Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Błąd połączenia z serwerem - Gmail.

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 hot dog

hot dog
  • 7 posts

Posted 26 September 2012 - 23:21

Witam, od kilku dni na mojej "czworce" mam problem z korzystaniem z poczty Gmail. Dziwne jest to, ze ustawienia pozostaly bez zmian w telefonie (poza aktualizacja do ios 6.0), natomiast przy probie polaczenia i sciagniecia maila pojawia sie info ze serwer nie odowiada. Czy ktos spotkal sie z tym problemem ? Dodam tylko, iz z wysylka jest podobnie tj. iPhone wogole nie sciaga jakichkolwiek danych. Dziwne jest to, iz dzis udalo mi sie wyslac maila, przy czym na telefonie wogole nie widze tej wiadomosci w wyslanych, natomiast jest ona widoczna na koncie gmaila, jako wyslane? o co chodzi ? Czy moze byc to zwiazane z aktualizacja do 6.0 ? bede wdzieczny za kazda sugestie.

#2 hot dog

hot dog
  • 7 posts

Posted 27 September 2012 - 17:19

Jako, ze nikt nie pomogl mi w zaistnialym problemie postanowilem zresetowac gmaila, tj. usunalem konto, nastepnie zainstalowalem od nowa. Operacja pomogla gmail zaczal normalnie dzialac , a dodatkowo Iphone zaczal plynniej dzialac, a wiec poczta ewidentnie go mulila. zobaczymy jak obecnie bedzie smigac bateria. pzdr

#3 THULE

THULE
  • 1 posts

Posted 01 October 2012 - 12:23

Potwierdzam, miałem taki sam problem jak kolega, kombinowałem w ustawieniach ale nic to nie dało, usunięcie i ponowne dodanie konta w telefonie załatwiło sprawę.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users