Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Poszukiwania aplikacji, dodatku lub rozszerzenia...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2606 odpowiedzi w tym temacie

#376 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 19 kwietnia 2011 - 16:24

Office2 z appstore

#377 aerO^

aerO^
  • 894 postów

Napisano 19 kwietnia 2011 - 19:55

Activator musi działać, a jak nie umiesz go skonfigurować to poszukaj czegoś w stylu Volume Buttons...coś takiego.

Znacie jakiś dobry programik do obslugi plikow .doc .docx .xls? Tylko taki który bedzie mial rowniez funkcje edytowania. Bo sciagnalem z cydii ze 4 programy ale one tylko otwieraja te pliki. Nie maja nawet porzadnego skalowania stron.

Od siebie polecam goodreadera z appstore, świetny program, zajmuje wysokie miejsce w top aplikacjach i bardzo często jest aktualizowany.
Zna ktoś jakiś Adblocker reklam w Cydii ? Może być płatne...sporo bym dał żeby nie było tych reklam.

#378 mati_as

mati_as
  • 475 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 kwietnia 2011 - 21:12

Mam problem z cydią. Jak usunąć źródło, bo jak kilkam edit to nie moge usunąć danego źródła. Da się jakoś 'plikowo'?

#379 pablobanani

pablobanani
  • 142 postów
  • SkądProstki, Poland

Napisano 20 kwietnia 2011 - 21:21

Zna ktoś jakiś Adblocker reklam w Cydii ? Może być płatne...sporo bym dał żeby nie było tych reklam. Podbijam pytanie.

#380 ktmracing

ktmracing
  • 635 postów

Napisano 21 kwietnia 2011 - 11:47

Witam szukam jakiejś aplikacji,która nie będzie korzystała z połączenia GPRS/pobierania danych.Poprostu by korzystała nawigacja z wbudowanego nadajnika GPS a nie pobierałą dane jak gogole maps...

#381 worrek

worrek
  • 64 postów

Napisano 23 kwietnia 2011 - 13:14

Dużo jeżdżę samochodem i mam wbudowany system głośnomówiący. Wybieranie głosowe jest super podczas jazdy i w ogóle. Ale chciałbym mieć coś takiego np jak w nokiach jest, że jak ktoś dzwoni to telefon mówi nazwę z kontaktów. Np dzwoni mama, tata, pies, kochanka... Po prostu bardzo często nie wyciągam nawet telefonu z kieszeni. Odbieram na tzw. pałę. Ale czasem jak z kimś jadę nie widząc kto dzwoni wolę nie odbierać:) Jest coś takiego ?

#382 Rea_Show

Rea_Show
  • 1 postów
  • SkądKatowice

Napisano 24 kwietnia 2011 - 15:54

Od jakiegoś czasu poszukuję aplikacji podobnej do Whos Here (link poniżej), która pozwalałaby na poznawanie osób na takiej samej zasadzie jednak żadnych godnych uwagi nie znalazłem, może Wy używacie jakiejś innej ?

[url=http://itunes.apple.com/pl/app/whoshere/id284973016?mt=8]WhosHere for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store[/url]

P.S : mój telefon jest po jb dlatego zamieściłem swoją prośbę tutaj ale może to być zarówno aplikacja z AppStore jak i z Cydii :)

#383 menshealth82

menshealth82
  • 73 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 14:17

Dodaj do Cydii repozytorium:
cydia.myiphone.com.pl/beta/
Słowniki działają poprawnie do Wedict wersja 1.1 w nowej wersij Wedict nie czyta map.

Pytanie pewnie głupie(albo bardzo głupie), ale nie mogę sobie z tym poradzić więc pisze. Jak dodać do Cydii repozytorium?

#384 NowakLukasz

NowakLukasz
  • 114 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 16:09

Poszukuje programu który pokazywał by sygnał wifi w procentach.

#385 SebaQQ

SebaQQ
  • 452 postów
  • SkądLeszno

Napisano 25 kwietnia 2011 - 16:19

Poszukuje programu który pokazywał by sygnał wifi w procentach.

wifi Analyzer niestety zeby wiedziec ile jest % sygnalu musisz wejsc w ten program i przez ten program mozna sie laczyc z sieciami wifi

#386 NowakLukasz

NowakLukasz
  • 114 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 17:29

wifi Analyzer niestety zeby wiedziec ile jest % sygnalu musisz wejsc w ten program i przez ten program mozna sie laczyc z sieciami wifi

A coś darmowego ?

#387 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 23:01

SBSettings z Cydii... More > System Options > Numeric Wi-Fi

#388 zerohunter

zerohunter
  • 248 postów

Napisano 27 kwietnia 2011 - 21:07

Szukam jakiegoś programu na 3.1.3, który by tylko wrzucał tapetę pod spód, mam już bosspaper a on lubi wykraczyć się, WB odpada.

#389 pablobanani

pablobanani
  • 142 postów
  • SkądProstki, Poland

Napisano 29 kwietnia 2011 - 09:36

Dużo jeżdżę samochodem i mam wbudowany system głośnomówiący. Wybieranie głosowe jest super podczas jazdy i w ogóle. Ale chciałbym mieć coś takiego np jak w nokiach jest, że jak ktoś dzwoni to telefon mówi nazwę z kontaktów. Np dzwoni mama, tata, pies, kochanka...
Po prostu bardzo często nie wyciągam nawet telefonu z kieszeni. Odbieram na tzw. pałę. Ale czasem jak z kimś jadę nie widząc kto dzwoni wolę nie odbierać:)

Jest coś takiego ?

"CallTell"

#390 jacob13

jacob13
  • 49 postów

Napisano 30 kwietnia 2011 - 19:07

Poszukuję aplikacji dzięki której bedę mógł rozmawiać przez facetime z innymi telefonami nie tylko iphone

#391 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 30 kwietnia 2011 - 19:54

Facetime nie wspiera innych systemów (przynajmniej z tego co mi wiadomo). Wypróbuj Skype.

#392 Cintulek

Cintulek
  • 2 128 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 30 kwietnia 2011 - 20:05

Dużo jeżdżę samochodem i mam wbudowany system głośnomówiący. Wybieranie głosowe jest super podczas jazdy i w ogóle. Ale chciałbym mieć coś takiego np jak w nokiach jest, że jak ktoś dzwoni to telefon mówi nazwę z kontaktów. Np dzwoni mama, tata, pies, kochanka...
Po prostu bardzo często nie wyciągam nawet telefonu z kieszeni. Odbieram na tzw. pałę. Ale czasem jak z kimś jadę nie widząc kto dzwoni wolę nie odbierać:)

Jest coś takiego ?

A może Voice Notifications? Powinien dobrze działać, aczkolwiek ja go tylko używam do Mail'i - gdyż iPhone przychodzi do mnie dopiero w następnym tygodniu.

#393 jacob13

jacob13
  • 49 postów

Napisano 01 maja 2011 - 09:29

ok dzięki

#394 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 maja 2011 - 09:48

Poszukuje tweaku, który doda do sbsettings blokowanie auto rotacji ekranu. Jest coś takiego? Szukałem w cydii i na forum, ale niestety nie wiem jak się to nazywa. A pod "auto" przekopałem cydię :)

#395 slawrumia

slawrumia
  • 1 293 postów
  • SkądRumia

Napisano 02 maja 2011 - 11:49

rotation inhibitor

#396 jdus

jdus
  • 475 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 maja 2011 - 12:40

nie wspiera 4.3.2 ;/

#397 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1 550 postów
  • SkądŁaziska Górne

Napisano 02 maja 2011 - 12:40

Poszukuję aplikacji która pozwalała by na używanie zielonego i czerwonego przycisku na lockscreenie ( coś a`la odpowiednik aplikacji na androida pod nazwą "advanced telephone"). Czy znalazło by się co takiego czy jednak musze się zadowolić sliderem :(

#398 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 02 maja 2011 - 15:15

poszukuje aplikacji typu detektor linii papilarnych do odblokowania lockscreena /wiem ze to nie bedzie dzialac tak jak powinno rzeczywiście,ale moze cos istnieje na podobe w appstore jest ale nie da rady ustawic na lockscreen

#399 bialy_ikar

bialy_ikar
  • 587 postów
  • SkądŚroda Wlkp.

Napisano 02 maja 2011 - 16:23

W AppStore czegoś takiego nie znajdziesz.

#400 proxx

proxx
  • 1 264 postów

Napisano 02 maja 2011 - 16:28

a czy ja napisalem ze szukam z appstore ? dlatego napisalem w tym temacie bo wchodzi w gre cydia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych