Zrobiłem zdjęcia iphonem, więc zapisały się w rolce aparatu. W celu posegregowania ich zakładam foldery np: mama, tata, babcia itd. Wrzucam do folderu mama zdjęcia mamy do folderu tata zdjęcia taty itd. analogicznie. Chcąc usunąć je z głównego folderu czyli rolki aparatu pyta" czy usunąć ze wszystkich folderów?" Nie mam możliwości pozostawienia ich tylko w założonych folderach? Po co mi je dublować jeszcze w rolce aparatu? Ma ktoś odpowiedź jak to zrobić ?

usuwanie zdjęć z iphona z rolki aparatu
Started by
obrien2206
, 28 Sep 2012 08:12
3 replies to this topic
Posted 28 September 2012 - 08:12
Posted 28 September 2012 - 08:18
Na pewno było, ale odpowiem: przy pomocy iTunes. Przegrywasz z rolki na kompa, na kompie tworzysz odpowiednie katalogi i robisz synchro z iphonem. Z rolki możesz wtedy kasować.
Innego sposobu nie znam, ale może jest.
PS. Tak wiem to bardzo głupie jest, ale to nie jedyna rzecz, która jest frustrująca w ios.
Posted 01 October 2012 - 09:10
Dzięki za odpowiedź. Tak wiem, że można to zrobić w kompie. Myślałem, że może jest sposób by zrobić to w telefonie. To świetny sposób np. na
---------- Wpis dodano o 10:10 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:09 ----------
to świetny
sposób na archiwizowanie paragonów zkupów
---------- Wpis dodano o 10:10 ---------- Poprzedni wpis dodano o 10:09 ----------
to świetny
sposób na archiwizowanie paragonów zkupów
Posted 01 October 2012 - 09:37
W telefonie są robione tylko linki (skróty) do tego co masz w rolce, więc w samym telefonie się tak nie da jakbyś chciał.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users