Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Brak literki A z ogonkiem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 M4tito

M4tito
  • 112 postów

Napisano 29 września 2012 - 11:24

Witam; Pytanie moze i glupie moze i dziwne. Czy u Was na Waszych iPadach 3 tez zabraklo polskiej literki A z ogonkiem ? Mam ś, mam ź, ż i inne ale jakos nie mam wlasnie tego wspomnianego A. Pozdrawiam

#2 Pat Radomski

Pat Radomski
  • 701 postów
  • SkądKalisz

Napisano 29 września 2012 - 11:31

Restore.

#3 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 29 września 2012 - 11:48

Chwilka, chwilka. Zanim "restore" - język klawiatury na pewno ustawiony na polski? Też może i głupie, i dziwne, ale sprawdzić warto i roboty przy tym mniej.

#4 M4tito

M4tito
  • 112 postów

Napisano 29 września 2012 - 13:57

Tak jezyk polski jak i polski pro nie ma tej litery Restore nie chce robic bo nie chce mi sie pozniej na nowo wszystkiego instalowac. Poza ta literka nie mam problemow z IOS 6 a po restore roznie moze byc. Btw dzieki za sugestie.

#5 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3 838 postów

Napisano 29 września 2012 - 15:17

Pewnie, że restore to sporo zajęcia, ale może, po "angielskiemu sposobu" trochę, spróbuj w ustawieniach usunąć polską klawiaturę, a po jakimś czasie (albo od razu) ją przywrócić/dodać. I zobacz, czy to coś zmieni. Małymi kroczkami, że tak powiem. I przepraszam, jeśli brzmi to jak doradztwo pana/pani z infolinii jakiejkolwiek firmy :) Nie to mym zamiarem. Pomóc chciałbym.

#6 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 30 września 2012 - 13:48

Tak jezyk polski jak i polski pro nie ma tej litery Restore nie chce robic bo nie chce mi sie pozniej na nowo wszystkiego instalowac. Poza ta literka nie mam problemow z IOS 6 a po restore roznie moze byc. Btw dzieki za sugestie.

Polski i Polski Pro to są ustawienia klawiatury sprzętowej podłączanej po BT a nie ekranowej.

#7 iAdasiek

iAdasiek
  • 1 239 postów

Napisano 30 września 2012 - 13:56

Powyłączaj/pozmieniaj w ustawieniach klawiatur wszystko co polskie, a następnie przywróć wszystko.

#8 defqon1

defqon1
  • 164 postów
  • SkądUK

Napisano 30 września 2012 - 16:35

Musisz mieć włączoną angielską klawiaturę,bo w angielskiej brakuje tylko litery ą.Więc robimy tak ustawiamy w opcjach polską klawiaturę,następnie na klawiaturze wciskamy klawisz z kulą ziemską i zmieniamy klawiaturę na polską.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych