Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Puffin Web Browser

• Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 PriQso

PriQso
  • 29 posts

Posted 13 September 2012 - 17:01

Witam
Od paru dni Puffin na moim Ipad'dzie 2 wyświetla mi informacje , że do oglądania filmów potrzeba mi nowszego Flesh'a m,in 9 ..
Czy to np stronka zalukaj.tv czy ekino.tv komunikat ten sam..
poniżej wklejam zrzut z mojego Ipad'a

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Ktoś ma podobnie?
Lub może ktoś wie jak go zaktualizować ?
przeinstalowywanie Puffina nic nie daje ^^

z góry dzięki .

https://itunes.apple...d406239138?mt=8

#2 mermi

mermi
  • 56 posts

Posted 13 September 2012 - 19:08

Z ciekawości sprawdziłem u siebie na ipadzie2 i pierwszy lepszy film na zalukaj.tv normalnie działa. Puffina mam aktualnego.

#3 PriQso

PriQso
  • 29 posts

Posted 13 September 2012 - 20:05

to ja już nie wiem o co kaman ;/

#4 Mrk-WX

Mrk-WX
  • 38 posts

Posted 24 September 2012 - 09:35

Puffin Web Browser na iOS6 Jakiś czas temu kupiłem Puffina do oglądania filmów we flashu i byłem bardzo zadowolony. Problem pojawił się po aktualizacji na iOS6, mianowicie film mogę obejrzeć jedynie w miniaturce na stronie, nie działa opcja pełnoekranowa (którą uruchamia się kliknięciem na "taśme filmową" na górnym pasku). Ktoś z Was ma ten sam problem, albo potrafi mu zaradzić?

#5 Therioon

Therioon
  • 4281 posts
  • SkądZ brzucha:)

Posted 24 September 2012 - 09:42

Zgłoś sprawę do producenta. Pewnie muszą wydać poprawkę do nowego systemu

#6 Mrk-WX

Mrk-WX
  • 38 posts

Posted 24 September 2012 - 09:58

Poprawkę wydali, bo aktualizowałem Puffina dzień po wyjściu iOS6. Ale właśnie pojawił się komunikat od nich, że nowa wersja ma błędy i do czasu aż ją naprawią proszą żeby używać Puffin Free, który jest wolny od bugów. Jeśli ktoś przekroczył 14 dni wersji trial mimo wszystko będzie mógł korzystać z flasha.

#7 RSplus

RSplus
  • 16 posts
  • SkądJelenia Góra

Posted 09 November 2013 - 09:18

Puffin Web Browser Witam, czy używajcie tej przeglądarki do oglądania filmów online? Nie wiem czemu ale mi nie odpala flash :/ sprawdzałem na iPhone 5 i iPad Air. Próbowałem na stronie ...... .tv każdy wie o jaką stronę chodzi :)

#8 JaN008

JaN008
  • 284 posts

Posted 09 November 2013 - 09:54

Flash działa na tej przeglądarce bez zarzutów, wystarczy kliknąć w element, który chcemy otworzyć.

#9 RSplus

RSplus
  • 16 posts
  • SkądJelenia Góra

Posted 09 November 2013 - 12:00

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie. Pozwoli to na łatwiejsze zrozumienie tego, co chcesz przekazać.
Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#10 kemes123

kemes123
  • 8 posts

Posted 14 March 2014 - 14:55

flash puffin

Witam

Mam ten sam problem, nie wszystkie strony z flash-em działają poprawnie.
Dla przykładu weeb.tv bez problemu ale już to: [url=http://www.stream2watch.me/live-tv/sky-sports-f1-live-stream]SKY SPORTS F1 Live Stream | SKY Sports F1[/url] , powoduje wyświetlenie komunikatu o konieczności update flash.

Postanowiłem sprawdzić dodatkowo na innej przeglądarce o nazwie Photon ale sytuacja wygląda tak samo.

Czy ktoś ma na to pomysł ?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users