Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5 - dostępność i zakup w Polsce.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3348 odpowiedzi w tym temacie

#876 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 02 października 2012 - 19:58

Nie.

#877 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 02 października 2012 - 20:22

Takie pytanie trochę odnośnie Apple Store, ale też połączone poniekąd z iP5.

Jeżeli złożyłem zamówienie już na iP5 32GB i nadal jest w trakcie przetwarzania (nie dostałem jeszcze nawet potwierdzenia, tylko maila tego zaraz po zamoweniu), to czy mogę zmienić dane telefonicznie, w celu podania nowych danych ktore mialyby byc na fakturze z ktora bede chcial odliczyc w firmie? (poczatkowo zamowilem jako klient indywidualny, a teraz chce zmienic tak bym mial dane firmy na fakturze)

Tak, bez problemu zmienisz dane, po kontakcie telefonicznym.

#878 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 02 października 2012 - 20:34

U was pewnie też się nic nie zmieniło?

Dołączona grafika

U mnie się zmieniło, na niekorzyść...

Dołączona grafika

#879 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 02 października 2012 - 20:37

Ja mam też 26, wersja 64GB.

#880 mariusznicpon

mariusznicpon
  • 149 postów
  • SkądElblag, Poland

Napisano 02 października 2012 - 21:05

W BlueCity wczoraj otrzymałem informację że będą jutro (wtorek). W salonach Orange podobno dziś składają zamówienia a jutro otrzymują przesyłki. Także z tego wynika, że w większości salonów Orange pojawią się jutro.
Ja próbowałem dziś zamówić przez sklep internetowy i mi telefon "uciekł". Zadzwoniłem i podobno było tylko kilka sztuk :)
Wracając do kolegi, który "chwalił" się otrzymaniem od Orange 6 miesięcy gratis zamawiając przez infolinie. Dziś jak dzwoniłem zapytałem o taką promocją przy przeniesieniu z innej sieci i otrzymałem informację, że jest to 3 miesiące. Nie ma w żądnym wypadku 6 miesięcy gratis. Jak ktoś napisał: "wyobraźnia poniosła".

Pozdrawiam iPhone maniaków :)

Edyp kolega ma miał rację. Sam mam zamiar skorzystać z tej oferty i przenieść się z Play. Jeśli nie wierzysz w tą ofertę to przeczytaj regulamin ze strony Orange http://www.orange.pl...277/8475711.pdf a tu jego treść "dotyczy telesprzedaży
11. W ramach promocji Abonent który dokona przeniesienia numeru za pośrednictwem telesprzedaży do taryf Smart Plan na Rozmowy (Smart Plan Halo), Smart Plan (Smart Plan Multi), Smart Plan Mix i wybierze abonament 39,90 zł lub wyższy, otrzyma Rabat:
A) 100% na Kwotę abonamentu na 6 pełnych okresów rozliczeniowych, w przypadku zawarcia umowy na okres zastrzeżony 24 miesięcy"

#881 konio124

konio124
  • 670 postów

Napisano 02 października 2012 - 21:18

W Irlandii również bez zmian.
Dołączona grafika

#882 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 02 października 2012 - 21:19

Ktos juz pisal, promocja zostala odwolana...

#883 mzagro

mzagro
  • 148 postów
  • SkądKatowice

Napisano 02 października 2012 - 21:28

Ktos juz pisal, promocja zostala odwolana...

no nie, to była dobra oferta :/

#884 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 02 października 2012 - 21:35

no nie, to była dobra oferta :/

No tak liczac powiedzmy dla wersji 32gb:

130*18= 2340 do tego telefon więc 2340 + 1479 = 3819

Odjac od tego cene telefonu : 3819 -3299 = 520 / 24 =21.7zł.

No to nijak im sie nie oplaca abonament wszystko bez limitu za 22 złote..

#885 Templar

Templar
  • 112 postów
  • SkądWarsaw City

Napisano 02 października 2012 - 21:36

A później ktoś inny napisał, że zamówił dzisiaj z tą promocją, na stronie Orange nadal jest regulamin z tą promocją, zresztą ona niedawno się zaczęła, także by odwoływali po tygodniu? :P

#886 Serwuskm

Serwuskm
  • 309 postów

Napisano 02 października 2012 - 21:38

Teraz bez tej promocji tylko z 3 miesiacami wychodzi i tak 38 zl... Prawie za darmo

---------- Wpis dodano o 22:38 ---------- Poprzedni wpis dodano o 22:37 ----------

A później ktoś inny napisał, że zamówił dzisiaj z tą promocją, na stronie Orange nadal jest regulamin z tą promocją, zresztą ona niedawno się zaczęła, także by odwoływali po tygodniu? :P

A co za problem??? Jak wszyscy zaczeli zamawiac i ogarneli ze im sie nie kalkuluje. Zreszta jest napisane: moze zostac w kazdej chwili odwolana

#887 mzagro

mzagro
  • 148 postów
  • SkądKatowice

Napisano 02 października 2012 - 21:45

A co za problem??? Jak wszyscy zaczeli zamawiac i ogarneli ze im sie nie kalkuluje. Zreszta jest napisane: moze zostac w kazdej chwili odwolana

Ale chyba powinni zmienić ten regulamin, bo wprowadza w błąd. :/

#888 Templar

Templar
  • 112 postów
  • SkądWarsaw City

Napisano 02 października 2012 - 21:52

Z tego co widzę to osoba, która została poinformowana o tym, że promocja odwołana zadzwoniła kilka godzin później i powiedzieli, że jednak nadal jest. I ktoś inny też potwierdził, że dzisiaj zamawiał i dostał 6 miesięcy, widać co konsultant, to inna informacja. A poza tym jakoś nie widzę nowego regulaminu, także nawet jeśli komuś powiedzieli o 3 miesiącach, a przyślą ten regulamin co na stronie to będzie mógł się domagać 6 miesięcy :P

#889 edyp

edyp
  • 121 postów
  • SkądDE / PL

Napisano 02 października 2012 - 23:43

Edyp kolega ma miał rację. Sam mam zamiar skorzystać z tej oferty i przenieść się z Play. Jeśli nie wierzysz w tą ofertę to przeczytaj regulamin ze strony Orange http://www.orange.pl...277/8475711.pdf a tu jego treść "dotyczy telesprzedaży
11. W ramach promocji Abonent który dokona przeniesienia numeru za pośrednictwem telesprzedaży do taryf Smart Plan na Rozmowy (Smart Plan Halo), Smart Plan (Smart Plan Multi), Smart Plan Mix i wybierze abonament 39,90 zł lub wyższy, otrzyma Rabat:
A) 100% na Kwotę abonamentu na 6 pełnych okresów rozliczeniowych, w przypadku zawarcia umowy na okres zastrzeżony 24 miesięcy"

Spoko, spoko. Przepraszam i zwracam honor. Nie przeczytałeś kilku ostatnich stron. Było kilka moich (i nie tylko) postów o tej promocji. Sam w niej kupiłem chociaż trochę zdrowia mnie to kosztowało - mam nadzieje, że docelowo było warto :)

---------- Wpis dodano o 00:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:34 ----------

Z tego co widzę to osoba, która została poinformowana o tym, że promocja odwołana zadzwoniła kilka godzin później i powiedzieli, że jednak nadal jest. I ktoś inny też potwierdził, że dzisiaj zamawiał i dostał 6 miesięcy, widać co konsultant, to inna informacja. A poza tym jakoś nie widzę nowego regulaminu, także nawet jeśli komuś powiedzieli o 3 miesiącach, a przyślą ten regulamin co na stronie to będzie mógł się domagać 6 miesięcy :P

Jest OK Panowie. Promocja nadal jest. Wytłumaczyłem to kilka postów temu. Jak sprawdzam zamówienie to mam napisane 3 miesiące ale kompetentna osoba zapewniała mnie, że to zwykły, znany błąd w systemie. Tym bardziej że komputer w momencie wybrania abonamentu równego lub większego niż 39,90zł przez infolinie podobno automatycznie przypisuje rabat na 6 miesięcy.

PS Wcześniej przełączono mnie do "managera zmiany" sklepu online i on poinformował mnie o końcu promocji (pewnie chciał mnie zbyć). Lecz po kilku telefonach z reklamacją wszyscy zapewniali, że promocja jest nadal aktualna i ma się dobrze :) Sam chcę w przyszłym tygodniu przenieść kolejny numer :)

#890 maziboss

maziboss
  • 550 postów
  • SkądTychy

Napisano 03 października 2012 - 00:00

Spoko, spoko. Przepraszam i zwracam honor. Nie przeczytałeś kilku ostatnich stron. Było kilka moich (i nie tylko) postów o tej promocji. Sam w niej kupiłem chociaż trochę zdrowia mnie to kosztowało - mam nadzieje, że docelowo było warto :)

---------- Wpis dodano o 00:43 ---------- Poprzedni wpis dodano o 00:34 ----------

Jest OK Panowie. Promocja nadal jest. Wytłumaczyłem to kilka postów temu. Jak sprawdzam zamówienie to mam napisane 3 miesiące ale kompetentna osoba zapewniała mnie, że to zwykły, znany błąd w systemie. Tym bardziej że komputer w momencie wybrania abonamentu równego lub większego niż 39,90zł przez infolinie podobno automatycznie przypisuje rabat na 6 miesięcy.

PS Wcześniej przełączono mnie do "managera zmiany" sklepu online i on poinformował mnie o końcu promocji (pewnie chciał mnie zbyć). Lecz po kilku telefonach z reklamacją wszyscy zapewniali, że promocja jest nadal aktualna i ma się dobrze :) Sam chcę w przyszłym tygodniu przenieść kolejny numer :)

Kurcze to się rzeczywiście bardzo opłaca. Chyba przeniosę numer z PLAY. Czy ta promocja tyczy się też firm?

#891 m777k

m777k
  • 1 postów

Napisano 03 października 2012 - 06:55

Panowie, ja na infolinii usłyszałem, że przeniesienie numeru z karty na abo jest możliwe tylko w salonie. Czy komuś udało się przenieść numer telefonicznie korzystając z oferty 6 miesięcy za darmo?

#892 wojteksid

wojteksid
  • 33 postów

Napisano 03 października 2012 - 07:48

iPhone 16 GB zamawiany w niedziele na przedłużenie w Orange dziś ma być u mnie :) całkiem szybko !

#893 benedetti

benedetti
  • 459 postów

Napisano 03 października 2012 - 08:21

Panowie, ja na infolinii usłyszałem, że przeniesienie numeru z karty na abo jest możliwe tylko w salonie. Czy komuś udało się przenieść numer telefonicznie korzystając z oferty 6 miesięcy za darmo?

Nie da się przenieść numeru z karty (nawet zarejestrowanej) poprzez kontakt z "telesprzedażą". Natomiast można przenieść numer z innej sieci, nawet jeśli do końca umowy zostało ponad 6 mies.

#894 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 03 października 2012 - 08:34

czekam na kuriera:)

#895 dziubek123

dziubek123
  • 79 postów

Napisano 03 października 2012 - 08:41

Zamówiłem wczoraj w T-Mobile w ramach przedłużenia abonamentu iPhone 5 16GB, 99zł abonament w tym 900minut i 2GB transferu, cena telefonu prawie 1600zł. Będę chciał sprzedać za 2900zł (bez rozpakowaniaz folii z dokumentami), nie wiem tylko jaki kolor bo zamówiłem taki jaki będzie pierwszy. Ktoś wie jak z dostępnością iPhone'ów na magazynie T-Mobile?

#896 bacaaa

bacaaa
  • 392 postów
  • SkądPoznań

Napisano 03 października 2012 - 09:11

...

#897 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 03 października 2012 - 09:30

mam:) piękny czarny bez rys:)

#898 qubuss

qubuss
  • 518 postów
  • SkądKońskie, PL

Napisano 03 października 2012 - 09:37

mam:) piękny czarny bez rys:)

Oby tak zostało :)
Gratuluję sprzęt, oby sprawował się bez zarzutu.

#899 hyper_2002

hyper_2002
  • 40 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 października 2012 - 10:09

WTF :

APPLE IPHONE 5 64 GB NOWY NAJTANIEJ (2682038583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wałek ? ;)

#900 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 03 października 2012 - 10:14

za tą cenę musi być coś nie tak!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych