Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

We wrześniu nowe iPody? (informacja prasowa)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
507 odpowiedzi w tym temacie

#301 interpol_girl

interpol_girl
  • 589 postów
  • SkądWarszawa, PL // USA

Napisano 05 września 2007 - 21:44

w polsce juz bez problemu mozna zdjac simlocka.

Gdzie? Czy ktos juz widzial takie odblokowanego iPhone'a? Owszem, iphoneunlocking.com i iphonesimfree.com oglosily sukces, ale zadna z tych firm nie prowadzi jeszcze serwisu. Gdzie zatem w Polsce zdejmuja i dlaczego nigdzie o tym nie slychac? Sama waham sie miedzy iPod Touch 16 GB, a iPhone 8 GB, a nie chce wiazac sie umowa z AT&T.

#302 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 września 2007 - 21:52

może ktoś powiedzieć jakie będą najprawdopodobniej ceny (w polsce oczywiście) nano 4GB i classic 80GB?

#303 tratkiewicz

tratkiewicz
  • 525 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 września 2007 - 21:59

Gdzie? Czy ktos juz widzial takie odblokowanego iPhone'a? Owszem, iphoneunlocking.com i iphonesimfree.com oglosily sukces, ale zadna z tych firm nie prowadzi jeszcze serwisu. Gdzie zatem w Polsce zdejmuja i dlaczego nigdzie o tym nie slychac? Sama waham sie miedzy iPod Touch 16 GB, a iPhone 8 GB, a nie chce wiazac sie umowa z AT&T.

jutro powiem dokladnie tylko zapytam kolegi bo to on ma zdjetego simlocka w iphonie

#304 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 05 września 2007 - 22:01

może ktoś powiedzieć jakie będą najprawdopodobniej ceny (w polsce oczywiście) nano 4GB i classic 80GB?

Podejrzewam, że będą ze 20% droższe od obecnych ;)

#305 Michu

Michu
  • 2 614 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 05 września 2007 - 22:04

potem może stanieją 150 złotych tak jak było ostatnio ale po roku dopiero... a wtedy wyjdą updaty albo nowe modele znowu i tak w kółko ehh

#306 tratkiewicz

tratkiewicz
  • 525 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 września 2007 - 22:05

hmmm chyba sprzedam swojego miesiecznego i kupie tego classica.... cena taka sama :|

#307 lookash

lookash
  • 401 postów
  • SkądPoznań

Napisano 05 września 2007 - 22:46

Nie wiem co wy sie czepiacie ceny Toucha. Bez sensu :/ Ze niby niczym sie nie rozni od iPhona tylko brakiem foto i tel to lepiej kupic wlansie jego? Z tego co ja wiem to zeby kupic iphona trzeba podpisac abonament? To troche zmienia sprawe bo zamiast tej samej ceny mamy cene sklepowa + dość ładne "raty" przez bodajze 2 lata.

#308 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 05 września 2007 - 22:50

Gdzie? Czy ktos juz widzial takie odblokowanego iPhone'a? (ciach) Sama waham sie miedzy iPod Touch 16 GB, a iPhone 8 GB, a nie chce wiazac sie umowa z AT&T.

ale wkrotce udostepnia takie uslugi. przeciez to zyla zlota. ale faktycznie slyszalem ze ceny at&t sa iscie zlodziejskie, wiec zdjecie simlocka nawet jesli bedzie drogo kosztowac bedzie bardziej oplacalne.
a zamiast toucha wolalbym smartphona. bedzie i telefon i wifi i masa innych rzeczy jak sie wybierze jakis lepszy model.

#309 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 05 września 2007 - 22:54

Ja wiem na pewno teraz kupuje MacBook Pro, zaś mój iPod video 30GB posłuży mi kolejny rok, w przyszłym roku wymienię iPoda albo na iPhone lub iPod Classic 160GB, teraz to co mam w zupełności mi on wystarcza.

#310 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 05 września 2007 - 22:55

ale wkrotce udostepnia takie uslugi. przeciez to zyla zlota. ale faktycznie slyszalem ze ceny at&t sa iscie zlodziejskie, wiec zdjecie simlocka nawet jesli bedzie drogo kosztowac bedzie bardziej oplacalne.
a zamiast toucha wolalbym smartphona. bedzie i telefon i wifi i masa innych rzeczy jak sie wybierze jakis lepszy model.

Mi się marzy Classic 160gb i nowa (albo "prawie nowa") Nokia 6310i ;P

#311 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 06 września 2007 - 00:14

no fakt, smartfonem sie nie obronisz tak jak tym telefonem, a 160. troche szkoda. :D czy zwrociliscie uwage ze classic jest wypukly z przodu? ciekawe czy byl jakis specjalny powod powrotu do dezajnu ala mydlo.

#312 MacGyver

MacGyver
  • 1 263 postów

Napisano 06 września 2007 - 00:26

czy zwrociliscie uwage ze classic jest wypukly z przodu? ciekawe czy byl jakis specjalny powod powrotu do dezajnu ala mydlo.

Elastyczna obudowa:)

#313 interpol_girl

interpol_girl
  • 589 postów
  • SkądWarszawa, PL // USA

Napisano 06 września 2007 - 00:33

Ja mam pre-paid AT&T, na ktory wydaje grosze, a iPhone to minimum $60 miesiecznie przez 2 lata, no thanks. A na smartphone czuje sie za mloda, kojarza mi sie ze statecznymi biznesmenami (bez obrazy), poczekam, moze kiedys bede miec sluzbowe Blackberry czy cos ;). Po prostu chce miec iPoda (bo moj Photo umarl) + wi-fi, zebys moc np. sprawdzic szybko poczte na wykladzie bez potrzeby targania mojego MBP. Fajnie byloby miec tez w tym telefon, ale w sumie Motka jakos jeszcze zyje. Z drugiej strony nie mam co sie tak zastanawiac, skoro wiadomo, ze wiecej niz 2 lata mi i tak nie posluzy, bo albo sie zepsuje, albo wymienie na nowszy. Chyba bedzie ta 16-stka ;).

#314 lookash

lookash
  • 401 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 września 2007 - 01:14

Właśnie gadałem z kumplem i za dwa dni wracają ze stanów. Jak dobrze pojdzie to będę miał na sprzedaż Classica 80GB, jeszcze dam znać :)

#315 kamil89

kamil89
  • 17 postów

Napisano 06 września 2007 - 06:12

Mam pytanie czy teraz w ipodach classic i nano będzie możliwość używania tylko cover flow ? Czy takie przeglądanie jak np. na ipodzie video 5 generacji będzie tez dostępne ? (chodzi mi o okładkę,czas,nazwa wykonawcy,tytuł) ?

#316 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 06 września 2007 - 06:54

Mam pytanie czy teraz w ipodach classic i nano będzie możliwość używania tylko cover flow ?
Czy takie przeglądanie jak np. na ipodzie video 5 generacji będzie tez dostępne ? (chodzi mi o okładkę,czas,nazwa wykonawcy,tytuł) ?

Oczywiście że tak.

#317 westu

westu
  • 203 postów
  • SkądChrzanów / Kraków

Napisano 06 września 2007 - 08:26

A jak się ma grubość iPoda Classic 160GB do grubości iPoda Video 30GB? :)

#318 lookash

lookash
  • 401 postów
  • SkądPoznań

Napisano 06 września 2007 - 09:26

11mm 30gb video do 13,5mm 160gb classica.

#319 Dobiasz

Dobiasz
  • 273 postów
  • SkądBerlin, DE

Napisano 06 września 2007 - 11:39

Estetycznie to mnie nie rozwaliły te nowe iPody, ale ceny... iPod Classic 80GB za cenę którą dałem rok temu za 8GB nano, to jest jednak coś... Trzeba będzie się do Mikołaja uśmiechnąć ;-)

#320 mzagro

mzagro
  • 148 postów
  • SkądKatowice

Napisano 06 września 2007 - 11:40

I wczoraj Steve oglosil ze dodali nowy store w South Korea. Jakby nie mogli w PL tez zrobic. Co za dziady! i wszedzie juz mozna zamowic nowe ipody a u nas jeszcze stare sa! Co na to Unia Europejska? Ma byc przeplyw towarow i uslug a my nie mozemy zamowic ipoda z niemiec czy uk :(

#321 all999

all999
  • 446 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 września 2007 - 12:08

Dlaczego nie ma możliwości przesyłania danych przez Wi-Fi? No dlaczego? Coraz bardziej mnie to irytuje :/

Poza tym: iPhone zdecydowanie ładniejszy od Touch. Według mnie Touch jest dla tych, którzy nie mają iPhone'a.

Tzn. że co, mogę tylko przeglądać www i kupować w itstore?

#322 mzagro

mzagro
  • 148 postów
  • SkądKatowice

Napisano 06 września 2007 - 12:16

znalazlem na ebayu iPoda Classic. niedrogi:
http://cgi.ebay.pl/w...:MEWA:IT&ih=008

jak myslicie oplaca sie :?:

#323 all999

all999
  • 446 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 06 września 2007 - 12:20

iPod Touch w akcji:

#324 migrena

migrena
  • 6 337 postów
  • SkądŁódź

Napisano 06 września 2007 - 14:12

Ja mam pre-paid AT&T, na ktory wydaje grosze, a iPhone to minimum $60 miesiecznie przez 2 lata, no thanks. (ciach) Po prostu chce miec iPoda (bo moj Photo umarl) + wi-fi, zebys moc np. sprawdzic szybko poczte na wykladzie bez potrzeby targania mojego MBP.

czyli to nie sa tylko plotki o zdzierstwie na rozmowach :/.
z tym przegladaniem poczty to bym sie tak nie zapedzal, bo ja odnioslem podobne wrazenie:

Dlaczego nie ma możliwości przesyłania danych przez Wi-Fi? No dlaczego? Coraz bardziej mnie to irytuje.

Tzn. że co, mogę tylko przeglądać www i kupować w itstore?

czyli musialby byc interfejs www do poczty zeby z niej korzystac, a i z bezpieczenstwem takiego polaczenia roznie moze byc.

--------------------------------------------------------------------------

wypuscili juz it 7.4. ktos wie czy sa jakies zmiany zwiazane z poprzednimi modelami?
i jaka jest ilosc kolorow na wyswietlaczach nowych modeli? bo brak tej informacji na stronie smierdzi mi jakos 64k.

#325 _igi

_igi
  • 3 154 postów

Napisano 06 września 2007 - 14:27

13,5mm 160gb classica.

niesamowite, czyli tyle co mój 4G 20gb :shock:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych