Skocz do zawarto艣ci

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj si臋 aby uzyska膰 pe艂ny dost臋p do forum.

Zdj臋cie
- - - - -

Aplikacje si臋 wy艂膮czaj膮

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Twety

Twety
  • 10 post贸w

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 11:24

Witam. Na starcie napisz臋, 偶e jest du偶o ju偶 takich temat贸w lecz wszystkie dotycz膮 iP z jailbreakiem i zazwyczaj w艂膮czonym multitaskingiem. Ja w swoim nie mam jailbreaka i aplikacje po prostu po za艂adowaniu si臋 wy艂膮czaj膮 jakbym wciska艂 home. Niekt贸re dzia艂aj膮 niekt贸re nie. Dzi艣 rano gra艂em w Dead Space teraz ju偶 si臋 wy艂膮cza. Nie wiem czego to przyczyna jest 4,5gb wolnego miejsca. Wiem mog臋 wykona膰 restore lecz chcia艂bym si臋 dowiedzie膰 dlaczego tak si臋 dzieje?

#2 OleYek

OleYek

• 17聽478 post贸w
  • P艂e膰:
  • Sk膮dPozna艅

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 13:18

zainstaluj cokolwiek z AppStore i zsynchronizuj telefon z itunes. W wielu przypadkach pomaga.

#3 iAdasiek

iAdasiek
  • 1聽239 post贸w

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 14:00

A mo偶e by tak wy艂膮czy膰 i w艂膮czy膰 iPhone? Najprawdopodobniej masz RAM zapchany. Mo偶esz jeszcze spr贸bowa膰: 1. Wy艂膮cz iPhone i odczekaj chwilk臋. 2. Przytrzymaj Home i Power przez ok. 15 sekund - a偶 do pojawienia si臋 jab艂ka 3. Po za艂adowaniu si臋 wszystkiego odblokuj ekran i przytrzymaj przez ok. 15 sekund Home + Power - a偶 do zresetowania si臋 iPhone.

#4 Twety

Twety
  • 10 post贸w

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 15:05

Wy艂膮czanie i w艂膮czanie telefonu odpada chyba, 偶e wy艂adowanie i na艂adowanie telefonu. Power button siad艂 (musz臋 w ko艅cu zabra膰 go do jakiego艣 serwisu bo robi si臋 to powoli uci膮偶liwe). Spr贸buje z pobraniem jakiej艣 appki z appstore przez telefon i synchronizacji. Dzi臋ki ch艂opaki za zainteresowanie.

---------- Wpis dodano o 16:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:16 ----------

Synchronizacja nie dzia艂a. Zaraz wy艂aduje telefon i zobacz臋 czy co艣 da.

#5 iAdasiek

iAdasiek
  • 1聽239 post贸w

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 17:52

Wy艂膮czanie i w艂膮czanie telefonu odpada chyba, 偶e wy艂adowanie i na艂adowanie telefonu. Power button siad艂 (musz臋 w ko艅cu zabra膰 go do jakiego艣 serwisu bo robi si臋 to powoli uci膮偶liwe). Spr贸buje z pobraniem jakiej艣 appki z appstore przez telefon i synchronizacji. Dzi臋ki ch艂opaki za zainteresowanie.

---------- Wpis dodano o 16:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:16 ----------

Synchronizacja nie dzia艂a. Zaraz wy艂aduje telefon i zobacz臋 czy co艣 da.

Zmie艅 j臋zyk na jaki艣 inny, a nast臋pnie przywr贸膰 polski.

#6 Twety

Twety
  • 10 post贸w

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 19:24

Wy艂adowa艂em telefon i na艂adowa艂em i 艣miga ;] Dzi臋ki. Nast臋pnym razem spr贸buje z j臋zykiem.

#7 iAdasiek

iAdasiek
  • 1聽239 post贸w

Napisano 30 wrze艣nia 2012 - 20:01

Wy艂adowa艂em telefon i na艂adowa艂em i 艣miga ;] Dzi臋ki. Nast臋pnym razem spr贸buje z j臋zykiem.

I co? Dzia艂aj膮?

#8 Twety

Twety
  • 10 post贸w

Napisano 01 pa藕dziernika 2012 - 14:17

Tak aplikacje ju偶 si臋 nie wy艂膮czaj膮.

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych