeśli by Ci się udało, iPod korzystałby z internetu z telefonu, a nie SMSów.

Istniała też kiedyś jakaś chińska nakładka na iPoda z wejściem na kartę SIM, baterią i wibracją. Podobno działało i nie korzystało z neta. Poszukaj w Google.

Nie, Android lock to co innego.

Aplikacja do wgrywania muzyki to iTunes na PC/Mac.

Lockdown pro? Nie znalazłem takiej aplikacji

Szukaj w Cydii.

Szukam aplikacji która żre baterię jak opętana i nie widać, że jest zainstalowana - piszę serio :)

Jakiś MultiTasking z Cydii i dużo gier 3D z AppStore.

#550 yoshi89

yoshi89
  • 8 posts

Posted 30 July 2011 - 17:17

Witam. Poszukuję aplikacji, w której będzie można wpisać dowolny tekst, a następnie będzie on leciał w kółko na naszym wyświetlaczu LCD. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale widziałem na jednym koncercie, że dziewczyna coś wpisała i pokazywała do kamery lecący tekst na iphone ;), więc coś takiego raczej można znaleźć. Z góry wielkie dzięki za odp. Pozdrawiam!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users