Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Please log in to reply
2606 replies to this topic

#476 mati_as

mati_as
  • 475 posts
  • SkądWarszawa

Posted 24 June 2011 - 09:17

Jak się nazywa program do zamykania aplikacji (nie usuwania procesów)?

#477 manfias

manfias
  • 6 posts

Posted 24 June 2011 - 13:14

nie uzywam android, tylko iPhone 4

#478 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 24 June 2011 - 13:31

nie uzywam android, tylko iPhone 4

@slawrumia odpowiadział raczej mi. Dotychczas wydawało mi się, że dla Androida też nie ma takich programów.
Co do iOS, to jakiś czas temu było już takie pytanie (z 2-3 miesiące temu może) i z tego co pamiętam, to stanęło na tym, że takich programów nie ma.

#479 piotrgo88

piotrgo88
  • 192 posts
  • SkądWrocław, PL

Posted 25 June 2011 - 15:03

Korzystalem kiedys z tego dodatku na iP 3G, zmienial on polskie znaki w autokorekcie na na normalne litery (ą w a, ć w c itd). Chodzi glownie o smsy, nie chce korzystac z Bitesms. Korzystam z iP 4 4.3.3

#480 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2630 posts

Posted 27 June 2011 - 10:11

Czy istnieje aplikacja,ktora po nacisnieciu HOME nie wyswietla do odblokowania paska UNLOCK tylko np.numeryczna klawiature w celu podania kodu?

#481 DonCorleone666

DonCorleone666
  • 365 posts
  • SkądKalisz

Posted 27 June 2011 - 13:54

Zna ktos cos na blokowanie Rolki z aparatu w aparacie? :> Bo musze haslo miec na aparat bo wtedy tam sie wejdzie, a mam zbyt prywatne filmiki zeby ktos je widzial ;D

#482 BadMotherFucker

BadMotherFucker
  • 35 posts
  • SkądKraków, PL

Posted 27 June 2011 - 19:22

Jailbreak mam od dziś, mimo że iPhone'a od roku :D Oto czego szukam: Karty w Safari - najlepiej, żeby były jak najbardziej zbliżone do tych z iOS 5 na iPada Przełączników z kwadratowych na okrągłe (takie jak w iOS 5)

#483 kuro

kuro
  • 103 posts

Posted 27 June 2011 - 19:24

Zna ktos cos na blokowanie Rolki z aparatu w aparacie? :>
Bo musze haslo miec na aparat bo wtedy tam sie wejdzie, a mam zbyt prywatne filmiki zeby ktos je widzial ;D

iProtect - chyba najlepsza tego typu aplikacja

#484 deryl4

deryl4
  • 76 posts

Posted 27 June 2011 - 22:30

automatycznie blokowanie telefonu zna ktoś może aplikację, dzięki której iphone automatycznie zablokuje się np po 20 sekundach, żeby nie trzeba było czekać 1 minuty lub niepotrzebnie wciskać przycisk "power"

#485 Mugetsu

Mugetsu
  • 22 posts

Posted 28 June 2011 - 17:21

Jest jakiś program który umożliwi zmianę wyglądu ikon tak jak niektóre theme tylko ze na wszystkie ikony?? Nakładając theme nakłada tylko na te podstawowe ikony na te które ja zainstalowałem już nie i chce wiedzieć czy jest taka możliwość lub taki program??

#486 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 28 June 2011 - 18:46

Jest jakiś program który umożliwi zmianę wyglądu ikon tak jak niektóre theme tylko ze na wszystkie ikony?? Nakładając theme nakłada tylko na te podstawowe ikony na te które ja zainstalowałem już nie i chce wiedzieć czy jest taka możliwość lub taki program??

Nie ma takiej możliwości. Żaden autor tematów nie jest jasnowidzem i nie przewidzi, jakie programy masz zainstalowane. Jedyną możliwością jest własnoręczna zmiana pozostałych ikon.

#487 dark_killer

dark_killer
  • 58 posts
  • SkądPoznan, Poland, Poland

Posted 28 June 2011 - 20:39

iProtect nie jest wcale dobre. Łatwo można ominąć np. Wiadomości przez spotlight albo przez kontakty>wyślij wiadomość. Zdjęcia/filmy też było łatwo ominąć np. przez dodatkowy program, który brał je z biblioteki
Najlepszym wg mnie programem jest Lockdown Pro, który już prosi o hasło w każdym wypadku.

deryl zobacz na to:
http://www.ifans.com...ad.php?t=317571

#488 DonCorleone666

DonCorleone666
  • 365 posts
  • SkądKalisz

Posted 29 June 2011 - 10:40

Tylko ze LockDown Pro nie prosi tam gdzie chce, czyli jak wczesniej pisałem w Aparacie nie chroni Rolki z aparatu mimo ze na zdjecia mam hasło. Poza tym jest ok

#489 Djok

Djok
  • 213 posts

Posted 29 June 2011 - 17:57

Witam, szukam różnych aplikacji z którymi będę mógł zrobić bardzo fajne rzeczy na moim urządzeniu, mogą to być różne zmiany wyglądu ale także takie które ingerują w sam system. Na mojego iPoda Touch 2g nie wychodzą już żadne nowe gry dlatego chciałbym się nim trochę pobawić i po modyfikować, dlatego dajcie swoje propozycje co mogę zrobić szalonego z moim iPodem ;P Pozdrawiam

#490 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 29 June 2011 - 18:05

Witam, szukam różnych aplikacji z którymi będę mógł zrobić bardzo fajne rzeczy na moim urządzeniu, mogą to być różne zmiany wyglądu ale także takie które ingerują w sam system. Na mojego iPoda Touch 2g nie wychodzą już żadne nowe gry dlatego chciałbym się nim trochę pobawić i po modyfikować, dlatego dajcie swoje propozycje co mogę zrobić szalonego z moim iPodem ;P Pozdrawiam

Może uściślij trochę pytanie, bo nikt nie wie co akurat chcesz zrobić ze swoim urządzeniem. Albo po prostu przejrzyj forum, zamiast zadawać takie pytania. Na nim wszystko znajdziesz.
Zainstaluj sobie może Androida.

#491 Djok

Djok
  • 213 posts

Posted 29 June 2011 - 18:09

No właśnie że androida nie idzie Bootlace nie działa na iT2g ; / Chyba że znasz inny sposób?

#492 micdej

micdej
  • 65 posts
  • SkądLublin

Posted 30 June 2011 - 21:33

Szukam aplikacji która wyłączy dane sieci komórkowej gdy jestem na WIFI, zaś gdy jestem poza zasięgiem WIFI będę mógł decydować czy korzystam z GPRS czy 3G. Znam Auto3G oraz iControl i świetnie wyłączają dane sieci komórkowej na WIFI. Problem jest w tym że gdy jestem poza WIFI oba programy w swoich ustawieniach posiadają opcje definiowania z którego pasma korzystam gdy jestem poza WIFI. Forsują więc wybór zdefiniowanego wcześniej pasma danych sieci komórkowej. A więc gdy mam zdefiniowane GPRS to jak wyłączę WIFI jestem na GPRS. I to jest ok ale gdy będąc poza WIFI mam domyślne GPRS próbuję włączyć 3G, Auto3G lub iControl automatycznie wyłącza 3G i włącza do GPRS, i odwrotnie. Więc nie mogę decydować którego pasma danych sieci komórkowej używam. Coś znacie?

#493 Mugetsu

Mugetsu
  • 22 posts

Posted 03 July 2011 - 13:38

Jest jakas aplikacja ktora bezposrednio ingeruje w dock.? Tzn. Moze zmieniac wyglad itd.itp.

#494 BlackJack

BlackJack
  • 147 posts

Posted 03 July 2011 - 13:53

Czy jest jakaś aplikacja która umożliwia dowolna edycję (kasowanie) numerów z listy połączeń. Pojedynczo a nie całej listy. Z góry thx.

#495 Mugetsu

Mugetsu
  • 22 posts

Posted 03 July 2011 - 14:06

no ok jest spoko zainstalowalem ale mam maly problem... jest to 10dniowy trial i czy jest jakies obejscie z aktywacja tego iProtec zeby byl free??

P.S.
Ok juz rozwiazalem problem :)

#496 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 posts
  • SkądŚroda Wlkp.

Posted 03 July 2011 - 15:39

no ok jest spoko zainstalowalem ale mam maly problem... jest to 10dniowy trial i czy jest jakies obejscie z aktywacja tego iProtec zeby byl free??

Jest, trzeba zapłacić.

#497 eloszki

eloszki
  • 998 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 July 2011 - 21:11

Ktorym programem moge zabezpieczyc wejscie na poczte i wiadomosci przez osoby drugie? 1 password zakupilem ale tam nie widze takiej opcji. Folderlock tez nie. Zalezy mi tylko na zablokowaniu tych 2 aplikacji. Ok juz mam wystarczylo przeczytac ostatnia strone. Przepraszam

#498 eloszki

eloszki
  • 998 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 July 2011 - 14:28

Poszukuje aplikacji takiej jak sbsetting tylko do ipada 2. Bardzo mi zalezy aby bylo wyswietlane wolna pamięć ram. oraz pamięc var. Post pod postem bo nie da się edytować.

#499 savage4pl

savage4pl
  • 46 posts
  • SkądŁódź

Posted 06 July 2011 - 19:38

Poszukuje aplikacji takiej jak sbsetting tylko do ipada 2. Bardzo mi zalezy aby bylo wyswietlane wolna pamięć ram. oraz pamięc var.

Post pod postem bo nie da się edytować.

:-) Dedykowanej HD nie ma, ale korzystam ze standardu i wszystko ok. Ewentualne konfigurcje robisz na małym ekranie, ale przecież i tak zrobisz to raz no góra dwa a cała reszta smyraniem.

Pzdr.

#500 eloszki

eloszki
  • 998 posts
  • SkądWarszawa

Posted 06 July 2011 - 20:08

Dziekuje. Sprobuje i poczekam na sb na ipad albo chociaz info o stanie pamieci.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users