Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Aplikacje się wyłączają

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Twety

Twety
  • 10 postów

Napisano 30 września 2012 - 11:24

Witam. Na starcie napiszę, że jest dużo już takich tematów lecz wszystkie dotyczą iP z jailbreakiem i zazwyczaj włączonym multitaskingiem. Ja w swoim nie mam jailbreaka i aplikacje po prostu po załadowaniu się wyłączają jakbym wciskał home. Niektóre działają niektóre nie. Dziś rano grałem w Dead Space teraz już się wyłącza. Nie wiem czego to przyczyna jest 4,5gb wolnego miejsca. Wiem mogę wykonać restore lecz chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak się dzieje?

#2 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 września 2012 - 13:18

zainstaluj cokolwiek z AppStore i zsynchronizuj telefon z itunes. W wielu przypadkach pomaga.

#3 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 30 września 2012 - 14:00

A może by tak wyłączyć i włączyć iPhone? Najprawdopodobniej masz RAM zapchany. Możesz jeszcze spróbować: 1. Wyłącz iPhone i odczekaj chwilkę. 2. Przytrzymaj Home i Power przez ok. 15 sekund - aż do pojawienia się jabłka 3. Po załadowaniu się wszystkiego odblokuj ekran i przytrzymaj przez ok. 15 sekund Home + Power - aż do zresetowania się iPhone.

#4 Twety

Twety
  • 10 postów

Napisano 30 września 2012 - 15:05

Wyłączanie i włączanie telefonu odpada chyba, że wyładowanie i naładowanie telefonu. Power button siadł (muszę w końcu zabrać go do jakiegoś serwisu bo robi się to powoli uciążliwe). Spróbuje z pobraniem jakiejś appki z appstore przez telefon i synchronizacji. Dzięki chłopaki za zainteresowanie.

---------- Wpis dodano o 16:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:16 ----------

Synchronizacja nie działa. Zaraz wyładuje telefon i zobaczę czy coś da.

#5 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 30 września 2012 - 17:52

Wyłączanie i włączanie telefonu odpada chyba, że wyładowanie i naładowanie telefonu. Power button siadł (muszę w końcu zabrać go do jakiegoś serwisu bo robi się to powoli uciążliwe). Spróbuje z pobraniem jakiejś appki z appstore przez telefon i synchronizacji. Dzięki chłopaki za zainteresowanie.

---------- Wpis dodano o 16:05 ---------- Poprzedni wpis dodano o 15:16 ----------

Synchronizacja nie działa. Zaraz wyładuje telefon i zobaczę czy coś da.

Zmień język na jakiś inny, a następnie przywróć polski.

#6 Twety

Twety
  • 10 postów

Napisano 30 września 2012 - 19:24

Wyładowałem telefon i naładowałem i śmiga ;] Dzięki. Następnym razem spróbuje z językiem.

#7 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 30 września 2012 - 20:01

Wyładowałem telefon i naładowałem i śmiga ;] Dzięki. Następnym razem spróbuje z językiem.

I co? Działają?

#8 Twety

Twety
  • 10 postów

Napisano 01 października 2012 - 14:17

Tak aplikacje już się nie wyłączają.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych